Doubt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, katbo είπε Το κακό με τα σκρουτζομάγαζα είναι ότι δεν έχουν επίσημη εγγύηση Infoquest. Και το πιο κακό ότι χτες την αγόρασα από σκρουτζομάγαζο και βαράω το κεφάλι μου τώρα...Σφραγισμένη είναι ακόμα αλλά φαντάζομαι δεν μπορώ να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί την αγόρασα από το φυσικό τους κατάστημα. Ψάξε τους όρους του καταστήματος, δεν βλέπω το λόγο για να μην μπορείς.
cris41 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, M A T R I X είπε Το 2bshop έφαγε πρόστιμο και έκλεισε. Το dot και το Kaizer μια χαρά υποστηρίζουν όλα όσα αναφέρεις παραπάνω και ΦΠΑ. Είμαι σίγουρος και πολλά ακόμα. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις, να είχαμε να λέγαμε. Άμα είναι έτσι να κλείσουμε και το Amazon 😀 Συγκεκριμένα, η σκούπα απο το καιζερ πχ δίνει 1 χρόνο εγγύηση όπως και δεν έχει άτοκες δόσεις (και για κάποιο λόγο δε δέχεται και κάρτες της Εθνικής). Ο λόγος που δε την πήρα πέρυσι απο το κάιζερ.
mwv Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Για τους δύσπιστους όσον αφορά τις δυνατότητες της σκουπας να πω ότι μετά το... πάτημα στη Σελήνη θεωρώ αυτή τη σκούπα το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανθρώπου 😅 Μην πω ότι κονταροχτυπιουνται στην πρώτη θέση κ φανώ υπερβολική!Καλή χρονιά! 1 1
M A T R I X Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, cris41 είπε Συγκεκριμένα, η σκούπα απο το καιζερ πχ δίνει 1 χρόνο εγγύηση όπως και δεν έχει άτοκες δόσεις (και για κάποιο λόγο δε δέχεται και κάρτες της Εθνικής). Ο λόγος που δε την πήρα πέρυσι απο το κάιζερ. Ποιος χρησιμοποιεί Εθνική; Χιούμορ. Καλή Χρονιά με υγεία και ο καθένας ας επιλέξει ότι του αρέσει. Εγω προσωπικά θεωρώ πολύ καλή την τιμή από τα Public, αλλά προσφορά δεν είναι. Αν η τιμή ίσχυε και για τη μαύρη θα τσιμπούσα άλλη μία πάντως 😄
Bakxos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, PaNtErAz είπε Ακόμα και 10% ακριβότερο να ήταν πάλι προσφορά είναι για άπειρους λόγους: 1. Εγγύηση Εγγύηση Εγγύηση. Δεν την πετάς άμα χαλάσει. 2. Παίζει σίγουρα με Ευρωπαικό Server. Οι παραεισαγωγές του Skroutz πολλές φορές παίζουν με Κινέζικο και παίρνουν update που χαλάνε την σκούπα. 3. Έχει απευθείας πρίζα φις Ευρωπαικό. 4. Το Public και κάθε επίσημο μαγαζί έχει δωρεάν μεταφορικά, άτοκες δόσεις και εκπτώσεις με διάφορες κάρτες κτλ. 5. Άμεση διαθεσιμότητα. Τα περισσότερα Skroutz-ομάγαζα ΔΕΝ έχουν ούτε θα έχουν διαθεσιμότητα, ειδικά τα πιο φτηνά στην λίστα. 6. Δεν ρισκάρεις τα χρήματα σου. Πρόσφατα κλείσαν πόσα Skroutzομάγαζα και άφησαν ξεκρέμαστους πελάτες ενώ πρόσφατα διαβάσαμε για πρόστιμα επειδή παίρνανε τα λεφτά και δεν παρέδιδαν ποτέ. 7. Το Public και κάθε Public θα υπάρχει και άυριο. Τα Skoutzομάγαζα κλείνουν, αλλάζουν ΑΦΜ κ πολλά άλλα και δεν αποδίδουν ΦΠΑ με αποτέλεσμα να κλέβουν το κράτος. 8. Για να μην πούμε για τα επίσημα καταστήματα που δίνουν δουλειά σε κόσμο, έχουν εξυπηρέτηση πελατών κτλ κτλ αντί για μια τρύπα με ένα τηλέφωνο σε ένα υπόγειο που δεν απασχολεί κόσμο, δεν πληρώνει φόρους και και... Αυτό φίλε μου είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη μπορεί να είναι ότι παίρνεις σκούπα 2ή 3 μοντέλα πίσω, δεν έχεις όλες τις δυνατότητες κλπ κλπ κλπ. Επομένως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση 1
gianakakis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Καλή χρονία! μπορεί να πει κάποιος κάτοχος για το σφουγγάρισμα; διαβάζω στο skroutz ότι βγάζει πολύ λίγο νερό και δεν με κάνει δουλεία ισχύει; Γενικά κάποιες εντυπώσεις από κάποιον που την έχει παρακαλώ,
Emperor1313 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Επειδή υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα στο MEDIAMARKT σε αυτή την τιμή μήπως να αλλάξει ο τίτλος ώστε αν κάποιος θέλει να πάρει να μην νομίζει ότι έχει εξαντληθεί?
lionheart82 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Προσοχή στις παραγγελίες μέσω net . Βεβαιωνομαστε για το προϊόν. Παραγγελία μέσω skroutz αυτή η σκούπα πριν τις γιορτές και μας στείλανε "κατά λάθος" την έκδοση basic ...
kktts1914 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 εγώ τη τσίμπησα από media έχει διαθεσιμότητα ακόμα για να δούμε τι θα δούμε...
marmagia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Άλλαξαν οι τιμές και στην λευκή και πήραν 299 και στο media markt
fou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μόλις παρέλαβα από Media αντικαταβολή στ κατάστημα.
marmagia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Fabricated said: Multi map δεν υποστηρίζει στην Ευρώπη; Ακόμα όχι.
livaspy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, fou είπε Μόλις παρέλαβα από Media αντικαταβολή στ κατάστημα. Σου ήρθε μήνυμα για παραλαβή;
marmagia Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Εμένα μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή, πάω σε λίγο να την πάρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις