broxopios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε! Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή για επεξεργασία ήχου; Απλά πράγματα θέλω να κάνω. Κόψε, ράψε, και normalization στην ένταση. Επίσης εξαγωγή σε mp3 και wav. Για Android. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από broxopios
sakis han Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Καλη χρονια, απ'οτι θυμαμαι το audacity ειναι free 1
broxopios Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, sakis han είπε Καλη χρονια, απ'οτι θυμαμαι το audacity ειναι free Υπάρχει το audacity για Android?
GATE123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, broxopios είπε Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε! Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή εφαρμογή για επεξεργασία ήχου; Απλά πράγματα θέλω να κάνω. Κόψε, ράψε, και normalization στην ένταση. Επίσης εξαγωγή σε mp3 και wav. Για Android. Καλή χρονιά. Δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pamsys.lexisaudioeditor 2
sakis han Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, broxopios είπε Υπάρχει το audacity για Android? Συγνωμη, τωρα το ειδα...κοιτα και το wave editor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα