StamTheMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nickoGR012 είπε Ψάχνω να βρω τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να του κάνω μια καλή προσφορά να τον πετάξει έξω και να μου νοικιάσει εμένα τη γκαρσονιέρα αλλά δεν έχω βρει άκρη. Έχει βρει κανείς άκρη με τέτοια θέματα? Δεν εχεις λεφτα να κανεις μήνυση, αλλα δε σε χαλαει να νοικιασεις ολοκληρη γκαρσονιερα ( για οσο χρειαστει )για να τον διωξεις; Μαλιστα. 13 ώρες πριν, stormrain είπε Η λυση της μετακομισης επισης μου φανταζει τελειως περιεργη. Δλδ εδω κανει κρα ο κοσμος να βρει σπιτι που να μην ειναι τρωγλη και ο αλλος θα το εχει βρει και θα μπει στην διαδικασια αναζητησης νεου? Και με ρισκο ξερωγω να εχει χειροτερους απο πανω? Δεν μου καθεται καθολου. Πρωτη φορα βλεπεις να το προτείνουν εδω μεσα; Μεχρι εκει παει το μυαλο τους. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από StamTheMan 2
ifollowrivers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Διάβασα την πρώτη σελίδα μόνο. Δυστυχώς πάρε ωτοασπίδες. Δεν θα βρεις καμία άκρη, μην προσπαθήσεις εκφοβισμός και τέτοια γιατί αυτός αν εσύ σκέφτεσαι να πας από το 0 στο 1 αυτός μετά μπορεί να πάει στο 5. Δοκίμασε να κάνεις φασαρία και εσύ όταν κοιμάται αυτός. Πολύ φοβάμαι ότι θα έρθει επάνω με τσαμπουκά και θα πλακωθείτε. Από άτομα με ουσίες και εξαρτημένους να τα περιμένεις όλα, δεν έχουν επίγνωση των ορίων τους. Δυστυχώς σε πρώιμες καταστάσεις με χρήση ουσιών δεν καταλαβαίνεις εύκολα. Ο άλλος άνετα μπορεί να σε κοροϊδεύψει δίνοντας εγγύηση και πρώτο νοικι. Πρέπει να περάσει πολυς καιρός για να φανείς σαν αυτούς του δρόμου από χρήση ουσιών. Αν ήσουν έτσι τότε σίγουρα δεν θα σου νοίκιαζε κανένας. Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι άρρωστοι η όχι αλλά να μην ενοχλούν τους διπλανούς τους, όπως και σε εμάς όταν είχε τα ψυχολογικά της η μάνα μου και φώναζε είχαμε καυγάδες, δεν είναι πρόβλημα κανενός άλλου που ενοχλούσαμε. Όσο για το κράτος και την λύση του θέματος, φαίνεται να έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το γενικότερο πρόβλημα των εξαρτήσεων, δεν λύνονται αυτά με την πρόσληψη ψυχολογων, σε πολύ πιο προηγμένα κρατη υπάρχουν εντονότερα προβλήματα όπως στον Καναδά με τον αλκοολισμό. Εδώ και χρόνια έχει σαλεψει ο κόσμος. Αμα πας για τσαμπουκά κάπου για πολλοστή φορά, πρέπει να πας εχοντας κρυμμένο μαχαίρι επάνω σου σε περιπτωση που δεχτείς επίθεση με αντικείμενο η χειροδικια. Δεν κάνω πλάκα. Στην Κρήτη θυμάμαι πριν 5 χρόνια περιπου, ένας έκανε παρατήρηση σε γυναίκα τοξικομανη που έμενε απέναντι του σε μονοκατοικία και είχε βάλει την μουσική δυνατά, βγήκαν στον δρόμο και τον πυροβόλησαν οι άλλοι κατευθείαν. Αν δεχτείς μαχαιρια, όσο ντουκι και να είσαι, τραυματίζεσαι σοβαρά η πεθαίνεις. Κανένα επίπεδο εκγύμνασης, κανένα σωματομετρικο χαρακτηριστικο δεν μπορούν να παρεμποδισουν ένα κοφτερό μαχαίρι που έρχεται με δύναμη στο να διαπέρασει το δέρμα και τους μυϊκους ιστούς. Το μόνο που μπορεί να σε γλιτώσει από αυτό είναι τα γρήγορα αντανακλαστικα σου. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Η ζωή δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε ταινία. Δε μπορείς να ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος πάνω του. Αν έχει μαχαίρι δε μπορείς να τον αφοπλίσεις με κούνγκ φου. Πάω στοίχημα ότι και εσείς αν ακούγατε φωνές έξω από τη πόρτα σας και κάποιος να τη χτυπάει θα πηγαίνατε στη κουζίνα να πιάσετε ένα μαχαίρι ίσως και μόνο από φόβο, χωρίς δόλο, απλά για άμυνα. Ποιος ξέρει όμως μετά τι μπορεί να ακολουθήσει; Σε κάθε περίπτωση αν η σύγκρουση είναι δεδομένη και είστε αποφασισμένοι να κάνετε φασαρία, κρατάτε αποστάσεις και να είστε πάντα έτοιμοι να... αρχίσετε να τρέχετε!!! Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από ifollowrivers
AntiCambeR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ifollowrivers είπε Πάω στοίχημα ότι και εσείς αν ακούγατε φωνές έξω από τη πόρτα σας και κάποιος να τη χτυπάει θα πηγαίνατε στη κουζίνα να πιάσετε ένα μαχαίρι ίσως και μόνο από φόβο, χωρίς δόλο, απλά για άμυνα. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να μην ανοίξεις και ελπίζεις να φύγει.Ταυτόχρονα παίρνεις την αστυνομία για να τον ακούσουν και να καταγραφεί το περιστατικό. Με τους νόμους στην Ελλάδα, ακόμα και να μπεί κάποιος μέσα η σπάζοντας την πόρτα η αν του ανοίξεις και τον τραυματίσεις πρώτος, θα πρέπει να αποδείξεις πως βρισκόσουν σε άμυνα, ακόμα και σε περίπτωση ληστείας. Ακόμα και σκύλο να έχεις και να τον τραυματίσει, πάλι είσαι νομικά μπλεγμένος γιατί ο άλλος έχει το δικαίωμα να σου κάνει μήνυση και ο σκύλος κινδυνεύει με ευθανασία. Νομίζω πως υπάρχουν πολιτείες στην Αμερική, όπου έχεις το δικαίωμα να τον πυροβολήσεις αν μπεί στο σπίτι σου η ακόμα και στην αυλή σου αν κατευθύνεται προς το σπίτι σου. Αν στην Ελλάδα υπήρχαν παρόμοιοι νόμοι, θα έβγαιναν όπλα για το parking η για ασήμαντους λόγους, θα βλέπαμε μάχες στους δρόμους με τους οδηγούς.
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να μην ανοίξεις και ελπίζεις να φύγει.Ταυτόχρονα παίρνεις την αστυνομία για να τον ακούσουν και να καταγραφεί το περιστατικό. Με τους νόμους στην Ελλάδα, ακόμα και να μπεί κάποιος μέσα η σπάζοντας την πόρτα η αν του ανοίξεις και τον τραυματίσεις πρώτος, θα πρέπει να αποδείξεις πως βρισκόσουν σε άμυνα, ακόμα και σε περίπτωση ληστείας. Ακόμα και σκύλο να έχεις και να τον τραυματίσει, πάλι είσαι νομικά μπλεγμένος γιατί ο άλλος έχει το δικαίωμα να σου κάνει μήνυση και ο σκύλος κινδυνεύει με ευθανασία. Νομίζω πως υπάρχουν πολιτείες στην Αμερική, όπου έχεις το δικαίωμα να τον πυροβολήσεις αν μπεί στο σπίτι σου η ακόμα και στην αυλή σου αν κατευθύνεται προς το σπίτι σου. Αν στην Ελλάδα υπήρχαν παρόμοιοι νόμοι, θα έβγαιναν όπλα για το parking η για ασήμαντους λόγους, θα βλέπαμε μάχες στους δρόμους με τους οδηγούς. Δεν κάνουν τίποτα στον σκύλο άμα μπει ο άλλος στο σπίτι σου και του επιτεθεί. Όσο για αυτά τα περιστατικά, κάμερες μέσα στο σπίτι για να καταγραψουν το σκηνικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Αυτο ειναι προβλημα οντως. Αν δεν παιρνει απο λογια ο αλλος τοτε δυσκολα τα πραγματα. Μπορω να πω τι εκανα εγω σε μια περιτπωση που μου ετυχε παλιοτερα. Εχοντας εξαντλησει ολη μου την ευγενεια και διπλωματια τελικα αποφασισαμε με την συντροφο μου να μετακομισουμε. Ξερω δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα απο το να σπαω τα νευρα μου καθε τοσο. Βεβαια αλλες εποχες (2007-2008 Αθηνα). Βρηκα σπιτι στο φτερο γιατι τοτε, οπως ειπα ηταν αλλες εποχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα