herbalife3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!! Αγόρασα το call of duty cold war για το play station 5. Ενώ έγινε κανονικά η εγκατάσταση του παιχνιδιού και η ενημέρωση προφανώς (όλο το βράδυ πήρε δεν ξέρω γιατί) πήγα σήμερα το πρωί για να παίξω το παιχνίδι και μου βγάζει ότι είναι αδύνατη η αναπαραγωγή του παιχνιδιού. Δεν με αφήνει να το παίξω δηλαδή. Ξέρει κάποιος τί συμβαίνει; Έχω κάνει κάτι λάθος; Φταίει το παιχνίδι; Η κονσόλα; Επίσης νά αναφέρω ότι το play station είναι ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση λογισμικού. Σας ευχαριστώ πολύ
BALABANIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Όταν λες δε σου επιτρέπει; Τι λέει ακριβώς; Τι μήνυμα εμφανίζει; Βάλε κάποιο screenshot να δούμε ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
herbalife3 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 μου λεει ακριβως δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του παιχνιδιου η της εφαρμογης. αναγκαστηκα να το διαγραψω και τωρα το εγκαθηστω ξανα. κανει και πεντε ωρες για την τελευταια ενημερωση του παιχνιδιου και μεχρι τοτε μου επιτρεπει να παιξω μονο το multiplayer και οχι το κυριως παιχνιδι. δεν μπορω να καταλαβω. ελπιζω οταν γινει η ενημερωση να μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα
Renosaek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος και να μας βοηθήσει
herbalife3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Φίλε μου διέγραψε το και κάνε ξανά εγκατάσταση. Το διαβάζει κανονικά τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε πριν. Πάντως διορθώθηκε με αυτό τον τρόπο. Δεν ξέρω άλλον δυστυχώς
Renosaek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Το διέγραψα και το ξανά έκανα εγκατάσταση και παίζει ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα