nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε στην γκαρσονιέρα από κάτω μου ένας τύπος και από τότε μέρα παρά μέρα μέχρι αργά το βράδυ δηλαδή 2:30 - 3:30 το πρωί ακούμε ομιλίες, να πετάνε πράματα κτλπ. Δοκίμασα φιλικά στην αρχή να του μιλήσω αλλά ο τύπος είναι κόκαλο απ' το ποτό σχεδόν όλη μέρα. Αποκορύφωμα σήμερα βράδυ πρωτοχρονιάς γυρίσαμε κατά τη μία και είχε την τηλεόραση στη διαπασών. Φιλικά πήγα κάτω και του εξήγησα για πολλοστή φορά ότι η γκαρσονιέρα είναι κάτω από την κρεβατοκάμαρά μας και ακούμε τα πάντα. Για να μη μακρηγορώ καταλήξαμε να βριζόμαστε στο φωταγωγό και να μου λέει έλα να λογαριαστούμε άμα θες. Είμαι στα όρια και δε θέλω να έρθουμε στα χέρια γιατί θα καταλήξει άσχημα όλο αυτό. Σκέφτηκα για αστυνομίες, δικηγόρους και τα συναφή αλλά δεν έχω ούτε τα χρήματα ούτε τη διάθεση να τρέχω σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Σκέφτομαι να πω στον ιδιοκτήτη να δοκιμάσουμε να μονώσουμε το πάτωμα μιας και είναι παρκέ και είναι κούφιο μέσα. Δοκίμασα να βάλω χαλιά και από κάτω ηχομονωτικά υλικά αλλά λίγο περιόρισαν το πρόβλημα. Τον τύπο τον έψαξα λίγο από τα λίγα που βρήκα καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα συνεννοηθούμε λογικά. Σκέφτομαι ωτοασπίδες προς το παρόν αλλά το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι ναυάγιο και μόνο προβλήματα θα έχουμε. Ψάχνω να βρω τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να του κάνω μια καλή προσφορά να τον πετάξει έξω και να μου νοικιάσει εμένα τη γκαρσονιέρα αλλά δεν έχω βρει άκρη. Έχει βρει κανείς άκρη με τέτοια θέματα?
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Στις 1/1/2022 στις 9:56 ΠΜ, nickoGR012 είπε Καλησπέρα σας, Βασικά, καλημέρα μας! Αυτός που μετακόμισε, μένει με ενοίκιο ή είναι δικό του; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Τέρης Α. 1
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάλι καλά που δεν τον έχεις απο πάνω σου. Δεν νομίζω να γίνεται να τον βγάλει ο ιδιοκτήτης για 3 χρόνια εφόσον πληρώνει. Φοβερή η απάντησή του, "καμμένο χαρτί" ο τύπος που χρειάζεται κάποιον που να μην έχει να χάσει κάτι, η να μην φοβάται τις συνέπειες και να τον τσακίσει. Αν μένεις μόνος χωρίς οικογένεια, υπάρχει τρόπος να ρισκάρεις και τον εκφοβίσεις, σίγουρα όχι με λόγια.Εσύ δεν θα γνωρίζεις τίποτα. Εχεις 1 επιλογή, να κάνεις και εσύ φασαρία απο πάνω μέχρι να τον κάνεις να λαλήσει.Εχεις το πλεονέκτημα πως είσαι από πάνω του, πχ κάνε γυμναστική με βαράκια για αρχή.Αν φρικάρει και σου επιτεθεί, καλείς αστυνομία και κάνεις μήνυση, ενώ αν κάνεις μήνυση για φασαρία όπως άλλοι χιλιάδες, δεν πρόκειται να ασχοληθούν. Πρόσεξε γιατί εσύ λες πως είναι απο ποτό, μπορεί να "πίνει" και άλλα πράγματα που να τον κάνουν επιθετικό. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR 3
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Ναι. Είναι περίεργη φάση απ' όσο έχω καταλάβει. Δοκίμασα και αυτό έκανα ολόκληρη προπόνηση πυγμαχία στο δωμάτιο με σκοινάκι κτλπ αλλά δεεεν. Δε θέλω να εμπλακώ με φυσικό τρόπο, γιατί θα τρέχουμε όλοι μετά και δεν έχω όρεξη τώρα μάλιστα που αλλάζω και δουλειά.
takoulou Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, nickoGR012 είπε Καλησπέρα σας, εδώ και λίγους μήνες μετακόμισε στην γκαρσονιέρα από κάτω μου ένας τύπος και από τότε μέρα παρά μέρα μέχρι αργά το βράδυ δηλαδή 2:30 - 3:30 το πρωί ακούμε ομιλίες, να πετάνε πράματα κτλπ. Δοκίμασα φιλικά στην αρχή να του μιλήσω αλλά ο τύπος είναι κόκαλο απ' το ποτό σχεδόν όλη μέρα. Αποκορύφωμα σήμερα βράδυ πρωτοχρονιάς γυρίσαμε κατά τη μία και είχε την τηλεόραση στη διαπασών. Φιλικά πήγα κάτω και του εξήγησα για πολλοστή φορά ότι η γκαρσονιέρα είναι κάτω από την κρεβατοκάμαρά μας και ακούμε τα πάντα. Για να μη μακρηγορώ καταλήξαμε να βριζόμαστε στο φωταγωγό και να μου λέει έλα να λογαριαστούμε άμα θες. Είμαι στα όρια και δε θέλω να έρθουμε στα χέρια γιατί θα καταλήξει άσχημα όλο αυτό. Σκέφτηκα για αστυνομίες, δικηγόρους και τα συναφή αλλά δεν έχω ούτε τα χρήματα ούτε τη διάθεση να τρέχω σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Σκέφτομαι να πω στον ιδιοκτήτη να δοκιμάσουμε να μονώσουμε το πάτωμα μιας και είναι παρκέ και είναι κούφιο μέσα. Δοκίμασα να βάλω χαλιά και από κάτω ηχομονωτικά υλικά αλλά λίγο περιόρισαν το πρόβλημα. Τον τύπο τον έψαξα λίγο από τα λίγα που βρήκα καταλαβαίνω ότι δύσκολα θα συνεννοηθούμε λογικά. Σκέφτομαι ωτοασπίδες προς το παρόν αλλά το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι ναυάγιο και μόνο προβλήματα θα έχουμε. Ψάχνω να βρω τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να του κάνω μια καλή προσφορά να τον πετάξει έξω και να μου νοικιάσει εμένα τη γκαρσονιέρα αλλά δεν έχω βρει άκρη. Έχει βρει κανείς άκρη με τέτοια θέματα? Καλημέρα.. Αν κάνει φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας μπορείς να πας στην αστυνομία.. Να το αναφέρεις.. Μπορείς να το αναφέρεις και στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.. Και να ζητήσεις να σταματήσει αυτό που γίνεται γιατί θα υπάρξουν εξελίξεις..
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Καλημέρα.. Αν κάνει φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας μπορείς να πας στην αστυνομία.. Να το αναφέρεις.. Μπορείς να το αναφέρεις και στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.. Και να ζητήσεις να σταματήσει αυτό που γίνεται γιατί θα υπάρξουν εξελίξεις.. Το θέμα είναι να τον πετύχουν εκείνη την ώρα που κάνει φασαρία μήπως συμμορφωθεί, με το που αρχίσει να κληθεί η αστυνομία. 1
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 @takoulou Μίλησα με γείτονα αστυνομικό μου είπε ότι μπορείς να πας να κάνεις μήνυση κτλπ. Αλλά ξέρω ότι αυτό μόνο χρόνο και χρήμα θα φάει. Η αστυνομία έχει ξανάρθει για άλλο λόγο αλλά δεν έγινε και τίποτα. Δεν ιδρώνει το αυτί του. Αυτός έχει πολλές μηνύσεις και από την πρώην γυναίκα του μαζεμένες και είναι και χρήστης. Τώρα τον ιδιοκτήτη δεν μπορώ να τον εντοπίσω κάπως αλλά θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει. @AntiCambeR Την άλλη φορά όταν κάλεσαμε την αστυνομία σηκώθηκε κι έφυγε. @AntiCambeR πίνει και από αυτά στο φουλ και δε θέλω να έρθω στα χέρια με έναν φτιαγμένο ούτε λογικά να μιλήσω μπορώ.
narta Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, nickoGR012 είπε @AntiCambeR Την άλλη φορά όταν κάλεσαμε την αστυνομία σηκώθηκε κι έφυγε. Πως και ετσι, καλεσατε την αστυνομια και μετα του το ειπατε; Την αστυνομια την καλεις σε ανυποπτο χρόνο, χωρις να κοιτάξεις προς την γενικότερη κατευθυνση του καν. 1
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Αν είναι τοξικομανής δεν πρόκειται να τον κλείσουν μέσα, έμπλεξες.Αυτοί μπαινοβγαίνουν στο τμήμα ακόμα και για κλοπές και τελικά τους βλέπεις πάλι έξω, είναι "άρρωστα" τα παιδιά και τα προσέχουν βλέπεις. Αν είναι πχ απλός χρήστης ποτού και κάνναβης εκεί ισως μπορεί να γίνει κάτι, πχ αν του βρούν στο σπίτι καμιά μικροποσότητα μήπως τον φρενάρουν.Και πάλι χλωμό, αυτός δεν χαμπαριάζει με τον νόμο, σε άλλη χώρα ίσως να τον είχαν μαζέψει. 2
xsterg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 φιλε μου καλημερα και καλη χρονια. η αστυνομια ειναι μονοδρομος. θα κανεις καταγγελια στο οικειο αστυνομικο τμημα για τα περιστατικα. επίσης ψαξε και βρες και τον ιδιοκτητη του διαμερισματος του. εξηγησε του το προβλημα. τωρα χρηστης, χωρισμενος, τσαμπουκας και να ειναι και συνεπης στις υποχρεωσεις του δεν γινεται. σιγουρα και ο ιδιοκτητης θα εχει προβλημα. 3
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 @AntiCambeR Σκέφτηκα να το λύσω με δικό μου τρόπο αλλά δε θέλω να μπλέκω με περίεργα πράματα
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Αφού είναι καμμένος ο τύπος, τότε γιατί ο ιδιοκτήτης του νοίκιασε;Αυτός έχει εξίσου ευθύνη. 1
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 @xsterg Νομίζω τα πληρώνει η μάνα του απ΄ αυτά που έχω ακούσει. Το θέμα είναι ότι δε ξέρω πως να βρω τον ιδιοκτήτη.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nickoGR012 είπε @AntiCambeR Σκέφτηκα να το λύσω με δικό μου τρόπο αλλά δε θέλω να μπλέκω με περίεργα πράματα Μακάρι να μην αναγκαστείς. ΥΓ: Κάνε πολλαπλή παράθεση όταν θέλεις να απαντάς σε 2-3+ μαζί. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
nickoGR012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Κι εγώ ελπίζω να μην αναγκαστώ γιατί κανείς δε θα κερδίσει από αυτό. Αλλά είμαστε στα όρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα