James Bon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως βλέπετε, το «π» και οι αγγλικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται κανονικά. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από James Bon
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Ή έχω κι εγώ hangover και δεν βλέπω μπροστά μου ή δεν κατάλαβα τι εννοείς. Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα "π" και τα Αγγλικά στην εικόνα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, James Bon είπε Όπως βλέπετε, το «π» και οι αγγλικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται κανονικά. Τι μπορώ να κάνω; Δεν βλέπω πρόβλημα.,μια χαρά εμφανίζονται Ηπια.Τραπεζι,πονοκεφαλος,πονο. 2
James Bon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναφέρομαι στον τίτλο του νήματος... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από James Bon
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, James Bon είπε Αναφέρομαι στον τίτλο του νήματος... Το π και οι αγγλικοί χαρακτήρες ειναι απλά από άλλη γραμματόσειρα
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 6 hours ago, James Bon said: Όπως βλέπετε, το «π» και οι αγγλικοί χαρακτήρες δεν εμφανίζονται κανονικά. Ακριβώς το αντίθετο. Τα Ελληνικά είναι που δεν εμφανίζονται σωστά, πιθανώς επειδή δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο font και τα παίρνει από κάποιο generic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις