Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! 

Σε προσφορά από τα public τα μικρά (ενδώτια) WF-1000XM3 στα 96 ευρώ 

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=WF-1000XM3 

και τα νεότερα WF1000XM4 στα 185 ευρώ 

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=WF1000XM4

Τα πρώτα αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να έχουν πέσει πιο χαμηλά σε τιμή και τα δεύτερα με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι είχαν 179 τον Νοέμβριο σε black Friday τιμή. 

Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι τιμή θα έχουν στις εκπτώσεις τον Φλεβάρη, αλλά αυτή τη στιγμή πωλούνται στον ανταγωνισμό για 119 και 219 αντίστοιχα. 

Τα public έχουν δώρο το ΦΠΑ όπως λένε, αλλά και οι υπόλοιποι μεγάλοι είδα ότι έχουν κάποιες προσφορές για σήμερα και αύριο, αν ψάξει κανείς όλο και κάτι θα βρει. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζουν τα WF-1000XM3 ; ή τιμή φαίνεται καλή και παίζουν και άτοκες στο public.

Επεξ/σία από NewGascp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά δεν τα έχω, και η φύση της δουλειάς μου στην επαρχία είναι τέτοια που δεν χρειάζομαι αναγκαστικά τα ακουστικά, πόσο μάλλον καλά ακουστικά που να έχουν και anc (active noise canceling), οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω. 

Απλά είδα ότι είχαν μια σημαντική πτώση τιμής και είπα να το βάλω στις προσφορές. 

Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος άλλος που να τα έχει ή να ξέρει καλύτερα από αυτά. 

Πάντως παίρνουν καλές κριτικές από ότι βλέπω με ένα πρόχειρο ψάξιμο. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 2
Δημοσ.

Θα πω εγώ τη γνώμη μου που τα είχα για κάνα 6 μηνο.

Καταρχάς, έχουν αρκετά καλό ήχο με τρομερό noise cancelation. Επίσης η μπαταρία τους είναι αρκετά καλή.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ομως: η θήκη τους είναι τεράστια και καθόλου πρακτική, καμία σχέση με αυτή των  airpods. Τα ακουστικά έχουν περίεργο σχήμα, κάθονται καλά στο αυτί αλλά κουράζουν μετά από κάποια ώρα. Ακόμη το μικρόφωνο είναι μέτριο, σε πολλές περιπτώσεις δεν με άκουγε ο συνομιλητής παρότι εγώ τον άκουγα τέλεια λόγω αψογου cancelation.

Τέλος η εφαρμογή της Sony είναι κακή και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ios συσκευή όπου οι αποσυνδέσεις ήταν συνεχείς.

Εγώ και τσάμπα δεν θα τα παιρνα ως hands-free αλλά ως ακουστικά είναι αρκετά καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Τα πήρα πριν μισό χρόνο στα 130 ευρώ και δε το μετάνιωσα ποτέ, ήμουν από αυτούς που αν η συσκευή κινητού που έψαχνα δεν είχε 3,5αρι Jack ήταν deal breaker, μέχρι που πήρα αυτά τα Sony επειδή πολλοί τα εξυμνούσαν και πραγματικά έκτοτε δεν ξανά φόρεσα παραδοσιακά ακουστικά.

Πολύ καλή μπαταρία, υπέροχος ήχος, δεν έχουν delay λόγω Bluetooth αν βλέπεις βίντεο και αν ποτέ παρατηρήσεις από συχνά pause/resume θα το διορθώσουν μόνα τους αμέσως.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί η τρομερή εμβέλεια που έχουν.

Ναι, σίγουρα η θήκη και το app θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα (όπως και το anc) αλλά μπαίνουμε σε επίπεδα nitpicking.

• Like 5
Δημοσ.
17 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους! 

Σε προσφορά από τα public τα μικρά (ενδώτια) WF-1000XM3 στα 96 ευρώ 

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=WF-1000XM3 

και τα νεότερα WF1000XM4 στα 185 ευρώ 

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=WF1000XM4

Τα πρώτα αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να έχουν πέσει πιο χαμηλά σε τιμή και τα δεύτερα με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα ότι είχαν 179 τον Νοέμβριο σε black Friday τιμή. 

Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι τιμή θα έχουν στις εκπτώσεις τον Φλεβάρη, αλλά αυτή τη στιγμή πωλούνται στον ανταγωνισμό για 119 και 219 αντίστοιχα. 

Τα public έχουν δώρο το ΦΠΑ όπως λένε, αλλά και οι υπόλοιποι μεγάλοι είδα ότι έχουν κάποιες προσφορές για σήμερα και αύριο, αν ψάξει κανείς όλο και κάτι θα βρει. 

Αν δεν με απατά τρομερα η μνημη μου, τα ΧΜ3, τα οποία πηρα στη μαυροπαρασκευη του 2020 στα 139 ευρω, στην τελευταια μαυροπαρασκευη ειχαν 119 ευρω στον Κωτσοβολο, νομιζω τα ειδα και εξω καπου στα 99 ευρω, αλλά ναι οκ, σιγουρα τα 96 ειναι καλη τιμη, εως πολυ καλη.

Τα ΧΜ4 φετος ηταν στα 185 παλι την μαυροπαρασκευη ή καπου εκει (μπορει και 179 ή 189). Παλι καλη για την εποχη τιμη, θα πεσει προφανως οσο περναει ο καιρος

Για τα ΧΜ3 λοιπον, που κι εγω τα πηρα γιατι τα εξυμνουσαν ολοι και για τον ηχο και για το ANC τους, μπορω να επιβεβαιωσω οτι αυτα τα δυο ισχυουν (αν και θα ηθελα ως καγκουρακος λιγο παραπανω ενταση στο μεγιστο επιπεδο). Επισης ΟΤΑΝ συνδεονται με συσκευες ο συγχρονισμος του ηχου με τυχον εικονα λειτουργει αψογα.

Ομως δεν μπορω να δεχθω οτι απο τις 7-8 συσκευες τυπου smartphones, smart tv, laptop, tablet, ultrabook κλπ που κυκλοφορουν στο σπιτι, με ΟΛΕΣ εκτος απο ενα εκ των smartphones και του ultrabook (και δυστυχως κανενα απο τα δυο αυτα δεν προοριζοταν για χρηση με τα ΧΜ3, τα τεσταρα απλως για να δω τι στο καλο παιζει) υπαρχουν απο συνεχεις μικρες διακοπες στον ηχο, εως διακοπες λιγων δευτερολεπτων, εως παντελης ελλειψη ηχου (κι αυτο το τελευταιο μαλιστα σε android tv). Ειλικρινα δε ξερω γιατι τα εχω κρατησει ακομα, εχουν παιξει σε 13 μηνες ισως 20-25 ωρες (?), ζητημα να εχω φορτισει 2-3 φορες τη θηκη. Μαλλον εχω προβλημα αποχωρισμου ή δεν ειχα χρονο/ορεξη να ασχοληθω με καμια αγγελια (ισως και να μη θελω αυτος που θα τα παρει να εχει τα ιδια θεματα και να με κραζει). Ουτε η σονυ ουτε και οι εταιρειες των αλλων συσκευων ασχοληθηκαν με το θεμα σε αναφορες που εκανα, αλλά οι μικροδιακοπες ειναι προβλημα που εκ των υστερων δυστυχως διαβασα οτι ειναι πολυ διαδεδομενο, οπως και η ασυμβατοτητα με μερικες συσκευες (πραγματικα ξεφτιλα, υπαρχουν συγχρονα ακουστικα που παιζουν με κινητα 8ετιας και ακουστικα 8ετιας που παιζουν με συγχρονα κινητα, δεν μπορω να καταλαβω τι πατατα εκανε εδω η σονυ).

Αν δεν ειχα ξενερωσει τοσο ισως επαιρνα τα ΧΜ4 για το πιο βολικο καπως σχημα τους, γιατι με τα ΧΜ3 οντως δεν γινεται με τιποτα να ξαπλωσεις στο πλάι, οσο "αφρατο" μαξιλαρι κι αν εχεις...

Δημοσ.

Τα εχω απο πέρυσι το καλοκαίρι όταν τα είχε βγάλει προσφορά στα 139.Ο ήχος πραγματικά είναι φοβερός,κρυστάλλινος και τα χρησιμοποιώ κυρίως σε ταξίδι.Ομως μου παρουσιασαν προβλημα με την μπαταρια,το ενα ακουστικο ξαφνικά αδειαζε η μπαταρια του και το αλλο ηταν στο 70%.Τα εστειλα για service αλλα μου είπαν δεν εχουν κατι...Μου το εχουν ξανακάνει αυτο μία δύο φορές και ίσως φταίει το οτι δεν τα βάζω στη θηκη τους οταν δεν τα χρησιμοποιω.Τα απενεργοποιώ και τα αφήνω στο τραπέζι αλλα την άλλη μέρα είναι σχέδον αδεια η μπαταρια τους.Πάντως σε αυτη την τιμή σίγουρα αξίζουν αν και το καινούριο μοντέλο είναι αδιάβροχο και πιο βολικό στο αυτί το σχέδιο του

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TechnoState είπε

Κορυφαίος ήχος. Εμένα με χάλασαν δύο πράγματα:

1.Δεν έχουν ασύρματη φόρτιση.

2.Δεν υποστηρίζουν multi point pairing.

Το δεύτερο είναι deal breaker για μένα 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, angelsride είπε

μου παρουσιασαν προβλημα με την μπαταρια,το ενα ακουστικο ξαφνικά αδειαζε η μπαταρια του και το αλλο ηταν στο 70%.

Επειδή τα έχω κάνει πάρα πολύ χρήση, παρατήρησα ένα φαινόμενο σαν αυτό που περιγράφεις, καθάρισα τις επαφές φόρτισης και επανήλθαν. Οπότε προτείνω να κάνεις το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.

παρελαβα σημερα xm4, είναι εξαιρετικά, αν παιξεις και λιγο με equaliser ωστε να τα φερεις στα μετρα σου

το anc άλλα επίπεδα, δεν ειχα μεχρι σημερα αντίστοιχο προϊόν

thanks ts

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...