coyote2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, astrea966 είπε ξερεις κανεις αν μπορουν να συνδεθουν ταυτοχρονα σε δυο συσκευες η ειναι μονο για μία; πολυ δύσκολο αυτό που ζητάς για συσκευές χωρίς καλώδιο. Ελάχιστες το κάνουν Αν το έκανε θα το έγραφε. Μη περιμένεις τέτοια λειτουργία
james01gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Στις 3/1/2022 στις 6:16 ΜΜ, dchatz είπε είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά. Ηρθε μήνυμα να παραλάβω από το κατάστημα, πήγα, λέω θέλω τις άτοκες, λένε δε γίνεται, είνια μόνο αν πληρώσεις online. Λεω είναι το ίδιο αφού η ίδια κάρτα θα περάσει, αντι για online από το μηχάνημά σας, με έκοψε, λέει "πολιτική του καταστήματος". Επειδή επέλεξα σε κάποιο σημείο τις άτοκες αλλά τελικά δεν τις πήρα έφυγα και δε τα πήρα. Δεν είναι το ποσό αλλά δε μου άρεσε να παίρνω επιλογή η οποία τελικά να μη μου δίνεται. υπάρχουν καταστήματα με epos. είναι απολύτως νόμιμο και λογικά σε αυτό το μηχάνημα είχαν μόνο τις δόσεις. γιατί στο μηχανάκι που έχουν στο κατάστημα δεν θα έχουν την δυνατότητα δόσεων. εσύ επίλεξες για 20 ευρώ να κάνεις ιστορία
fysikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 17 ώρες πριν, astrea966 είπε ξερεις κανεις αν μπορουν να συνδεθουν ταυτοχρονα σε δυο συσκευες η ειναι μονο για μία; Σε τι χρησιμεύει αυτη η δυνατότητα;
leros2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 18 ώρες πριν, astrea966 είπε ξερεις κανεις αν μπορουν να συνδεθουν ταυτοχρονα σε δυο συσκευες η ειναι μονο για μία; κατά 99% σε μία
astrea966 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, coyote2 είπε πολυ δύσκολο αυτό που ζητάς για συσκευές χωρίς καλώδιο. Ελάχιστες το κάνουν Αν το έκανε θα το έγραφε. Μη περιμένεις τέτοια λειτουργία ειπα μηπως το εκανε αφου εχει και μικροφωνο για ομιλια οπως τα bluetooth handsfree που εχω και το κανουν 46 λεπτά πριν, fysikos είπε Σε τι χρησιμεύει αυτη η δυνατότητα; για να συνδεθει με δυο συσκευες για ομιλια
skimnos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ τον φίλο ts. Τα παράγγειλα χθες τα airtime sport, τα πήρα από το κατάστημα σήμερα. Πριν από λίγο τα δοκίμασα σε μουσική και κλήσεις. Και στα δύο τα πήγε μια χαρά! Ειδικότερα στις κλήσεις έχω να αναφέρω ότι, ως τώρα, άκουσα και με άκουσαν καθαρά όπου κι αν βρισκόμουν σε εξωτερικό χώρο: σε δρόμο, σε λεωφόρο, με αέρα, τρέχοντας.
tazio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Τα παρέλαβα το πρωί από το κατάστημα, όμορφα ωραίο κουτί φόρτισης, αφού τα φόρτισα για περίπου 2 ώρες, δοκιμάστηκαν σε μουσική ( ακούγονται σαν τα JBL T110) και οι κλήσεις ακούγονται καθαρά (σε εσωτερικούς χώρους).
coyote2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Επειδή έχω τα huawei τα pro σε καραντίνα όντως βολεύει πολύ η χρήση σε 2 συσκευές πχ laptop και κινητό. Αλλά κοστίζει
The_Judas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 δεν έχω διαβάσει τίποτα φοβερές κριτικές για τον ήχο αλλά για τα χρήματα αυτά λογικά θα είναι καλουτσικα. Υπάρχουν βέβαια και τα Xiaomi airdots 2 στα ίδια περίοδο χρήματα που είναι αρκετά καλά.
coyote2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Πάντως βλέπω στα ξένα sites (ξένα... ε πως ακούστηκε αυτό) ότι έχει και ασύρματη φόρτιση
leros2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, coyote2 είπε Πάντως βλέπω στα ξένα sites (ξένα... ε πως ακούστηκε αυτό) ότι έχει και ασύρματη φόρτιση Έχει ναι 1
coyote2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι σας ακούνε καλά αν δεν έχει διπλά μικρόφωνα.... Δηλαδή 2 σε κάθε ακουστικό. Μπόρεσε κανείς να βρει αν έχει διπλά mic? Σύνολο 4 δηλαδή 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Ερώτηση, μπορεί κάποιος να μιλήσει χρησιμοποιώντας μόνο το ένα ακουστικό;
coyote2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, zio10 είπε Ερώτηση, μπορεί κάποιος να μιλήσει χρησιμοποιώντας μόνο το ένα ακουστικό; nai 1
samniotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τα παρέλαβα και γω με γενική ταχυδρομική Πέμπτη βράδυ παραγγελία, Παρασκευή θα έστειλαν και σήμερα τα είχα Δεν έχω δει ακόμη πως είναι από ήχο αλλά σίγουρα η συσκευασία και τα υλικά τους αξίζουν παραπάνω από τα 20€
Προτεινόμενες αναρτήσεις