Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με gtx 1060 6gb

RocketRaccoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, πρόσφατα αναβάθμισα τους Drivers της κάρτας μου και από τότε κάθε φορά που παίζω κάποιο παιχνίδι μετά από κάποια ώρα ανεβάζει θερμοκρασία και χάνετε η εικόνα. Δοκίμασα να βάλω παλιούς Drivers αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, αυτή την στιγμή έχω περασμένη την έκδοση 497.29 . Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; υπάρχει περίπτωση να μην συνδέοντε καν οι Drivers και απλά να έτυχε να συμπέσει το πρόβλημα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλή χρονιά και σε σένα RocketRacoon.

6 ώρες πριν, RocketRaccoon είπε

υπάρχει περίπτωση να μην συνδέοντε καν οι Drivers και απλά να έτυχε να συμπέσει το πρόβλημα;

Υπάρχει ναι. Οι ανεμιστήρες της κάρτας δουλεύουν κανονικά όλοι, όπως δούλευαν; Οι ανεμιστήρες του κουτιού αντίστοιχα; Ή μήπως το κομπιούτερ σου έχει γίνει πιο ήσυχο απ' ότι ήταν; Θα πρέπει με προσοχή να το ελέγξεις οπτικά μάλλον.

• Like 1

2 ώρες πριν, RocketRaccoon είπε

Πιο ήσυχο δεν έχει γίνει, οσον αφορά τους ανεμιστήρες της κάρτας τουλάχιστον πράγματι μετά από κάποια ώρα γίνοντε αεροπλάνο 

το προηγούμενο διάστημα η κάρτα έκανε minning?

Με την βοήθεια του θεού, πήρα τον περασμένο Δεκέμβριο την MSI iGAMER GTX1060 6GB από Αυστρία.  Εξαιρετική κάρτα σε όλα της. 

Εσύ δεν μας έχει πει ούτε ποιο μοντέλο έχεις, τι συμβουλή να δώσουμε? 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, RocketRaccoon είπε

Οχι οχι, περα απο ελαφρυ gaming δεν εχει κανει κατι αλλο 

μοιάζει με degration , πόσο καιρό την έχεις για χρήση απλά 

46 λεπτά πριν, RocketRaccoon είπε

ελαφρυ gaming

???

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τότε έχεις εγγύηση , ζήτα αντικατάσταση

3 λεπτά πριν, RocketRaccoon είπε

κουτί την είχα αγοράσει από μαγαζί δεν ηταν used

ΥΓ

Να υπενθυμίσω ότι η σειρά RTX 3000 βγήκε πριν 1 χρόνο και 3 μήνες και ότι η σειρά RTX2000 βγήκε πριν τρεισιμιση χρόνια. Προσωπικά αγόρασα τον  τέλη ΟΚΤ/2018 μία RTX2070. Μήπως δεν τα έχει υπολογίσει καλα?

Επεξ/σία από jgeorgiou

και θα πάει την κάρτα στο κατάστημα αγοράς και θα του πουν επειδή δεν έχουμε ίδια, πάρε πχ 300€ πιστωτικό που την είχες αγοράσει, καθώς για αντικατάσταση με νεότερη ούτε λόγος πλεον.

Καλή τύχη με το να καταφέρεις να πάρεις νέα κάρτα χωρίς να χρειαστεί να δώσεις ενα νεφρό στις μέρες μας.

• Like 1

23 ώρες πριν, RocketRaccoon είπε

Πιο ήσυχο δεν έχει γίνει, οσον αφορά τους ανεμιστήρες της κάρτας τουλάχιστον πράγματι μετά από κάποια ώρα γίνοντε αεροπλάνο 

Μετά από πόση ώρα ας πούμε; Το να συνεχίζουν να ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες της κάρτας μετά τα 15 πρώτα λεπτά είναι ένδειξη του ότι δεν έχεις καλή κυκλοφορία αέρα στο κουτί σου. Ειδικά αν συζητάμε για κουτί με ένα μόνο ή το πολύ δύο ανεμιστήρες, αυτό θα μπορούσε να εξηγείται από σταματημένο ανεμιστήρα, ακόμα και χειμωνιάτικα.

Εγώ δεν ξέρω ποιο είναι το degration που συζητάει άλλο μέλος. Δεν αποκλείεται η κάρτα σου να έχει πρόβλημα. Αν δε θες να ξεγράψεις την κάρτα σου για χαλασμένη τόσο γρήγορα, επαναλαμβάνω ότι είναι απαραίτητο να ελέγξεις αν ξεκινάνε όλοι οι ανεμιστήρες με το μάτι σου. Έχω έτοιμες οδηγίες πως μπορείς να το κάνεις αυτός μόνος σου ή με ένα φίλο. Αν ενδιαφέρεσαι μου τις ζητάς. Αν πας σε μάστορα αύριο, για μόνο επιθεώρηση ανεμιστήρων αν ξεκινούν όλοι, δεν νομίζω να σου πάρει και κανένα ιδιαίτερο ποσό. Αν δεν στο κοιτάξει δωρεάν.

Το να οφείλεται σε πρόβλημα driver αυτό που σου κάνει είναι λίγο απίθανο. Αν προτιμάς οδηγίες για αυτό, τις ζητάς και πάλι.

• Like 1

Οι ανεμιστηρες απο οτι ειδα δεν έχουν κάποιο θέμα λειτουργούν νορμαλ και σε θερμοκρασιες που τσεκαρα σε προγραμμα δεν δειχνει κάτι τρελό (περιπου 35-38 σε χρηση τυπου google και 68-75 σε gaming), απλά στο άκυρο μετά ας πούμε απο 2 ωρες(τυχαιο νουμερο) αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να χάνει την εικόνα. Ο μονος λογος που σκεφτηκα τους Drivers ειναι γιατι το πρόβλημα εμφανίστηκε ακριβώς μετά την αναβάθμιση που εκανα

Όταν λέω στο άκυρο εννοώ οτι η θερμοκρασία μπορεί να είναι πχ 65 και να ξεκινάει να το κάνει, συνήθως το προβλημα σε χρήση google εμφανιζετε μετά απο 6-7 ωρες και αν, ενω σε gaming μετα απο 1-2 ωρες

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...