nikos121 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, ModernAthenian είπε Πολύ ερασιτεχνικό για απάτη. Το πιο πιθανό μου φαίνεται η μάνα να σε μπέρδεψε με κάποιον (ή να έχει κάποιο καταδιωκτικό θέμα) και ο γιός επηρεάστηκε και την πίστεψε. Συνήθως η πιο απλή εξήγηση είναι και η αληθινή. ναι γιατι εκει εξω περιτρυγυριζομαστε μονο απο τσακαλια και πυρηνικους φυσικους
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, valantis40 είπε οι αστυνομικοι δεχτηκαν μια καταγγελια και εκαναν αυτο που επρεπε.δηλαδη τους πηγαν και τους δυο στο τμημα για ελεγξουν αν ισχυουν τα καταγγελομενα και αφου διαπιστωσαν οτι λεει βλακειες αφησαν τον φιλο ελευθερο.και ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση ισως αρκουσε μονο η πινακιδα για να μπλεξει ο φιλος χωρις να το καταλαβει.προανακριτικη θα γινοταν μονο αν του εκανε καταγγελια η κυρια και ελεγε οτι μου εκλεψε το πορτοφολι και μετα ετρεξε μπηκε στο αυτοκινητο με την ταδε πινακιδα και εφυγε. τα χαρακτηριστικα του και το τι φορουσε θα μπορουσε ευκολα να τα δωσει αφου τον ειχε μπροστα της οταν χτυπουσε το αυτοκινητο και ωριοταν οτι αυτος την εκλεψε.για αυτο αλλο να μεινεις εκει και να γινει εκεινη την στιγμη η προανακριτικη που μπορεις να αποδειξεις τα παντα γιατι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα και αλλο μετα απο ωρες που θα σε βρουν στο σπιτι σου και που θα πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.το μονο που εχασε ο φιλος ηταν ο χρονος του και η ταλαιπωρια στο τμημα για να αποδειξη οτι δεν ειχε καμια σχεση με τα λεγομενα της τρελλης. Συγγνωμη αν δηλαδη εγω που θα παω στην δουλεια μου με το αυτοκινητο, με δει ενας τρελος/απατεωνας/γουατεβα να μπαινω και παρει τηλεφωνο την αστυνομια και πει "Ο τυπος με την πινακιδα Χ που φοραει Ψ μου εκλεψε ενα κινητο", θα ερθει η αστυνομια να με βρει και να αποδειξω εγω οτι δεν εκλεψα κινητο? Δεν γινεται με μια πινακιδα να γινει κατι τετοιο, ειναι παραλογο, αν ηταν ετσι οποιος θελει να μπλεξει καποιον αλλον, θα κοιτουσε πινακιδα και θα τον εστελνε για τραβηγματα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 9 minutes ago, stormrain said: Συγγνωμη αν δηλαδη εγω που θα παω στην δουλεια μου με το αυτοκινητο, με δει ενας τρελος/απατεωνας/γουατεβα να μπαινω και παρει τηλεφωνο την αστυνομια και πει "Ο τυπος με την πινακιδα Χ που φοραει Ψ μου εκλεψε ενα κινητο", θα ερθει η αστυνομια να με βρει και να αποδειξω εγω οτι δεν εκλεψα κινητο? Δεν γινεται με μια πινακιδα να γινει κατι τετοιο, ειναι παραλογο, αν ηταν ετσι οποιος θελει να μπλεξει καποιον αλλον, θα κοιτουσε πινακιδα και θα τον εστελνε για τραβηγματα. Κάπως έτσι γίνεται βέβαια και το swatting στις ΗΠΑ. 😛
makis269 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Apollonian είπε Θα μοιραστώ μαζί σας μία πολύ απροσδόκητη και ασυνήθιστη ιστορία που έτυχε να μου συμβεί την Παραμονή της φετινής μας Πρωτοχρονιάς στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος που επέλεξα να την διηγηθώ εδώ είναι ξεκάθαρα για την ενημέρωση των υπολοίπων ατόμων που ενδεχομένως να τύχουν σε μία παρόμοια κατάσταση με αυτή που έζησα εγώ εκείνη την ημέρα. Στις 31 του μήνα λοιπόν ήτανε η ημερομηνία που έληγε η προθεσμία που έπρεπε να παραλάβω από το ΙΚΑ κάποια ειδικά φάρμακα για ένα οικογενειακό μου πρόσωπο. Έχοντας λοιπόν μία μεγάλη άδεια από την δουλειά, άφησα να περάσουν οι προηγούμενες ημέρες διότι είχα το αυτοκίνητό μου σε ένα συνεργείο το οποίο με κορόιδεψε ότι μου το έφτιαξε, αλλά φυσικά μου έμεινε στον δρόμο αμέσως μετά την παραλαβή του και το πήγα σε δεύτερο συνεργείο το οποίο κρατείται εδώ και 1 εβδομάδα με σοβαρά προβλήματα στον κινητήρα και στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσδοκώντας ότι λίγο πριν θα έχω το αμάξι στα χέρια μου για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω ούτως ώστε να με εξυπηρετήσει στη δουλειά που ήθελα να κάνω. Το αμάξι τελικώς δεν το παρέλαβα κι αναγκάστηκα την τελευταία μέρα να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο και ξεκίνησα να κατευθύνομαι προς το κέντρο υγείας στο κέντρο της πόλης. Φτάνοντας λοιπόν εκεί ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία στους δρόμους από την αφόρητη κίνηση, μου λένε ότι εκείνη την ημέρα κάνανε απογραφή και με έστειλαν να πάω σε ένα άλλο κέντρο υγείας ακόμη πιο βαθιά στην πόλη. Καθώς ξεκίνησα και έφτασα στο πρώτο κόκκινο φανάρι κάπου στην Τούμπα, κι ενώ ήμουν σταματημένος, βλέπω ξαφνικά μία γυναίκα γύρω στα 50-55 να τρέχει σε έξαλλη κατάσταση μπροστά από το όχημά μου και να αρχίζει να χτυπάει με μανία το ολοκαίνουργιο νοικιασμένο όχημά μου και ταυτόχρονα να φωνάζει: - ΕΣΥ μου έκλεψες τα χρήματα, κατέβα αμέσως κάτω να μου δώσεις πίσω τα χρήματα!! Εγώ αιφνιδιασμένος και φανερά ξαφνιασμένος βάζω το αυτοκίνητο όσο πιο στην άκρη γίνεται, ανάβω τα αλάρμ και κατεβαίνω αμέσως από το αμάξι και της λέω ότι δεν την ξέρω από πουθενά και δεν την έχω ξαναδεί ποτέ. Αυτή επέμενε με μεγάλο τόνο στην φωνή ότι εγώ ήμουν αυτός που της έκλεψε ένα ποσό των 400 ευρώ και μέσα σε λίγα λεπτά αναστατώθηκε όλη η περιοχή κι ο κόσμος γύρω είχε τα βλέμματά του στραμμένα πάνω μας. Σε εκείνο το διάστημα ήρθε και ο γιος της και άρχισε να μου φωνάζει κι αυτός απειλητικά ότι ΕΓΩ της έκλεψα τα χρήματα κι ότι θα με έκανε μαύρο στο ξύλο εάν δεν της τα επέστρεφα!! Την προειδοποίησα ότι εάν δεν σταματούσε αυτήν την παράνοια θα καλούσα την αστυνομία, κι ένας περαστικός με είπε ότι ήδη την έχουν καλέσει. Σε μόλις 2-3 λεπτά κατέφθασε το περιπολικό, εξήγησα στον αστυνομικό τί συνέβη ενώ παράλληλα η γυναίκα συνέχιζε να με κατακεραυνώνει με κατηγορίες, με τα πολλά ο αστυνομικός με έκανε πλήρη σωματικό έλεγχο καθώς επίσης και το όχημά μου. Μου βρήκε 100 ευρώ που είχα στο πορτοφόλι μου και μόλις τα είδε η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ήτανε δικά της κι ότι της έκλεψα σε δόσεις!! Αμέσως μετά ο αστυνομικός μας οδήγησε όλους στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Εξήγησα στους αστυνομικούς τον λόγο που κατέβηκα στο κέντρο της πόλης και ο ανακριτής μου είπε ότι ήτανε πολύ ύποπτο το ότι νοίκιασα αμάξι κι ότι είχα περάσει το δικό μου αμάξι από δύο συνεργεία!! Συνέχιζα να εξηγώ δείχνοντας τα χαρτιά των φαρμάκων που πήγαινα να παραλάβω τα οποία έγραφαν λεπτομερώς την προθεσμιακή ημερομηνία και το συγκεκριμένο κέντρο υγείας που έπρεπε να επισκεφτώ. Καλέσανε το κέντρο το οποίο πριν λίγο είχα επισκεφθεί και επιβεβαιώσανε την παρουσία μου, καθώς επίσης καλέσανε και στα δυο συνεργεία για να διασταυρώσουν τους λόγους που επέλεξα να εμπιστευθώ το όχημά μου!! Εν τέλη, αφέθηκα ελεύθερος με καμία πλέον κατηγορία και η γυναίκα μαζί με τον γιό της κρατήθηκαν για υποψία για απάτη. Εύχομαι να μην υπάρχει συγκεκριμένη σπείρα απατεώνων πίσω από αυτό και να ήτανε απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο δεν θα ξανασυμβεί. μπορείς να τους κάνεις μήνυση και να τους πάρεις από μάνα και γιο τα σώβρακα . Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από makis269
giorgosvet Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Apollonian είπε Χαχαχα Corolla 2021 Hybrid σε αυτόματο. Α μπράβο.Απο την ιστορία σου 2 πράγματα βγαίνουν ως συμπέρασμα 1.Μην αφήνεις τέτοιες σοβαρές δουλειές τελευταία μέρα και 2. Πάρε ΤΟΥΟΤΑ να σωθείς και δώσε το VW για να μην κάνεις τις δουλειές σου τελευταία μέρα.
Nikcv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μόνο εμένα μου κάνει εντύπωση το να σταματήσεις και να βγεις κιόλας από το αμάξι για να είσαι "σωστός" στην κάθε τρελή- απατεώνισσα... ειδικά σε τέτοιους καιρούς που ζούμε ; . Όπως είπαν και κάποιοι αν δεν έχεις σχέση με την υπόθεση, φεύγεις. Προσωπικά το πρώτο που θα κοίταζα αν έχω κλειδωμένες πόρτες και αν η τρελή βρισκόταν μπροστά από το αμάξι και δεν με άφηνε να φύγω 1) η θα της έλεγα να κάνει στην άκρη στο πεζοδρόμιο για να το παρκάρω ώστε να κατεβώ και όταν πήγαινε πιο πέρα, θα έβρισκα την ευκαιρία αργά και σταθερά και θα έφευγα σαν να μην έγινε τίποτα, η 2) επιλογή ειναι να καλέσεις το 112 για βοήθεια ΑΜΕΣΑ.Απορώ με τόσα που γίνονται πως σταματάει ο κόσμος , εδώ ληστεύουν ταξιτζήδες /ντελιβεράδες αλλά και διερχόμενους οδηγούς κάνοντας τα θύματα, τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω. 4
great Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δεν θα σταματαγα δεν θα κατεβαινα με τιποτα. Το σχετικο "κολπο" ειναι πολυ γνωστο οπως και το ποδηλατης κατω στον δρομο ή μηχανη με ατυχημα, εαν δεν το δω να γινεται μπροστα μου δεν νομιζω να σταματησω. Θα κανω στην ακρη, θα καλεσω αστυνομια και ΕΚΑΒ και θα περιμενω. 8/10 ειδικα εαν φωναξεις εισαι καλα εχω καλεσει αστυνομια και εχω και dashcam θα συκωθει να φυγει. Δυστηχως ειναι χαλια τα πραγματα εκει εξω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις