Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όλη αυτή τη κατάσταση αγαπητέ TS δε φταίνε μόνο οι μάντρες αλλά και οι αγοραστές μεταχειρισμένων...

Γιατί όταν πουλούσα ελληνικό αμάξι με σέρβις αντιπροσωπείας καθαρά χλμ ατρακάριστο κλπ (σαφώς ένα κλικ ακριβότερο από τα εισαγωγής) με παίρνανε και μου γκρινιάζαμε κάποιοι γυφτοι (αν και οι κανονικοί γυφτοι δε φταίνε σε κάτι) ότι έχει φθηνότερα κοκ... με έπαιρναν άλλοι και μου κλαιγόταν ότι έχουν δει 4-5 εισαγωγής και είναι σάπια κλπ αλλά ταυτόχρονα ζήταγαν να το πάρουν σε τιμή εισαγωγής... όταν καταλάβει ο Έλληνας ότι ότι πληρώνει παίρνει τότε ΙΣΩΣ βρίσκει καλύτερα αμαξια

• Like 11
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 7:00 ΜΜ, NTC Labs είπε

Περιπτωση συμφορουμιτη που πηρε αν θυμαμαι για την συζηγο απο leasing. Στο book εγραφε τελευταια αλλαγη τακακια οτι ειχε γινει. Ελα που τα τακακια τα ειχαν φαει στην αντιπροσωπεια και ειχαν αφησει τα παλια.

δε ξέρω αν λες για περίπτωση που είχα αναφέρει εγώ, αλλά ναι υπάρχουν αυτά, τακάκια δισκοπλακες μάλιστα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε ξέρω αν λες για περίπτωση που είχα αναφέρει εγώ, αλλά ναι υπάρχουν αυτά, τακάκια δισκοπλακες μάλιστα... 

ναι για εσενα μαυρε λεω! :)

9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κανα ντιτειλινγκ στα μπουλονια του αουδι θα κανωμε? :)

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NTC Labs είπε

ναι για εσενα μαυρε λεω! :)

Κανα ντιτειλινγκ στα μπουλονια του αουδι θα κανωμε? :)

Περιμένω να ζεστάνει ο καιρός να κάνουμε μάζωξη. Ακόμα βλέπω τη γρατσουνια κ βουρλιζομαι..!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/1/2022 στις 8:31 ΜΜ, SeriesX είπε

Υπαρχουν και ευκαιριες απο Γερμανια, απλα το μεταχειρισμενο απαιτει να σηκωθεις απο τον καναπε, να δεις καμια 20αρια αμαξια και να εχεις γνωσεις...

Αυτό ακριβώς. Οι περισσότεροι βρίσκουν (ήθελα να ξέρα που) κάποιον γνωστό φίλο της ξαδέρφης του μπαντζανακι του δεύτερου κουμπαρου της γειτόνισσας, ο οποίος ξέρει από αυτοκίνητα (δούλευε σε μανάβικο αλλά επειδή περνούσαν αυτοκίνητα την έμαθε την δουλειά) και τον εμπιστευονται να τους φέρει αυτοκίνητο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς πολλοί που θέλουν μεταχειρισμένο δεν έχουν την δυνατότητα (οικονομική, χρόνο ελεύθερο) για έρευνα της προκοπής και πάνε σε δύο τρεις μάντρες - αντιπροσωπείες του νομού και στην ουσία αυτό που θα πάρουν είναι Kinder έκπληξη. Αυτό αφορά επαρχία που τα 7/10 είναι εισαγωγής πλέον και το τελευταίο δίμηνο οι τιμές στα μικρά i20, yaris, corsa κτλ αυτά που πουλάνε δηλαδή έχουν τσιμπήσει από 1000€ έως 2000€.

Corsa 5 ετών σε έκδοση που έβγαινε με προσφορά τότε 12500€ το έχει γνωστός σε αντιπροσωπεία που έχει και διάφορα μεταχειρισμένα στις 10500€ με 90.000 χλμ περίπου. Του λέω καλά ρε μ@λ@κα τι τιμές είναι αυτές; απάντηση σε δύο τρεις βδομάδες θα έχει φύγει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να παρω ενα dieselακι για εκδρομες σκι και λοιπα. Λοιπον βρηκα ενα Scenic 1.5 dci με 180.000 χλμ  απο Γερμανια μοντελο του 2015 στα 8500 χιλιαρικα (με τον εκτελωνισμο). Ενα οχημα με ολα τα αξεσουαρ που μπορει να εχει, οπως ολα τα καθισματα θερμαινομενα.  Αβαφο, ατρακαριστο και λοιπα. Με μονο ενα λακουβακι μικρο στην πορτα του οδηγου κατω απο το χερουλι. Καμια γρατζουνια το οχημα. 

Ποσα ειδα? 20-30 οχηματα για να παρω την αποφαση. 

Μεχρι και στην Automotivo Renault που το πηγα επαθαν πλακα με την κατασταση του οχηματος. Αυτο το οχημα τουλαχιστον 12.500 ευρω.

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Ηθελα να παρω ενα dieselακι για εκδρομες σκι και λοιπα. Λοιπον βρηκα ενα Scenic 1.5 dci με 180.000 χλμ  απο Γερμανια μοντελο του 2015 στα 8500 χιλιαρικα (με τον εκτελωνισμο). Ενα οχημα με ολα τα αξεσουαρ που μπορει να εχει, οπως ολα τα καθισματα θερμαινομενα.  Αβαφο, ατρακαριστο και λοιπα. Με μονο ενα λακουβακι μικρο στην πορτα του οδηγου κατω απο το χερουλι. Καμια γρατζουνια το οχημα. 

Ποσα ειδα? 20-30 οχηματα για να παρω την αποφαση. 

Μεχρι και στην Automotivo Renault που το πηγα επαθαν πλακα με την κατασταση του οχηματος. Αυτο το οχημα τουλαχιστον 12.500 ευρω.

Φίλε για πες εντυπώσεις. Ευχαριστημένος; Λένε ότι ο 1.5 είναι το πιο οικονομικό ντίζελ μοτέρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε για πες εντυπώσεις. Ευχαριστημένος; Λένε ότι ο 1.5 είναι το πιο οικονομικό ντίζελ μοτέρ

Να πω την αληθεια, το οδηγαει η μανα μου. Την εσπρωξα προς τα εκει για να βολευει και εμενα. Μενει εκτος Αθηνων (αλλα πολυ κοντα). Εγω θα το περνω για εκδρομες σε βουνα με εξοπλισμο, καθως εχω το δικο μου οχημα diesel (116D) το οποιο δεν θελω να λερωνω.

Μου μετεφερε τα καλυτερα (μερικες μερες το εχουμε στην κατοχη μας). Φοβερους χωρους, πολλα αξεσουαρ, 17αρες ζαντες, μεταλλικο χρωμα, key less.

Oσο το οδηγησα, ειναι αθορυβη η καμπινα. Εισαι ψηλα, πολυ ανετα.

Απο καταναλωση ακομα δεν ξερει. 

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εσωτερικο σε αριστη κατασταση και αυτο. Τα καθισματα με δερμα (οχι κατι τρελο) και υφασμα. Φοβερους χωρους για 5 ατομα. Επισης για οσους δεν το ξερουν, το οχημα δεν εχει πισω τουνελ!!! 

Απο επιδοσεις, 110 αλογα με 27 κιλα ροπης απο χαμηλα. 

IMG_20220112_231704.jpg.02cd24a3016a8706c5d9fdb983b998e1.jpgIMG_20220112_231007.jpg.e28ed2acea9750f1a9bf967266178dcd.jpg

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 11:08 ΠΜ, thanasisxask είπε

Αυτό ακριβώς. Οι περισσότεροι βρίσκουν (ήθελα να ξέρα που) κάποιον γνωστό φίλο της ξαδέρφης του μπαντζανακι του δεύτερου κουμπαρου της γειτόνισσας, ο οποίος ξέρει από αυτοκίνητα (δούλευε σε μανάβικο αλλά επειδή περνούσαν αυτοκίνητα την έμαθε την δουλειά) και τον εμπιστευονται να τους φέρει αυτοκίνητο. 

Μονο εγω πληρωνω τον μηχανικο μου και παμε και τα βλεπουμε μαζι?

δεν βλεπω αλλο τροπο να κανω παζαρια αν δεν εχω γνωμη ειδικου απο διπλα να μου λεει οτι αυτο ειναι ΟΚ, αυτο θελει αλλαγη κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειαζεται μηχανικος. 

Εγω πως κοιταω ενα οχημα:

1. Βαψιματα, πανευκολο να το καταλαβεις. 

2. Ξεβιδωμενες βιδες στο σασι μπροστα, στο χωρο αποσκευων (ειναι στο χρωμα του αμαξωματος κανονικα)

3. Διακενα αναμεσα στα εξωτερικα πανελ του οχηματος. Φτερο με πορτα, φτερο με προφυλακτηρα, αποστασεις λαμαρινα με φαναρια. Επισης στα ραγισμα σε φαναρια. Ιδιαιτερη βαρυτητα στις κολωνες του οχηματος.

4. Φθορες σε Θολους, μαρσπιεδες. (προσεχω του αλλαγμενους θολους)

5. Φθορες στο εσωτερικο. Προσεχω πολυ το τιμονι για τυχον ανοιγμα αεροσακου.

6. Στο χωρο του κινητηρα κοιταω για δακρυσματα. 

7. Βολτα με το οχημα

8. Ιστορικο οχηματος.

Με ολα αυτα κανω στο μυαλο μου την χρηση του οχηματος. 

Επεξ/σία από SeriesX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...