zacharis1955 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=218877 https://www.zagg.com/en_us/airtime-pro-2 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από zacharis1955 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 πολυ καλα specs. την γνωριζει κανεις τη μαρκα ή εχει εμπειρία; στο skrourz βλεπω γενικα χαμηλη τιμη σε σχέση με το Ζagg https://www.skroutz.gr/s/30245728/iFrogz-Airtime-Pro-2-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Λευκό.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Έβαλα μια παραγγελία για να δούμε. Θα θα είναι τα πρώτα μου αυτού του τύπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Εκανα κι εγώ μια παραγγελία χωρίς εγγραφή, με 6 άτοκες και παραλαβή από το κατάστημα μια και δουλεύω σχετικά κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, dchatz είπε Εκανα κι εγώ μια παραγγελία χωρίς εγγραφή, με 6 άτοκες και παραλαβή από το κατάστημα μια και δουλεύω σχετικά κοντά. είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά. Ηρθε μήνυμα να παραλάβω από το κατάστημα, πήγα, λέω θέλω τις άτοκες, λένε δε γίνεται, είνια μόνο αν πληρώσεις online. Λεω είναι το ίδιο αφού η ίδια κάρτα θα περάσει, αντι για online από το μηχάνημά σας, με έκοψε, λέει "πολιτική του καταστήματος". Επειδή επέλεξα σε κάποιο σημείο τις άτοκες αλλά τελικά δεν τις πήρα έφυγα και δε τα πήρα. Δεν είναι το ποσό αλλά δε μου άρεσε να παίρνω επιλογή η οποία τελικά να μη μου δίνεται. 3 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 6 άτοκες στα 20 ευρω 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, dchatz είπε είχα ένα προαίσθημα ότι κάτι δε θα πήγαινε καλά. Ηρθε μήνυμα να παραλάβω από το κατάστημα, πήγα, λέω θέλω τις άτοκες, λένε δε γίνεται, είνια μόνο αν πληρώσεις online. Λεω είναι το ίδιο αφού η ίδια κάρτα θα περάσει, αντι για online από το μηχάνημά σας, με έκοψε, λέει "πολιτική του καταστήματος". Επειδή επέλεξα σε κάποιο σημείο τις άτοκες αλλά τελικά δεν τις πήρα έφυγα και δε τα πήρα. Δεν είναι το ποσό αλλά δε μου άρεσε να παίρνω επιλογή η οποία τελικά να μη μου δίνεται. Και φυσικά τρρρολλλάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Και φυσικά τρρρολλλάρεις! θες να το παρουσιάσεις ότι σιγά, 20 ευρώ είναι, τι ατοκες, για τόσο μικρό ποσό κλπ. Συμφωνω απόλυτα μαζί σου και πράγματι το ποσό είναι μικρό. Το θέμα εδώ είναι ότι το μαγαζί επέλεξε να προσφέρει άτοκες παρόλο το μικρό ποσό. Δεν είναι θέμα ποσού. Το θέμα είναι αφού το προσφέρεις δώστο. Αλλιώς αν θεωρείς το ποσό μικρό μη το προσφέρεις. Τίποτε άλλο. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Ρε συ , Λυπήσου τους υπαλλήλους.καλη χρόνια Χίλια δίκια μπορεί να έχεις Είναι όμως ήδη φτηνά, έχασες μία καλή αγορά. Εγώ το βλέπω ότι εσύ είσαι χαμένος σε αυτή την περίπτωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, dchatz είπε θες να το παρουσιάσεις ότι σιγά, 20 ευρώ είναι, τι ατοκες, για τόσο μικρό ποσό κλπ. ... Δεν θέλω να το παρουσιάσω έτσι, είναι έτσι! Δεν ξέρω την ηλικία σου κλπ αλλά ειλικρινά, εγώ θα ντρεπόμουν να κάνω τέτοιο σόου στο κατάστημα και στο νήμα! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από zacharis1955 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Όντως γρήγοροι, το πακέτο έφτασε ήδη στο σπίτι. Εντυπώσεις το βράδυ που θα γυρίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, leros2004 είπε Όντως γρήγοροι, το πακέτο έφτασε ήδη στο σπίτι. Εντυπώσεις το βράδυ που θα γυρίσω φίλε πες μας για το πως σε ακούνε στο μπαλκόνι με θόρυβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Εντυπώσεις στα γρήγορα: Ο ήχος για μουσική ΟΚ (ούτε κάτι τρελά κακό ούτε κάτι φοβερό). Για τις κλήσεις δοκίμασα μόνο σε νορμάλ φασαρία που ήταν μια χαρά. Αύριο θα έχει δοκιμή σε φασαρία (δρόμος, αυτοκίνητα κτλ) Γενικά με βόλεψαν, είναι τα πρώτα που δοκιμάζω αυτού του τύπου οπότε δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης. Για 20€ τα ξανά αγόραζα εύκολα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τρως κουβερτούρα με φρέσκο γάλα ή τα ψώνια έφερες; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 έχουν δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις