Pasxalis2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ FORUM ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ... ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΥ...ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ......ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΥΚΤΙΟ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ Η ΛΑΠΤΟΠ..........ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΑΙ ΤΑ ΛΙΝΚ..........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονιά σίγουρα υπάρχει ο τρόπος Σε hp πχ https://support.hp.com/gr-el/document/c06163728 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχουν και άλλοι τρόποι φίλε μου, μια και το θέμα που καταπιάνεσαι αφορά περισσότερο τα δίκτυα και λιγότερο τους εκτυπωτές. Μπορείς πχ να έχεις τον εκτυπωτή συνδεδεμένο σε ένα pc ή laptop στο χώρο σου μέσω usb/ethernet/wifi και ασκώντας απομακρυσμένο έλεγχο από το σημείο που βρίσκεσαι να δώσεις εκτύπωση. Μπορείς επίσης, αν δεν κάνω λάθος, να δώσεις παρόμοια εντολή και σε router στα οποία είναι συνδεδεμένος ο εκτυπωτής και το υποστηρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καθε εκτυπωτής εχεις και ενα app στο play της google, το κατεβάζεις και τυπώνεις και απο την Αφρική😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα