kyrstallone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα και Χρόνια Πολλά καλή χρονιά σε όλους!! Τα Public κάνουν δώρο τον ΦΠΑ 1 και 2 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη οθόνη να βρίσκεται σχεδόν στο ιστορικό χαμηλό της (299€). Νομίζω πολύ καλή επιλογή σε αυτή την τιμή. Δίνουν επίσης στα 36,28€ την επέκταση εγγύησης στα 4 έτη. https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-xiaomi-mi-curved-2021-34-qhd/prod14200263pp/ Στα 399€ αυτή τη στιγμή η τιμή στα υπόλοιπα καταστήματα. 8 1
unicore30 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, kyrstallone είπε Καλησπέρα στην ομάδα και Χρόνια Πολλά καλή χρονιά σε όλους!! Τα Public κάνουν δώρο τον ΦΠΑ 1 και 2 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη οθόνη να βρίσκεται σχεδόν στο ιστορικό χαμηλό της (299€). Νομίζω πολύ καλή επιλογή σε αυτή την τιμή. Δίνουν επίσης στα 36,28€ την επέκταση εγγύησης στα 4 έτη. https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/othoni-xiaomi-mi-curved-2021-34-qhd/prod14200263pp/ Στα 399€ αυτή τη στιγμή η τιμή στα υπόλοιπα καταστήματα. Σωραιος!!!! καλη χρόνια με υγεία! 1
Hardware Busters Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλή οθόνη σε αυτή την τιμή. Pros / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 👍 Αρκετές θύρες εισόδου και λειτουργίες Picture in Picture και Picture by Picture 👍 Αρκετά γρήγορο πάνελ (αλλά όχι τόσο γρήγορο όσο περίμενα) 👍 Freesync υποστήριξη με μέχρι 144 Hz ανανέωση 👍 Υψηλό Contrast Ratio 👍 Καλό μαύρο 👍 Αρκετά απλό OSD menu με όλες τις απαραίτητες μετρήσεις 👍 Αρκετές ρυθμίσεις εργονομίας: Tilt, Swivel, Elevation δηλαδή Κλίση, Περιστροφή ως προς τον κατακόρυφο άξονα και ρύθμιση Ύψους 👍 100 x 100mm VESA mount Cons / ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 👎 👎 HDMI 2.0 οπότε τα 144 Hz στην μέγιστη ανάλυση μπορείτε να τα πάρετε μόνο μέσω του DP 1.4 👎 Το πάνελ δεν μπορεί να περιστραφεί ως προς τον οριζόντιο άξονα (pivot) 👎 Θα ήθελα να είχε joystick για το OSD menu 👎 Όχι και τόσο καλές γωνίες θέασης (λόγω VA Panel) 👎 Περίμενα μικρότερο χρόνο απόκρισης για Black to White 👎 Δεν έχει USB hub 👎 No HDR support / No software for the OSD menu Εδώ ένα review της. 19 6
hasiotis_john Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία μ' επέκταση εγγύησης (4 χρόνια, με 36 ευρώ επιπλέον)! Βέβαια γρήγορα τέλειωσε το απόθεμα, οπότε λογικά αναμένουμε την ευγενική υπάλληλο που θα μας πει το άκυρο μαζί με τις ευχές του Public.. 😛
7nisiotis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Αυτή είναι πιο σωστή τιμή, κοντά στα 299€ της 2020BF. Πάντως καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πρώτα και με όμορφες προσφορές να ακολουθούν. 1
Armoral Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στα 483 η G& 32 ιντσών, επόμενη τιμή τα 589 από Πλαίσιο. Καλή χρονιά σε όλους.
SantoPtol Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Hardware Busters είπε 👎 Το πάνελ δεν μπορεί να περιστραφεί ως προς τον οριζόντιο άξονα (pivot) 👎 No HDR support / No software for the OSD menu Δε νομίζω να είναι λειτουργικό το pivot σε ultrawide, δουλεύω την οθόνη με βάση γραφείου που υποστηρίζει αυτήν την κίνηση αλλά αν την στρίψω ξεφεύγει σε ύψος HDR σε αυτήν την τιμή δεν βρίσκεις Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ
Senna 1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Αισθάνομαι τόσο τυχερός που την πήρα από το ίδιο μαγαζί την Παρασκευή στα 399€... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! 2
hasiotis_john Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Να ρωτήσω ρε παιδιά, με μια RTX580 θα γίνει δουλειά ή θα την έχω μόνο για να βλέπω τα mail μου! Τώρα στα 1080p δεν έχω κανένα θέμα σε ότι game και αν βάλω στα ultra high settings. Με αυτήν την οθόνη, τι θυσία πρέπει να κάνει κάποιος στα settings? (ultra low για παράδειγμα?) 1
DjAde Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Να ρωτήσω ρε παιδιά, με μια RTX580 θα γίνει δουλειά ή θα την έχω μόνο για να βλέπω τα mail μου! Τώρα στα 1080p δεν έχω κανένα θέμα σε ότι game και αν βάλω στα ultra high settings. Με αυτήν την οθόνη, τι θυσία πρέπει να κάνει κάποιος στα settings? (ultra low για παράδειγμα?) Σκεψου οτι ειναι δυόμισι φορες το 1080p
hasiotis_john Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fotia είπε Eγγυηση Public ; https://www.infoquest.gr/el/service-center Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από hasiotis_john 1
dterzakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω παραγγείλει αλλά δεν την χρειάζομαι. Αν θέλει κάποιος ας μου πει. Update : Δόθηκε Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από dterzakis 4
jmirko15 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, dterzakis είπε Καλησπέρα, έχω παραγγείλει αλλά δεν την χρειάζομαι. Αν θέλει κάποιος ας μου πει. Καλησπέρα! Άμα είσαι Θεσσαλονίκη με ενδιαφέρει. Thanks!
hasiotis_john Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Update / μου ήρθε sms και mail ότι έχει αποσταλεί η παραγγελία! Αν την θέλει κάποιος του την δίνω γιατί μάλλον δεν θα την παραλάβω, μιας και η κάρτα γραφικών μου είναι πολύ αδύναμη! (Εννοείται στα ίδια λεφτά! Όποιος είναι Χανιά και την θέλει ας μου πει μέχρι το βράδυ αλλιώς θα την ακυρώσω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα