TheoAlex50 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά στο φόρουμ!! Πρωτοχρονιά με τα πρώτα ωραία του αυτοκινήτου(ουσιαστικά το σπασιματακι + μικρες ατέλειες-συρσιματα) .. 😅 Προήλθε από επαφή και σύρσιμο σε κολόνα από στροφή σε στενό δρόμο. Δεν το καλύπτει η ασφάλεια και πιστεύω δεν χρειάζεται να μπλέξω με υπεύθυνες δηλώσεις κτλ κτλ. Ο καλύτερος τρόπος για να το διορθώσω για κάποιον που το έχει ξαναδεί/πάθει, κάποια αλοιφή η κόστος περίπου για επισκευή? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από TheoAlex50 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Τα σπασιματα ξεχασε τα με αλοιφες κλπ Αν ο προφυλακτητας ειναι πλαστικος υπαρχουν καποιοι που τον φτιαχνουν. Η ασφαλεια αν ειναι μικτη θα σε καλυψει αλλα δεν ξερω τι απαλλαγη εχεις για καθε ζημια . 2
bill999r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Για το σπάσιμο μπορεις να πας τον προφυλακτήρα για κόλλημα και έπειτα βάψιμο. Αν θές να το επισκευάσεις τοπικά τότε στοκαρισμα στο σπασίματακι κ τοπικό βάψιμο. Πέρα από το σπάσιμο, το γδαρσιμοθα διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό με μια ψιλή αλοιφή κ αρκετό τρίψιμο 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, bill999r είπε Για το σπάσιμο μπορεις να πας τον προφυλακτήρα για κόλλημα και έπειτα βάψιμο. Αν θές να το επισκευάσεις τοπικά τότε στοκαρισμα στο σπασίματακι κ τοπικό βάψιμο. Πέρα από το σπάσιμο, το γδαρσιμοθα διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό με μια ψιλή αλοιφή κ αρκετό τρίψιμο Φανοποιος μου εχει πει οτι αν στο γδαρσιμο "πιανει" το νυχι μας να ξεχναω αλοιφες κλπ 3
bill999r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Φανοποιος μου εχει πει οτι αν στο γδαρσιμο "πιανει" το νυχι μας να ξεχναω αλοιφες κλπ Ναι εννοείται...αν έχει φύγει χρώμα ότι κ να βάλεις δεν θα έχει αποτέλεσμα. Η αλοιφή αποδίδει κυρίως σε μικρογρατσουνιες που περιορίζονται στο βερνίκι αλλά έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα και σε περιπτώσεις που το χρώμα έχει λερωθεί από ξένο χρώμα. Πάντως σε κάθε περίπτωση με μια αλοιφή θα εξομαλύνει λίγο τις έντονες διαφορές. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Εγω πάντως αυτό το ξερω γδάρσιμο και οχι σύρσιμο 1
kage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τουλ 100e ανετα..θεωρητικα θελει να βγει ο προφυλακτηρας για να κολλησουν το πλαστικο(τρυπες) ,ρητινες γυαλοχαρτο κ μετα βαψιμο.. εισαι σιγουρος πως σε sporting εχεις μικτη ασφαλεια?δυσκολο.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από kage
piiii Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Για το σπάσιμο μπορείς να δοκιμάσεις ενδεχομένως την συνταγή του chrisfix
oneiricocelot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Στις 2/1/2022 στις 11:39 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Φανοποιος μου εχει πει οτι αν στο γδαρσιμο "πιανει" το νυχι μας να ξεχναω αλοιφες κλπ Δίκιο έχει ο φανοποιος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα