kage Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, miucce είπε Μηπως η γυναικα και ο γιος της ηταν οπαδοι ομαδας της πρωτευουσας της Ιταλίας? έμπλεξες με λαγωνικα αστυνομίας π τους έχωσαν στην χειρότερη βάρδια τ χρόνου Ποτέ δεν αφήνουμε τελευταία στιγμή πράγματα όσο κ να βαριομαστε:p τελικα τα φάρμακα τα πήρε ο άνθρωπος? Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από kage
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προφανως ηταν προσπαθεια απατης κι αυτο ειναι οφθαλμοφανες απο δυο πραγματα: 1. Συμμετειχε και ο γιος στο σεναριο για να γινει πιο πιστευτο στους γυρω-μαρτυρες. Στημενο δηλαδη. 2. Ενω αρχικα ισχυριζοταν οτι της εκλεψε 400 ευρω, οταν του βρηκαν 100 ευρω πανω του, η αλλη ειχε ετοιμη την απαντηση γιατι κατα πασα πιθανοτητα το ειχε ηδη δουλεψει το σεναριο. Αν υποθεσουμε λοιπον οτι ειχε απλως ψυχολογικα ή οτι τον μπερδεψε με αλλον, σε αυτο το σημειο θα το καταλαβαινε, θα ελεγε "οκ λαθος μου" και η ιστορια θα εληγε. Αν οχι αυτη γιατι ας πουμε εχει ψυχολογικα, τοτε ο γιος της εστω. Και θα την μαζευε απο ντροπη κλπ. Προχειρη μεθοδο δε θα την ελεγα, διοτι στοχευουν στη φορτιση, τον αιφνιδιασμο και το φοβο του θυματος και μαλιστα με συμμετοχη 2 ατομων σε κεντρικο σημειο της πολης, ωστε να υπαρχει και μεγαλυτερη πιεση απο τους περιοικους. Μπορει δε, να παρει ανεξελεγκτες διαστασεις, αφου οι περιοικοι ειναι πιθανο να εξοργιστουν με τον "δραστη" και να τον πιεσουν οι ιδιοι να επιστρεψει τα λεφτα κλπ. Δε θελει και πολυ η μαζα για να παρασυρθει σε τετοια σκηνικα σε λαθος συμπερασματα και να φτασει μεχρι τη χειροδικια εναντιον του "δραστη". Και μαλλον σε αυτο πονταρουν και οι απατεωνες αυτης της μεθοδου. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από BackFromHell
Apollonian Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, nemom είπε συγνώμη που το ρωτάω αλλά αν στεκότανε μπροστά και εκεί που έστριψες στην άκρη πώς και δεν έστριψες ας πούμε στη μέση και φεύγα; Να προστατέψεις και το αμάξι που λες και δε θα καθόσουν να στο διαλύσει η κάθε παλαβή που λέμε σημαίνει ακριβώς ότι θα έφευγες σφαίρα... Όχι να κάτσεις και να μην ξέρεις αν θα στο κάνει βίδες, ας πούμε. Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ, λέει το ρητό. Και αιφνιδιασμένος, φοβάσαι και κάνεις και το παράτολμο αν χρειαστεί, δεν κάθεσαι να διαλεχτείς και να μπλέξεις, λέει η δική μου λογική τί σημαίνει να αιφνιδιάζεσαι ΥΓ: αν οντως συνέβη και ενημερώνεις για κάτι που συνέβη, καλά κάνεις αλλά να μην πω τις αμφιβολίες μου; Το αμάξι συνέχισε να είναι πάνω στο δρόμο στο φανάρι απλά περίπου 2-3 μέτρα πιο κοντά στο πεζοδρόμιο σαν διπλό παρκάρισμα σκέψου, ούτως ώστε να μην κόβω εντελώς την κυκλοφορία. Ο μόνος τρόπος για να έστριβα ήταν να μπω στο αντίθετο ρεύμα το οποίο διέρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα, συνεπώς ήτανε σχεδόν αδύνατο και πάλι με φόβο να τραυματίσω την γυναίκα και μετά όντως να είχα θέματα με τον νόμο. 1
panos98765 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 27 minutes ago, ModernAthenian said: Πολύ ερασιτεχνικό για απάτη. Το πιο πιθανό μου φαίνεται η μάνα να σε μπέρδεψε με κάποιον (ή να έχει κάποιο καταδιωκτικό θέμα) και ο γιός επηρεάστηκε και την πίστεψε. Συνήθως η πιο απλή εξήγηση είναι και η αληθινή. Το ξυράφι του Οκαμ που λέμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πέρασες το αυτοκίνητο σου από δύο συνεργεία και νοίκιασες νέο για να κλέψεις 400Ε από μία άσχετη 55χρόνη, πολυ ρεαλιστικό σενάριο μου ακούγεται, θα μου πεις δε χρειάζεται να είσαι καμία διάνοια για να μπεις στην αστυνομία. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από aizensama24
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Apollonian είπε Είχα το αυτοκίνητό μου σε ένα συνεργείο το οποίο με κορόιδεψε ότι μου το έφτιαξε, αλλά φυσικά μου έμεινε στον δρόμο αμέσως μετά την παραλαβή του και το πήγα σε δεύτερο συνεργείο το οποίο κρατείται εδώ και 1 εβδομάδα με σοβαρά προβλήματα στον κινητήρα και στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το αμάξι τελικώς δεν το παρέλαβα κι αναγκάστηκα την τελευταία μέρα να νοικιάσω ένα αυτοκίνητο και ξεκίνησα να κατευθύνομαι προς το κέντρο υγείας στο κέντρο της πόλης. Φτάνοντας λοιπόν εκεί ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία στους δρόμους από την αφόρητη κίνηση, μου λένε ότι εκείνη την ημέρα κάνανε απογραφή και με έστειλαν να πάω σε ένα άλλο κέντρο υγείας ακόμη πιο βαθιά στην πόλη. Καθώς ξεκίνησα και έφτασα στο πρώτο κόκκινο φανάρι κάπου στην Τούμπα, κι ενώ ήμουν σταματημένος, βλέπω ξαφνικά μία γυναίκα γύρω στα 50-55 να τρέχει σε έξαλλη κατάσταση μπροστά από το όχημά μου και να αρχίζει να χτυπάει με μανία το ολοκαίνουργιο νοικιασμένο όχημά μου και ταυτόχρονα να φωνάζει: - ΕΣΥ μου έκλεψες τα χρήματα, κατέβα αμέσως κάτω να μου δώσεις πίσω τα χρήματα!! Επέμενε με μεγάλο τόνο στην φωνή ότι εγώ ήμουν αυτός που της έκλεψε ένα ποσό των 400 ευρώ. Σε εκείνο το διάστημα ήρθε και ο γιος της και άρχισε να μου φωνάζει κι αυτός απειλητικά ότι ΕΓΩ της έκλεψα τα χρήματα κι ότι θα με έκανε μαύρο στο ξύλο εάν δεν της τα επέστρεφα!! Σε μόλις 2-3 λεπτά κατέφθασε το περιπολικό, εξήγησα στον αστυνομικό τί συνέβη ενώ παράλληλα η γυναίκα συνέχιζε να με κατακεραυνώνει με κατηγορίες, με τα πολλά ο αστυνομικός με έκανε πλήρη σωματικό έλεγχο καθώς επίσης και το όχημά μου. Μου βρήκε 100 ευρώ που είχα στο πορτοφόλι μου Μετά τη σύνοψη όλων αυτών που σου συνέβησαν ένα έχω να πω... Πάλι καλά που δεν είχες πάνω σου ακριβώς 400 ευρώ!... Τυχερός...!!! Υ.Γ Πάνε κάνε και κανα βουντού για καλό και για κακό 3
valantis40 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ModernAthenian είπε Καλά και εγώ θα έγραφα τον οποιοδήποτε έλεγε τέτοιες μαλακίες στο δρόμο. Θα τον αγνοούσα και θα έφευγα, στο δευτερόλεπτο μάλιστα. πολυ καλα εκανε και σταματησε ο φιλος.αν ησουν εσυ και εφευγες οπως λες και σου επαιρναν το νουμερο του αυτοκινητου και ερχονταν μετα η αστυνομια στο σπιτι σου αντε να αποδειξεις μετα οτι δεν εισαι εσυ ο κλεφτης. 1 ώρα πριν, Apollonian είπε Το αμάξι συνέχισε να είναι πάνω στο δρόμο στο φανάρι απλά περίπου 2-3 μέτρα πιο κοντά στο πεζοδρόμιο σαν διπλό παρκάρισμα σκέψου, ούτως ώστε να μην κόβω εντελώς την κυκλοφορία. Ο μόνος τρόπος για να έστριβα ήταν να μπω στο αντίθετο ρεύμα το οποίο διέρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα, συνεπώς ήτανε σχεδόν αδύνατο και πάλι με φόβο να τραυματίσω την γυναίκα και μετά όντως να είχα θέματα με τον νόμο. αν ισχυει πραγματικα η ολη φαση την καλυτερη δουλεια εκανες που σταματησες απο τη στιγμη που δεν ειχες τιποτα να φοβηθεις.αν εφευγες θα εμπλεκες ασχημα.θα σου επαιρναν το νουμερο του αυτοκινητου και θα σου ερχοταν η αστυνομια στο σπιτι.και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν ησουν εσυ.
