vagelis81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Εχω συνδέσει το pc με hdmi καλώδιο με τη τηλεόραση μου.Δεν έχω όμως ήχο.Εχω windows 10 Γιατί συμβαίνει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά! Στις 1/1/2022 στις 12:01 ΜΜ, vagelis81 είπε Γιατί συμβαίνει αυτο; Μήπως δεν επιλέξατε που θα δίνει την έξοδο ήχου και το αφήσατε όπως ήταν; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Σ ευχαριστώ πολύ. Πως γίνεται αυτό ακριβως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, vagelis81 είπε Σ ευχαριστώ πολύ. Πως γίνεται αυτό ακριβως; Απο το προγραμματακι που σου δινει η εταιρεια της motherboard 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Αν ανοίξω τον υπολογιστή αργότερα θα στείλω σχετική εικόνα. Η οθόνη έχει σίγουρα ηχεία, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Η οθονη μου ειμαι η τηλεοραση που χρησιμοποιω σπιτι μου.Το playsration που επισης ειναι συνδεδεμενο εχει ηχο κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δεξί κλικ στο ηχείο της έντασης->Ήχοι και στο πάνελ που θα ανοίξει πήγαινε στην καρτέλα Αναπαραγωγή. Εκεί δες αν έχει παραπάνω από μια κάρτα ήχου. Μάλλον θα έχει κάποια Digital audio ή κάτι τέτοιο. Αν έχει, κάνε κλικ πάνω της και όρισε την σαν προεπιλεγμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, vagelis81 είπε Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Εχω συνδέσει το pc με hdmi καλώδιο με τη τηλεόραση μου.Δεν έχω όμως ήχο.Εχω windows 10 Γιατί συμβαίνει αυτο; Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ όλους. Έτσι είναι,τα τσέκαρα μόλις.Δε χρειάστηκε να κάνω κάτι.Βεβαια το πρόβλημα παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Με άλλο καλώδιο δοκιμάσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Ναι.Και με αλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα.Καπου διάβασα ότι τα παλιά μοντέλα καρτας γραφικών (έχω την nvidia 8500gt)δε μπορούν να μεταφέρουν ήχο και ότι χρειάζονται κάποιο καλώδιο που δε θυμάμαι πως λέγεται που ενώνει τη κάρτα με τη μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Για τόσο παλιές κάρτες δεν γνωρίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, vagelis81 είπε Ναι.Και με αλλο καλώδιο και σε άλλη θύρα.Καπου διάβασα ότι τα παλιά μοντέλα καρτας γραφικών (έχω την nvidia 8500gt)δε μπορούν να μεταφέρουν ήχο και ότι χρειάζονται κάποιο καλώδιο που δε θυμάμαι πως λέγεται που ενώνει τη κάρτα με τη μητρική αυτό εδώ ψάχνεις ? Nvidia HDMI SPDIF Audio 2-Pin Adapter Cable - modDIY.com https://youtu.be/mnJ3rtQI4_I?t=23 και με 0,5 € μάλλον κάνεις αυτό που θέλεις κόβεις και ενώνεις 1 https://grobotronics.com/jst-sh-jumper-2-wire-assembly-10cm.html 2 https://grobotronics.com/jumper-wires-2-pin-30cm-female-to-female.html 3 https://grobotronics.com/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=jumper+wires&dispatch=products.search&security_hash=164b2a17206e77c7d74e48f5d4d35ce8 η αν η τηλεόραση έχει είσοδο για ήχο πχ rca η jack βάζεις (φωτο) Tωρα αν έχεις DVI δεν εχω δοκιμασει αν τα DVI μπορούν να μεταφέρουν ήχο Spoiler Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από hp8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 ΠΩ ΠΩΩΩΩ και τα αρχαία cd rom είχαν τέτοια καλώδια για να παίζουν ήχο ! καλή χρονιά σε όλους ! Πες μας ποια ακριβώς υλοποίηση έχεις στην κάρτα γραφικών, γιατί με ΓΡΗΓΟΡΗ αναζήτηση στο γκούγκλη....δε βρίσκω με HDMI... μόνο D-Sub , DVI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, hp8 είπε αυτό εδώ ψάχνεις ? Nvidia HDMI SPDIF Audio 2-Pin Adapter Cable - modDIY.com https://youtu.be/mnJ3rtQI4_I?t=23 Κι έλεγα που χρησιμεύει αυτό το SPDIF... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα