Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Το αντιθετο φιλε,αν σου κοβει εστω και ελαχιστα δεν γινεσαι μπατσος.Απο την αλλη πολυ καλα εκανε ο φιλος που σταματησε.Το οτι ειναι ελευθερος και μπορει και γραφει την ιστορια του εδω,το οφειλει στο γεγονος οτι σταματησε και δεν εφυγε απο το σημειο.

Για μπάτσο δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι πως αν σου κόβει έστω και ελάχιστα δεν γράφεις τέτοιες βλακείες

Σε καμία περίπτωση μη σταματάτε σε παρόμοια περιστατικά.

Σε πιο σημείο έγινε το σκηνικό;

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για απάτη δύσκολο. Είναι απίστευτα κουλό το γεγονός ότι κάθισαν και περίμεναν την αστυνομία να φτάσει στο σημείο, πόσο μάλλον να πάνε και στο τμήμα μαζί τους για καταθέσεις. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μόλις δουν ότι το θύμα δεν υποκύπτει, γίνονται καπνός και πάνε για το επόμενο. Ότι τι περίμεναν; Να του πουν οι αστυνομικοί "άντε βρε μπαγάσα, δώσε τα λεφτά πίσω να πάμε στο καλό"; Ή θα πηγαίνανε δικαστικώς οι απατεώνες;

Πιο πιθανό αυτό που ειπώθηκε και πιο πριν. Ότι σε μπέρδεψε σε συνδυασμό με ψυχολογικά και ο γιος απλά την πίστεψε (ή είχε και αυτός τα θεματάκια του).

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

αρκετά καλοστημένη απάτη θα έλεγα.

η τύπισσα μπανισε το καινούριο αμάξι για αυτό και πετάχτηκε μπροστά του.το χτύπησε για να εξαγριώσει τον οδηγό,

με την σειρά του μπας και της ρίξει καμιά σφαλιάρα και μετά να ζητά αποζημίωση για σωματική βλάβη.

και ένα 2ευρω να της πετούσες θα την ξεφορτώσουν αρκεί να επερνε κάτι από εσένα.

μου έχει τύχη να με ενοχλήσει τέτοιου τύπου ζητιανος-απατεωνας άλλα με το που είπα τη λέξη αστυνομία μην είδατε τον παναη.

Δημοσ.

Ακολουθώ πάντα το χρυσό κανόνα : Αν δεν έχω σχέση με την υπόθεση, όσο και να φωνάζουν, πατάω γκάζι και εξαφανιζόλ.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Για μπάτσο δεν ξέρω, το μόνο σίγουρο είναι πως αν σου κόβει έστω και ελάχιστα δεν γράφεις τέτοιες βλακείες

Σε καμία περίπτωση μη σταματάτε σε παρόμοια περιστατικά.

Σε πιο σημείο έγινε το σκηνικό;

Εξω απο Αμπελοφασουλα Κορινθιας νομιζω φιλε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

όσο και να φωνάζουν, πατάω γκάζι και εξαφανιζόλ.

Οπως λέμε και στην έρημο ''Τα σκυλιά γαβγίζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά!''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι παρομοιο οχι ακριβωσ το ιδιο ειχε συμβει και στη μητερα μου. καθως εμπαινε στη πολυκατοικια μπηκε κατευθειαν μια νεαρη γυναικα και τησ φωναξε,, για σου ειμαι η ξαδερφη σου δε με θυμασαι?η μητερα μου τησ ειπε συγγνωμη ποια ειστε και αυτη αμεσωσ πηγε πανω τησ και την αγγαλιασε.Μετα αποτραβηχτηκε τησ ειπε η ξαδερφη σου ειμαι η καπια φιλη δε θυμαμαι ακριβωσ και οταν εφυγε.ειδε οτι  τησ εκλεψε ενα μεταγιον παλιο.ετσι πωσ την επιασε το τραβηξε αμεσωσ

οταν πηγε αστυνομια η μητερα μου φυσικα,τησ ειπαν  οτι ειναι γνωστη απατη . Αυτοι οι ανθρωποι σαν τουσ παραπανω θελουν απομωνωση στη φυλακη για 4 μηνεσ.να δουμε το ξανακανουν μετα?

αρα η ιστορια του παιδιου με μανα γιο  απατη

και ειναι ειρωνικο πωσ ολα τα αρχισε ενα γκαραζ που τον κοροιδεψε.και τελικα επεσε και σε δευτερη κοροιδια.το συμπαν ειχει χιουμορ

Επεξ/σία από star12
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Τα φαρμακα τα πηρες τελικα ???????

2 ώρες πριν, Apollonian είπε

Τα πήρα ευτυχώς, με λίγη ψυχολογική φθορά αλλά αίσιο τέλος.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Τέλος πάντων. 

Το σημαντικό είναι να ενημερωθούν όσο πιο πολλοί γίνεται, ώστε να είναι ετοιμασμενοι και γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν το ζήτημα, μην ψαρωσουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...