Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, καλό μήνα και με υγεία εύχομαι ένα δημιουργικό έτος σε όλους.

Κάτοχος του Redmi Note 8 Pro αντιμετωπίζω το εξής: 

Έχω περασμένη κάρτα sd.  Θέλω εφαρμογές και παιχνίδια να τα περάσω εκεί όπως έκανα στο redmi note 5 Pro που είχα, έχει αρχίσει και γεμίζει ο εσωτερικός χώρος (64gb έκδοση)

Υπάρχει τρόπος μεταφοράς των εφαρμογών? Επίσης θέλω να του βάλω μια άλλη μνήμη γιατί αυτή που έχω είναι 32gb, μέχρι πόσα gb υποστηρίζει?

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από nightwalker1990
Δημοσ.

Μέχρι 64gb εξωτερικη μνήμη μπορείς.

Όσο για να μεταφέρεις εφαρμογές παιχνίδια και data παιχνιδιών(obb) μόνο με ρουταρησμα από όσο θυμάμαι με το Link2SD.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, GATE123 είπε

Όσο για να μεταφέρεις εφαρμογές παιχνίδια και data παιχνιδιών(obb) μόνο με ρουταρησμα από όσο θυμάμαι με το Link2SD.

Έχεις κάποιο link να δω την διαδικασία? Δεν θέλω να το brickαρω 🙄🙂👌

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nightwalker1990 είπε

Πρέπει πρώτα να είναι ρουταρησμενο το κινητό αλλιώς δεν θα δουλέψει το Link2SD.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, GATE123 είπε

Πρέπει πρώτα να είναι ρουταρησμενο το κινητό αλλιώς δεν θα δουλέψει το Link2SD.

Επειδή δεν το έχω ξανα κάνει μπορείς να στείλεις pm με λεπτομέριες??

Δημοσ.

και για ποιον λόγο δεν περνάς τα πάντα στην κάρτα απο τα media που έχεις και να αφήσεις την μνήμη της συσκευή για τις εφαρμογές;

περισσότερη χασούρα θα έχεις για να πετύχεις αυτό που θες (συν το ρίσκο οτι με μια πχ ενημέρωση της συσκευής μπορεί να μπρικάρει)

Μου φαίνεται περίεργο να έχεις γεμίσει με εφαρμογές τη συσκευή εκτός κ αν κατεβάζεις παιχνίδια οπου εκει αν καταφέρεις να τα περάσεις στην εξωτερική μνήμη θα έχεις και χειρότερες επιδόσεις αν πάρεις μια φτηνή SD, χρειάζεσαι μεγάλες ταχύτητες ανάγνωσης (Class 10 U3 κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 1:20 ΜΜ, nightwalker1990 είπε

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν τα πάει καλά με ρουτ και σκαλίσματα το πιο πιθανόν είναι να το μπρικάρεις, άσε που εφαρμογές πλέον δεν είναι καλό να μπαίνουν στην sd γιατί θα σέρνετε το τηλέφωνο αυτά τα κάναμε πριν 10 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/1/2022 στις 7:09 ΜΜ, GATE123 είπε

Δεν έχει αλλάξει αυτό στο Android?

Εγω μια κάρτα μνήμης που είχα βάλει στις γυναίκας μου με ειχε ρωτήσει το σύστημα εάν θα την σεταρει ως γενική κάρτα μνήμης προσβάσιμη από κάθε σύστημα ή ως extension memory του τηλεφώνου. Την δήλωσα ως extension memory και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Δεν τσέκαρα βέβαια τι γίνετεται ακριβώς. Αλλά εάν δουλεύει δεν το πειράζεις...

Τι γίνεται ακριβώς με το Android και τα memory stick τελικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Δεν έχει αλλάξει αυτό στο Android?

Εγω μια κάρτα μνήμης που είχα βάλει στις γυναίκας μου με ειχε ρωτήσει το σύστημα εάν θα την σεταρει ως γενική κάρτα μνήμης προσβάσιμη από κάθε σύστημα ή ως extension memory του τηλεφώνου. Την δήλωσα ως extension memory και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Δεν τσέκαρα βέβαια τι γίνετεται ακριβώς. Αλλά εάν δουλεύει δεν το πειράζεις...

Τι γίνεται ακριβώς με το Android και τα memory stick τελικά?

Δυστυχώς έχω να ασχοληθώ χρονιά με μνήμες και έχω μείνει στα παλιά γιατί έχω μεγάλη εσωτερική μνήμη (128) και δεν ασχολούμαι πλέον.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
Στις 1/1/2022 στις 3:10 ΜΜ, nightwalker1990 είπε

Καλησπέρα, καλό μήνα και με υγεία εύχομαι ένα δημιουργικό έτος σε όλους.

Κάτοχος του Redmi Note 8 Pro αντιμετωπίζω το εξής: 

Έχω περασμένη κάρτα sd.  Θέλω εφαρμογές και παιχνίδια να τα περάσω εκεί όπως έκανα στο redmi note 5 Pro που είχα, έχει αρχίσει και γεμίζει ο εσωτερικός χώρος (64gb έκδοση)

Υπάρχει τρόπος μεταφοράς των εφαρμογών? Επίσης θέλω να του βάλω μια άλλη μνήμη γιατί αυτή που έχω είναι 32gb, μέχρι πόσα gb υποστηρίζει?

Ευχαριστώ πολύ.

Όπως είπα πιο πάνω στις γυναίκας μου όταν έβαλα την SD με ρώτησε εάν την θέλω ως γενικά προσβάσιμη SD ή ως επέκταση μνήμης του τηλεφώνου.

Την δηλωσα ως επέκταση της εσωτερικής μνήμης και δουλεύει μια χαρά. Δεν ασχολήθηκα να δω τι μπαίνει που.

Πάρε μια γρήγορη καλή και αξιόπιστη μνήμη όμως γιατί δεν είναι όλες το ίδιο και παίζει να χάσεις ξαφνικά ότι είναι εκει μέσα.

Νομίζω ότι όλες οι τελευταίες εκδόσεις Android το υποστηρίζουν.

https://www.carlcare.com/global/tips-detail/how-to-use-sd-card-as-internal-storage-android/

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Όπως είπα πιο πάνω στις γυναίκας μου όταν έβαλα την SD με ρώτησε εάν την θέλω ως γενικά προσβάσιμη SD ή ως επέκταση μνήμης του τηλεφώνου.

Την δηλωσα ως επέκταση της εσωτερικής μνήμης και δουλεύει μια χαρά. Δεν ασχολήθηκα να δω τι μπαίνει που.

Πάρε μια γρήγορη καλή και αξιόπιστη μνήμη όμως γιατί δεν είναι όλες το ίδιο και παίζει να χάσεις ξαφνικά ότι είναι εκει μέσα.

Νομίζω ότι όλες οι τελευταίες εκδόσεις Android το υποστηρίζουν.

https://www.carlcare.com/global/tips-detail/how-to-use-sd-card-as-internal-storage-android/

Ξερεις φαντάζομαι ότι αν βγάλεις την κάρτα δεν μπορεις να την διαβάσεις αλλού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ξερεις φαντάζομαι ότι αν βγάλεις την κάρτα δεν μπορεις να την διαβάσεις αλλού.

Ναι. Φυσικά. Αλλά ο σκοπός της είναι να είναι dedicated internal memory διότι αυτό είναι το πρόβλημα που καλείται να λύσει.

Ούτως ή άλλως γίνεται αυτόματο backup σε Google One σταθερά καθημερινά.

Έχω την εντύπωση νομίζω ότι μπορείς να την διαβάσεις και με κάθε άλλο Android τηλέφωνο αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ναι. Φυσικά. Αλλά ο σκοπός της είναι να είναι dedicated internal memory διότι αυτό είναι το πρόβλημα που καλείται να λύσει.

Ούτως ή άλλως γίνεται αυτόματο backup σε Google One σταθερά καθημερινά.

Έχω την εντύπωση νομίζω ότι μπορείς να την διαβάσεις και με κάθε άλλο Android τηλέφωνο αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Ξερω ότι κρυπτογραφείται με βαση το κινητό οπότε δεν μπορεις να την διαβάσεις αλλού..

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ξερω ότι κρυπτογραφείται με βαση το κινητό οπότε δεν μπορεις να την διαβάσεις αλλού..

Δεκτον. Αλλά όπως είπα το θέμα είναι να αυξήσεις την μνήμη του κινητού.

Κάτι που απ ότι καταλαβαίνω γίνεται σχεδόν σε όλα τα κινητά πια και άρα μπορεί να το κάνει ο ts αφού αυτό ρωτάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...