Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιοδήποτε  πρόβλημα και να έχει ένας υπολογιστής, αυτό που αναμένετε να συμβεί είναι να  χάνει την εικόνα. 

Δεν υπάρχουν γιατροσόφια, και πρέπει να γίνει έλεγχος εάν το τροφοδοτικό είναι ακόμα σε θέση να τα βγάζει πέρα.

Εαν θέλεις να κάνεις μόνος σου το γιατρό,  αγοράζεις ένα νέο ποιοτικό τροφοδοτικό και το βάζεις μέσα. 

Διαφορετικά να εμπιστευτείς ένα κατάστημα, ώστε να βρουν αυτοί το πρόβλημα.   

Τρέχω τους τελευταίους Drivers δεν έχω κανένα πρόβλημα.  

Επεξ/σία από Kiriakos-GR
Δημοσ.
Στις 2/1/2022 στις 1:45 ΜΜ, RocketRaccoon είπε

Οι ανεμιστηρες απο οτι ειδα δεν έχουν κάποιο θέμα λειτουργούν νορμαλ και σε θερμοκρασιες που τσεκαρα σε προγραμμα δεν δειχνει κάτι τρελό (περιπου 35-38 σε χρηση τυπου google και 68-75 σε gaming), απλά στο άκυρο μετά ας πούμε απο 2 ωρες(τυχαιο νουμερο) αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να χάνει την εικόνα. Ο μονος λογος που σκεφτηκα τους Drivers ειναι γιατι το πρόβλημα εμφανίστηκε ακριβώς μετά την αναβάθμιση που εκανα

Όταν λέω στο άκυρο εννοώ οτι η θερμοκρασία μπορεί να είναι πχ 65 και να ξεκινάει να το κάνει, συνήθως το προβλημα σε χρήση google εμφανιζετε μετά απο 6-7 ωρες και αν, ενω σε gaming μετα απο 1-2 ωρες

Μου ακούγεται σαν πρόβλημα στην κάρτα γραφικών σου. Μπορείς να δοκιμάσεις και οδηγίες για πλήρη απεγκατάσταση driver nvidia μέσω DDU που στο κρατάμε κρυφό τόσες μέρες:

Spoiler

Ειδικά αν είναι να βάλεις όποια άλλη κάρτα πάνω είναι απαραίτητο. Για να δοκιμάσεις την 1060 με άλλο driver, αφού ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία βάζεις όποιον άλλο driver θες, είτε είναι standard, είτε DCH. Σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις, είναι καλύτερο να είναι recommended/certified, φέροντας την ένδειξη WHQL.

Αν έχεις εγγύηση, θα συμφωνήσω με όλους όσους το έχουν ήδη γράψει εδώ και μέρες, ότι είναι καλύτερα να τους την στείλεις για έλεγχο στα πλαίσια rma. Βάλε την onboard αν έχεις ή δανίσου μια καρτούλα.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Μου ακούγεται σαν πρόβλημα στην κάρτα γραφικών σου. Μπορείς να δοκιμάσεις και οδηγίες για πλήρη απεγκατάσταση driver nvidia μέσω DDU που στο κρατάμε κρυφό τόσες μέρες:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ειδικά αν είναι να βάλεις όποια άλλη κάρτα πάνω είναι απαραίτητο. Για να δοκιμάσεις την 1060 με άλλο driver, αφού ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία βάζεις όποιον άλλο driver θες, είτε είναι standard, είτε DCH. Σε κάθε μία από τις δύο περιπτώσεις, είναι καλύτερο να είναι recommended/certified, φέροντας την ένδειξη WHQL.

Αν έχεις εγγύηση, θα συμφωνήσω με όλους όσους το έχουν ήδη γράψει εδώ και μέρες, ότι είναι καλύτερα να τους την στείλεις για έλεγχο στα πλαίσια rma. Βάλε την onboard αν έχεις ή δανίσου μια καρτούλα.

Η αλήθεια είναι ότι έκανα χθες βράδυ  την διαδικασία που μου έστειλες με την βοήθεια ενός φίλου και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα, ελπίζω να ήταν όντως αυτό το πρόβλημα γιατί εγγύηση εν τέλη δεν πιάνει και απλά προσπαθώ να κερδίσω χρόνο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση με τις τιμές( αν και χλωμό μοιάζει) για να πάρω άλλη. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την βοήθεια :) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, RocketRaccoon είπε

Η αλήθεια είναι ότι έκανα χθες βράδυ  την διαδικασία που μου έστειλες με την βοήθεια ενός φίλου και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα, ελπίζω να ήταν όντως αυτό το πρόβλημα

Τέλεια και μακάρι!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...