Hacker?pcs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Πέρασες το αυτοκίνητο σου από δύο συνεργεία και νοίκιασες νέο για να κλέψεις 400Ε από μία άσχετη 55χρόνη, πολυ ρεαλιστικό σενάριο μου ακούγεται, θα μου πεις δε χρειάζεται να είσαι καμία διάνοια για να μπεις στην αστυνομία. Πραγματικά, πρέπει να είναι πολύ Αϊνστάιν οι αστυνόμοι σαΐνια που έπεσε ο φίλος
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Πέρασες το αυτοκίνητο σου από δύο συνεργεία και νοίκιασες νέο για να κλέψεις 400Ε από μία άσχετη 55χρόνη, πολυ ρεαλιστικό σενάριο μου ακούγεται, θα μου πεις δε χρειάζεται να είσαι καμία διάνοια για να μπεις στην αστυνομία. Το αντιθετο φιλε,αν σου κοβει εστω και ελαχιστα δεν γινεσαι μπατσος.Απο την αλλη πολυ καλα εκανε ο φιλος που σταματησε.Το οτι ειναι ελευθερος και μπορει και γραφει την ιστορια του εδω,το οφειλει στο γεγονος οτι σταματησε και δεν εφυγε απο το σημειο. 4
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ModernAthenian είπε Καλά και εγώ θα έγραφα τον οποιοδήποτε έλεγε τέτοιες μαλακίες στο δρόμο. Θα τον αγνοούσα και θα έφευγα, στο δευτερόλεπτο μάλιστα. Με τη λογική, έξω από το γεγονός, σε ήρεμη κατάσταση τώρα, κι εγώ το ίδιο θα έκανα/ οι περισσότεροι από εμάς. (Ότ)αν βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση πιθανόν να δράσουμε διαφορετικά (ίσως όπως ο t.s.). Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
GREGORYMO Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Apollonian είπε Το αμάξι συνέχισε να είναι πάνω στο δρόμο στο φανάρι απλά περίπου 2-3 μέτρα πιο κοντά στο πεζοδρόμιο σαν διπλό παρκάρισμα σκέψου, ούτως ώστε να μην κόβω εντελώς την κυκλοφορία. Ο μόνος τρόπος για να έστριβα ήταν να μπω στο αντίθετο ρεύμα το οποίο διέρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα, συνεπώς ήτανε σχεδόν αδύνατο και πάλι με φόβο να τραυματίσω την γυναίκα και μετά όντως να είχα θέματα με τον νόμο. Γιατι ενοικιάσες αυτοκίνητο και δεν πήρες ταξί ? Πιο φθηνά θα σου στοιχίζε ? 1
nemom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Πραγματικά, πρέπει να είναι πολύ Αϊνστάιν οι αστυνόμοι σαΐνια που έπεσε ο φίλος Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί που είναι δημόσιος κίνδυνος για τον ανυποψίαστο πολίτη. 8 λεπτά πριν, valantis40 είπε αν ισχυει πραγματικα η ολη φαση την καλυτερη δουλεια εκανες που σταματησες απο τη στιγμη που δεν ειχες τιποτα να φοβηθεις.αν εφευγες θα εμπλεκες ασχημα.θα σου επαιρναν το νουμερο του αυτοκινητου και θα σου ερχοταν η αστυνομια στο σπιτι.και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν ησουν εσυ. Ναι. Δεν μιλάμε όμως για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος για να αρκεί μια πινακίδα. Εδώ μιλάμε για αδίκημα κλοπής και η καταγγελία για κλοπή έχει ένα βάρος ισχυρισμού που επεκτείνεται πέραν της πινακίδας ενός ΙΧ. Προανακριτική έρευνα θα γινόταν αν έφευγε και προανακριτική έρευνα έγινε που έμεινε. Ίσα ίσα που εν θερμώ μπορείς να μπλέξεις και χειρότερα. Ας πούμε θα ζητούσε η προανακριτική έρευνα τα φυσικά χαρακτηριστικά του καταγγελόμενου δράστη ή τις συνθήκες τέλεσης της πράξης. Η καταγγελία είναι ένα, η στοιχειοθέτηση της βασιμότητας είναι άλλο. 1
mercator84 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Τι αμάξι νοικιασες; Έχει ζουμί η ιστορία 🧐
nemom Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Με τη λογική, έξω από το γεγονός, σε ήρεμη κατάσταση τώρα, κι εγώ το ίδιο θα έκανα/ οι περισσότεροι από εμάς. (Ότ)αν βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση πιθανόν να δράσουμε διαφορετικά (ίσως όπως ο t.s.). Χαχα. Από τότε που έμαθα ότι ρίχνουν και εμπόδια στη μέση του δρόμου για να ληστέψουν ΙΧ το έχω πάρει απόφαση τί θα έκανα. 😇
Προτεινόμενες αναρτήσεις