Προς το περιεχόμενο

Διακοπές Internet κατά τη διάρκεια κλήσεων

exypnakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 09/07/2022 at 17:47, exypnakias said:

Yποτίθεται ότι το συνεργείο της nova έλεγξε αν υπάρχει πρόβλημα στον πάροχο. Το μόνο που δεν έχει ελεγχθεί είναι η καλωδίωση του σπιτιού (η πολυκατοικία είναι σχετικά καινούργια 15 χρόνων). Αυτό πως μπορώ να το ελέγξω; Επίσης όταν δοκιμάζω να βάλω το τηλέφωνο στο router δε λειτουργεί;

δεν εχεις voip για να βαλεις το τηλεφωνο στο router.ο τεχνικος επρεπε να τσεκαρει κατω να δει αν εχεις το ιδιο προβλημα στον κατανεμητη. αν δεν το εχεις κατω φταιει η καλωδιωση σπιτιου.αν το εχεις κατω τοτε κατι εξω απο το σπιτι σου.το ρουτερ ειναι στο σαλονι ή οχι?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 10/07/2022 at 10:18, poulinos said:

δεν εχεις voip για να βαλεις το τηλεφωνο στο router.ο τεχνικος επρεπε να τσεκαρει κατω να δει αν εχεις το ιδιο προβλημα στον κατανεμητη. αν δεν το εχεις κατω φταιει η καλωδιωση σπιτιου.αν το εχεις κατω τοτε κατι εξω απο το σπιτι σου.το ρουτερ ειναι στο σαλονι ή οχι?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?

Όχι δεν έχω συναγερμό. Το router είναι στο δωμάτιο. Αλλά το δοκίμασα για αρκετή περίοδο και στην κεντρική πρίζα του σαλονιού. 

• Like 1

26 minutes ago, exypnakias said:

Όχι δεν έχω συναγερμό. Το router είναι στο δωμάτιο. Αλλά το δοκίμασα για αρκετή περίοδο και στην κεντρική πρίζα του σαλονιού. 

αν πιανουν τα χερια σου κανε μια δοκιμη .ανοιξε κεντρικη  πριζα αποσυνδεσε ολα τα καλωδια και αφησε μονο το ενα ζευγαρι που  ερχεται απο οτε.θα εχει ταση.βαλε σπλιττερ κουμπωσε τηλεφωνο και router και δες τι θα κανει.

• 4 μήνες μετά...

Εχω το ιδιο προβλημα αλλα οχι παντα..Συνηθως δεν το κανει αλλα μαζευει πολλα crc..και τις τελευταιες δυο μερες εχει ανεβει ο συνχρονισμος μου απο 16 στα 18.5.Ετσι ξαφνικα..

On 28/11/2022 at 01:38, panatha1369 said:

Εχω το ιδιο προβλημα αλλα οχι παντα..Συνηθως δεν το κανει αλλα μαζευει πολλα crc..και τις τελευταιες δυο μερες εχει ανεβει ο συνχρονισμος μου απο 16 στα 18.5.Ετσι ξαφνικα..

για αρχη δοκιμη με αλλο φιλτρο/σπλιττερ και δοκιμη με αλλη συσκευη.

εναλλακτικα οτι εγραψα πιο πανω αν πιανουν τα χερια σου

το θεμα μου τωρα ειναι οτι επειδη εκανα δοκιμες και με γυρισε σε 8 αρι προφιλ πηρα τηλεφωνο για να με βαλουν σε 6αρι..αποτελεσμα μετα της αλλαγες να μην συνχρονιζω σε adsl 2 plus και να νομιζω οτι ειχα θεμα αλλα κλειδωσε σε adsl 2 plus annex m και εχω τωρα 15700 down και 2044 up

On 02/12/2022 at 22:33, panatha1369 said:

το θεμα μου τωρα ειναι οτι επειδη εκανα δοκιμες και με γυρισε σε 8 αρι προφιλ πηρα τηλεφωνο για να με βαλουν σε 6αρι..αποτελεσμα μετα της αλλαγες να μην συνχρονιζω σε adsl 2 plus και να νομιζω οτι ειχα θεμα αλλα κλειδωσε σε adsl 2 plus annex m και εχω τωρα 15700 down και 2044 up

o ote για καποιο λογο τα adsl τα βαζει σε annex m.θα χασεις σε download αλλαθα κερδισεις σε Upload.στην πραξη βεβαια επειδη υπαρχει οριο στο Upload δεν θα κερδισεις ουτε εκει.οποτε αυτο που κανεις μεσα απο το ρουτερ ειναι να ξετσεκαρεις το annex m ωστε να μην κλειδωσει με annex m

18 λεπτά πριν, poulinos είπε

o ote για καποιο λογο τα adsl τα βαζει σε annex m.θα χασεις σε download αλλαθα κερδισεις σε Upload.στην πραξη βεβαια επειδη υπαρχει οριο στο Upload δεν θα κερδισεις ουτε εκει.οποτε αυτο που κανεις μεσα απο το ρουτερ ειναι να ξετσεκαρεις το annex m ωστε να μην κλειδωσει με annex m

Το προβλημα τελικα λυθηκε..πηρα τη Nova και με ειχαν βαλει σε annex m..Με το που με αλλαξαν κλειδωσα σε adsl 2+..Το ρουτερ πριν με αλλαξουν κλειδωνε μονο σε annex m..Αν το γυρναγα σε adsl 2+ δεν συνχρονιζε..ουτε σε adsl..ηταν ρυθμιση απο τη Nova..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
On 04/12/2022 at 20:18, panatha1369 said:

Το προβλημα τελικα λυθηκε..πηρα τη Nova και με ειχαν βαλει σε annex m..Με το που με αλλαξαν κλειδωσα σε adsl 2+..Το ρουτερ πριν με αλλαξουν κλειδωνε μονο σε annex m..Αν το γυρναγα σε adsl 2+ δεν συνχρονιζε..ουτε σε adsl..ηταν ρυθμιση απο τη Nova..

αν εχεις Nova αλλαζει το πραγμα.ναι στην nova το annex m μπαινει με το "χερι" αν για καποιο λογο το θελει ο πελατης. αν μπεις σε annex m τοτε δεν συγχρονιζεις σε adsl2+ /οπως και το αναποδο. για καποιο λογο μπορει να ειχε ξεχαστει ή να ειχε μπει κατα λαθος οποτε απλα παιρνεις τηλεφωνο και το βγαζουν.οπως και ακριβως εκανες.νομιζα οτι ηταν για οτε που εκει ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...