Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nefos78 είπε

Πανέμορφο....το τηλέφωνο που θέλω αλλά μάλλον πολλά τα λεφτά....

Ναι έχει ξεφύγει η τιμή. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις 1.500 ευρώ κάθε χρόνο για νέο smartphone. Προσωπικά πιστεύω πως ο μέσος χρήστης που επιλέγει να αγοράσει ναυαρχίδα αλλάζει κινητό κάθε 3 χρόνια πλέον. 

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Macosj είπε

Επιτέλους ένα Samsung κανονικό. Έφυγε από την πρώτη μέρα άνετα 

Δεν είναι Apple που το 12 pro max το πουλάνε στο 800 και δεν φεύγει( με αρχική τιμή 1300😂) , το note 20 μετά από 2 χρόνια κάτω από 750-800 δεν το βρίσκεις( με αρχική τιμή 1100)

Το οτι το note 20 που το πουλαγε το πλαισιο 699 ευρω εχει καλυτερη μεταπωληση απ το 12 pro max ενταξει τι να πω.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, karnezis είπε

Το οτι το note 20 που το πουλαγε το πλαισιο 699 ευρω εχει καλυτερη μεταπωληση απ το 12 pro max ενταξει τι να πω.🤣

Μαλλον εννοείς το note 20 το απλό, εγώ δεν το έγραψα καλά, προφανώς εννοώ το note 20 ultra, το note 20 απλό δεν έπρεπε να υπάρχει καν σαν κινητό. Καλύτερα να πάω να πάω το note 9 πάρα αυτό το πράγμα που δεν έχει ούτε κυρτή οθόνη 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Macosj είπε

Μαλλον εννοείς το note 20 το απλό, εγώ δεν το έγραψα καλά, προφανώς εννοώ το note 20 ultra, το note 20 απλό δεν έπρεπε να υπάρχει καν σαν κινητό. Καλύτερα να πάω να πάω το note 9 πάρα αυτό το πράγμα που δεν έχει ούτε κυρτή οθόνη 

φιλε μου και το ultra καποια στιγμη πουλιοταν 800 ευρω.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, anax111 είπε

Ναι έχει ξεφύγει η τιμή. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις 1.500 ευρώ κάθε χρόνο για νέο smartphone. Προσωπικά πιστεύω πως ο μέσος χρήστης που επιλέγει να αγοράσει ναυαρχίδα αλλάζει κινητό κάθε 3 χρόνια πλέον. 

Συμφωνώ...δεν έχει να κάνει με το σε ποιους απευθύνεται ( που θα αποφανθούν κάποιοι ). Το 1500€ για κινητό που θα απαξιωθεί σε δύο χρόνια , ένα ψυγείο των ίδιων χρημάτων θα έπρεπε να το αλλάζουμε στο εξάμηνο?

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 9:38 ΜΜ, anax111 είπε

11 Ιανουαρίου παρουσιάζεται ο Exynos 2200 με γραφικά AMD με τον οποίον θα διατεθεί το S22 ULTRA σε όλο τον κόσμο πλην ΗΠΑ. Προσωπικά εφέτος θα πάω πάσο αφού οι κάμερες παραμένουν ουσιαστικά οι ίδιες. Θα περιμένω για το S23 που λογικά θα φοράει τον επόμενης γενιάς Exynos καθώς και την νέα κάμερα των 200 Mpl. Αν και η επόμενη αγορά μου ίσως να είναι το "διπλωτό" εάν αποφασίσει η Sammy να του φορέσει κάμερες ναυαρχίδας.

το ότι θα έχει ίδιες κάμερες ίσως και ειναι καλο! Αν πάρει λίγο απο την google που τα πιξελ με τους ίδιους αισθητηρες κάθε χρόνο ήταν και καλύτερα. Αρκει να κοιτάξουν να "στήψουν" τους αισθητήρες με το λογισμικο. Που είναι ήδη στα καρυφαία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...