P_M Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Διοτι αντιπροσωπεια δεν σημαινει αυτοματα και καλοι μηχανικοι ή οτι θα κανουν αυτα που προβλεπονται ( και ας γραψουν στο book οτι εγιναν). Μη το αναλυσουμε περι αντιπροσωπειων ειδικα στο ελλαδισταν. στο πρώτο συμφωνώ εν μέρη, αλλά στο δευτερο διαφωνώ . το book σημαίνει ότι ο κάτοχος τουλάχιστον το προσέχει και κάνει τα απαραίτητα για να είναι σε λειτουργική κατάσταση το αμάξι.
NTC Labs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, P_M είπε στο πρώτο συμφωνώ εν μέρη, αλλά στο δευτερο διαφωνώ . το book σημαίνει ότι ο κάτοχος τουλάχιστον το προσέχει και κάνει τα απαραίτητα για να είναι σε λειτουργική κατάσταση το αμάξι. Δεν σημαινει οτι εχουν γινει ομως. Ο Κάτοχος πιστευει οτι εχουν γινει απλα. Ποιον θα κυνηγας μετα? Το κάτοχο. Περιπτωση συμφορουμιτη που πηρε αν θυμαμαι για την συζηγο απο leasing. Στο book εγραφε τελευταια αλλαγη τακακια οτι ειχε γινει. Ελα που τα τακακια τα ειχαν φαει στην αντιπροσωπεια και ειχαν αφησει τα παλια. Μαλλον δεν ειδες την συμπληρωση που εκανα. Για μενα μετραει πιο πολυ ενα book απο γνωστο και καλο εξειδικευμενο παρα απο αντιπροσωπεια. Ουτε καν εξουσιοδοτημενο. Εξειδικευμενο. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από NTC Labs
diver86 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Προσωπικά έχω το seat arona του 17.αγορασμενο καινούργιο.ολα τα σέρβις αντιπροσωπεία.επειδη είμαι γνώστης και κόβει το μάτι μ ξέρω όταν το πάω στ συγκεκριμένο αντιπρόσωπο πάει by the book.θα αλλάξει ότι είναι να αλλάξει θα βάλει αυτά που πρέπει να βάλει και όλα μια χαρά.και το αμάξι δουλεύει άψογα και κρατάει τιμή. Της γυναίκας πήρα ένα vw up πριν κάνα χρόνο του 19 με 14000χλμ.το πρώτο σερβίς με το που το πήρα το πήγα vw να γίνει σε αντιπροσωπεία.το δεύτερο τώρα που έκανα το πήγα στο ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟ.γτ?δε ξέρω γτ.οχι πως γλύτωσα τα τρελά λεφτά αλλά πήγα μια φορά το αμάξι του πεθερού μου που το κάνει εκεί και Μ αρέσει ο τρόπος που πρόσεχαν το αμάξι.Σ αυτό που είπε ο φίλος αν ο εξουσιοδοτημένος είναι στυλ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ ναι ίσως να το εμπιστευομουν κ εγώ.αλλα αν ήταν ο κυρ Θανασης με τ συνεργείο όχι δε θα το προτιμουσα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/1/2022 στις 7:38 ΜΜ, adi32 είπε Στις βόρειες χώρες που έχει χιόνι πολλούς μήνες και ρίχνουν αλάτι στους δρόμους αν δεν καθαριστουν σωστά τα τρώει η σκουριά Αυτό τείνει να γίνει μύθος διότι στα περισσότερα σημεία, ακόμα και της Γερμανίας, δε χιονίζει πολλούς μήνες. Κάποτε, προ κλιματικής αλλαγής, ίσως να ίσχυε. Στο Βερολίνο έχει να χιονίσει για μήνες από το 2009-10 ενώ έχει χρονιές που δε ρίχνει ούτε νιφάδα, πέρυσι ήταν snowy χρονιά και κράτησε όλο κι όλο μια εβδομάδα. Στη Δυτική Γερμανία αμα δούνε χιόνι κάνουν σαν κι εμάς κι άντε να κρατήσει 1-2 μέρες ανα Ολυμπιάδα. Μόνο στη Νότια Γερμανία χιονίζει πιο συστηματικά. Ένα αυτοκίνητο στη Β. Ελλάδα τρώει περισσότερο χιόνι απο ένα αυτοκίνητο στην Κολωνία π.χ. 21 ώρες πριν, johzio είπε Αυτό ακριβώς, και ούτε τα απαραίτητα, στο εξωτερικό που τα κρατάνε δυο με τρία χρόνια και μετά τα αλλάζουνε δεν τους ενδιαφέρει η σωστή συντήρηση και με μεγαλύτερο κόστος εργατοώρας. Δυστυχώς λόγο της οικονομίας μας θα είμαστε πάντα τα θύματα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καλά εισαγωγής, απλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι γυρισμένα χιλιόμετρα. Βουλγαρία και Σερβία ειδικά, οι μαντράδες τα αγοράζουν με κλειστά μάτια κυριολεκτικά, δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση μόνο οι τιμές. Από εξωτερικό μόνο με κολλητό - συγγενή μαντρά που να το κατέχει. Άλλος ένας μύθος. Ούτε κρατάνε τα αυτοκίνητα 2-3 χρόνια, ούτε τα παρατάνε χωρίς σέρβις λόγω εργατοώρας. 0/2. Απλά οι έμποροι που κατέχουν λίγο την αγορά της Γερμανίας επιδιώκουν το μέγιστο κέρδος που σημαίνει πως φέρνουν σαπάκι και το μακιγιάρουν για να το πουλήσουν. Οπότε μαζεύουν οτι ρημάδι υπάρχει και το κατεβάζουν Ελλάδα. Και ρημάδι 9/10 φορές είναι πρώην leasing που όπως και στην Ελλάδα είναι σκισμένα και παρατημένα στη μοίρα τους... 3 1
tutuyo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Ένα καλό μεταχειρισμένο γιατί να μην απορροφηθεί στις μεγαλύτερες αγορές της Γερμανίας ή της Ιταλίας; Όσα εισάγονται είναι ότι εχει ξεμείνει, δλδ πολλά χιλιόμετρα, αμφίβολα σέρβις
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Ακριβώς. Εισάγονται αυτά που δεν πωλούνται στη Γερμανία. Λόγω της τεράστιας αγοράς, υπάρχουν άπειρα σαπάκια, αυτοκίνητα σκισμένα στα χλμ, ξεγραμμένα απο ασφαλιστικές λόγω ατυχήματος και άλλα όμορφα. Τα μεγάλα σαπάκια συνήθως φεύγουν προς Ανατολική Ευρώπη πλευρά, υπάρχουν υποβαθμισμένες μάντρες που πουλάνε όλο τέτοια οχήματα και οι Ανατολικοευρωπαίοι (Πολωνοί, Λευκορώσοι, Ρώσοι κλπ) φτάνουν οδικώς με νταλίκες και τα αγοράζουν. Τα μικρότερα σαπάκια φεύγουν νότια. 2
Kostas1432 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Είναι η πρώτη ανάρτηση που κάνω και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες. Διάβασα τα περισσότερα σχόλια όσο αφορά την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Καταρχάς να πω ότι αγόρασα ένα μεταχειρισμενο KIA PIcanrto 2016 μοντέλο 1000cm3 από έμπορο. Το αυτοκίνητο ήρθε από Γερμανία και μετά από έλεγχο που έγινε από δικό μου μηχανικό το αυτοκίνητο ήταν άψογο!!! Για μένα είναι βασικό να δει κάποιος μηχανικός το αυτοκίνητο για σαπιλες, σκουριές, χτυπήματα στο σασί κ.λ.π...οσον αφορά τα χιλιόμετρα δεν φεύγει, νόμιμα, αυτοκινητο από Γερμανία, αν δεν έχει τα πραγματικά χιλιόμετρα...!!!! ή θα έλεγα δεν πουλιέται πλέον αφού όλα πριν την πώληση περνάνε εκεί ΚΤΕΟ!!! Όταν το αυτοκίνητο έρθει Ελλάδα και πωληθεί είναι υποχρεωμένος ο έμπορος να περάσει το αυτοκίνητο και εδώ ΚΤΕΟ οπότε για τα χιλιόμετρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος αφού με βάση τον αρ.πλαισιου φαίνονται τα πραγματικά χιλιόμετρα. επίσης για όποιον θέλει να το πάει πιο μακριά μπορεί να τσεκαρει και αυτό.... en.videcoder.pl ....είναι ένα σάιτ που βάζεις τον αρ.πλαισιου και σου βγάζει τα πάντα.!!!!! 1
SeriesX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν και ευκαιριες απο Γερμανια, απλα το μεταχειρισμενο απαιτει να σηκωθεις απο τον καναπε, να δεις καμια 20αρια αμαξια και να εχεις γνωσεις... Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από SeriesX
renaultclioV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Πρόσφατα ενας γνωστός μου πήρε από γνώριμο του δήθεν εισαγωγεα i30 του 15, πετρέλαιο, 7500€ εισαγωγής χιλιομετρα 100 χιλιάδες περίπου. Και να μου λέει ο μάστορας πού το είδε μια χαρά το βρήκε. Γίνεται να είναι καλο τόσο φθηνά τέτοιο αυτοκίνητο, πετρέλαιο και με καλό εξοπλισμό κατευθείαν απο Γερμανία?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, renaultclioV είπε Πρόσφατα ενας γνωστός μου πήρε από γνώριμο του δήθεν εισαγωγεα i30 του 15, πετρέλαιο, 7500€ εισαγωγής χιλιομετρα 100 χιλιάδες περίπου. Και να μου λέει ο μάστορας πού το είδε μια χαρά το βρήκε. Γίνεται να είναι καλο τόσο φθηνά τέτοιο αυτοκίνητο, πετρέλαιο και με καλό εξοπλισμό κατευθείαν απο Γερμανία? Ναι γίνεται, η γερμανική αγορά είναι τεράστια σε σχέση με την ελληνική, ο βασικός εξοπλισμός της γερμανικης αντιπροσωπείας είναι συνήθως πιο πλούσιος από αυτόν της ελληνικής, λόγω της πληθώρας και του ανταγωνισμού οι τιμές ειναι πιο χαμηλές από ένα ίδιο της ελληνικής αγοράς. Τέλος 7500 ευρώ δεν το λες και τόσο φθηνό από Γερμανία.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, jmmys είπε Ναι γίνεται, η γερμανική αγορά είναι τεράστια σε σχέση με την ελληνική, ο βασικός εξοπλισμός της γερμανικης αντιπροσωπείας είναι συνήθως πιο πλούσιος από αυτόν της ελληνικής, λόγω της πληθώρας και του ανταγωνισμού οι τιμές ειναι πιο χαμηλές από ένα ίδιο της ελληνικής αγοράς. Τέλος 7500 ευρώ δεν το λες και τόσο φθηνό από Γερμανία. 7500 φανταζομαι εννοει με τον εκτελωνισμο κτλ
Liapisftw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, renaultclioV είπε Πρόσφατα ενας γνωστός μου πήρε από γνώριμο του δήθεν εισαγωγεα i30 του 15, πετρέλαιο, 7500€ εισαγωγής χιλιομετρα 100 χιλιάδες περίπου. Και να μου λέει ο μάστορας πού το είδε μια χαρά το βρήκε. Γίνεται να είναι καλο τόσο φθηνά τέτοιο αυτοκίνητο, πετρέλαιο και με καλό εξοπλισμό κατευθείαν απο Γερμανία? Για μένα κανε τα χιλιομετρα χ5 και ίσως πέσεις μέσα. Εκτός αν ο έμπορος ήταν αδερφος-κολλητος. 1
agnostos13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/1/2022 στις 9:17 ΜΜ, DeVilMaYcRyGR είπε Ξεκάθαρα παίζει πάρα πολύ εισαγωγή και πλέον παίζει πάρα πάρα πολύ leasing που τα παίρνει ο κάθε ........ς τους βγάζει το λάδι τα συντηρούν με τα βασικά και απαραίτητα και μετά τα πουλάνε στα 2/3 της αρχικής και είναι συνήθως πιωμενα. Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις συγχωρατε με αν έχει αναφερθεί κάτι. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους Εγώ πάντως στην τελευταία αγορά προτίμησα από εισαγωγής να πάρω ελληνικής αντιπροσωπείας πρώην leasing το οποίο είχε το βιβλίο του και όλα. Φυσικά έγινε έλεγχος και 3 διαφορετικοί μηχανικοί που το είδαν δεν βρήκαν ένδειξη γυρισμένων χλμ (που φοβόμουν). Εννοείται οτι έγινε πλήρες service μετά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ίσως να έπαιξε και ρόλο οτι δεν ήταν όχημα μικρής κατηγορίας που τα έχουν συνήθως πωλητές ή γυρνάνε τα νησιά ως νοικιάρικα, ούτε το έδιναν κοψοχρονιά. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από agnostos13 2
tutuyo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Εγώ πάντως στην τελευταία αγορά προτίμησα από εισαγωγής να πάρω ελληνικής αντιπροσωπείας πρώην leasing το οποίο είχε το βιβλίο του και όλα. Φυσικά έγινε έλεγχος και 3 διαφορετικοί μηχανικοί που το είδαν δεν βρήκαν ένδειξη γυρισμένων χλμ (που φοβόμουν). Εννοείται οτι έγινε πλήρες service μετά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Ίσως να έπαιξε και ρόλο οτι δεν ήταν όχημα μικρής κατηγορίας που τα έχουν συνήθως πωλητές ή γυρνάνε τα νησιά ως νοικιάρικα, ούτε το έδιναν κοψοχρονιά. Καπως αντιστοιχα επραξα κι εγω και ψωνισα μικρο πολης 2ετιας Μου ξεκαθαρισαν απο την πρωτη στιγμη οτι ηταν ληζινγκ, ειχε 18.000 χλμ, ειχε κανει μολις το 1ο σερβις στην αντιπροσωπεια και υπολοιπο εγγυησης 3 χρονια. Ηταν ελαφρως ακριβοτερο απο ιδιωτη, αλλα προτιμησα να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Sugizo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Liapisftw είπε Για μένα κανε τα χιλιομετρα χ5 και ίσως πέσεις μέσα. Εκτός αν ο έμπορος ήταν αδερφος-κολλητος. 500.000 από γερμανία? δύσκολα, τα σουτάρουν/αλλάζουν μετά τα 250-300.000.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα