Basilhs23___ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 1. Ένας βιδωτος μικροαυτοματος σαν τον παρακάτω τι καμπύλη λειτουργίας έχει; B, C η D; https://www.skroutz.gr/s/26719229/Adeleq-Αυτόματη-Ασφάλεια-Βιδωτή-E27-10A-20-21100.html 2. Έχω μια παλιά και φθαρμενη προέκταση. Πως μπορώ να μετρήσω την αντίσταση μόνωσης της προέκτασης με ένα μεγκομετρο; Αρκεί να βάλω τους ακροδέκτες της συσκευής στα άκρα των δύο αγωγών της προεκτασης και να την υποβάλλω υπό τάση να το μεγκομετρο;
hp8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε τι καμπύλη λειτουργίας έχει; B, C η D; νομίζω το γράφει Β Spoiler 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, hp8 είπε νομίζω το γράφει Β Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ευχαριστώ, ούτε που το πρόσεξα εκεί που το γράφει.
hp8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ο χρόνος ενεργοποίησης ή διακοπής που καθορίζεται από την καμπύλη λειτουργίας τους (Β,C, D, Κ, Ζ) 167.ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΞΗΣ (ilektroaytomatismoi.blogspot.com) ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 1ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ MCB (oaedhlectrologoi.blogspot.com) 1
nvel Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε 2. Έχω μια παλιά και φθαρμενη προέκταση. Πως μπορώ να μετρήσω την αντίσταση μόνωσης της προέκτασης με ένα μεγκομετρο; Αρκεί να βάλω τους ακροδέκτες της συσκευής στα άκρα των δύο αγωγών της προεκτασης και να την υποβάλλω υπό τάση να το μεγκομετρο; χρόνια πολλά δεν είδα της δεύτερη ερώτηση και έγραψα μόνο την καμπύλη του πωματοαυτόματου. Τα καλώδια μετρούνται στον αέρα με του ακροδέκτες του μετρητή μεταξύ των ενεργών αγωγών και μεταξύ των ενεργών αγωγών συνδεδεμένων μεταξύ τους και του αγωγού προστασίας. Η τάση στα 500V και η αντίσταση πρέπει να είναι πάνω από 1ΜΩ και πρέπει να περιμένεις λίγο να σταθεροποιηθεί η ένδειξη. 1
cpavlidi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Ξέρει μήπως κάποιος να που εξηγήσει τι διαφορά έχει ένα ρελέ διαφυγής τύπου Α, 40a από ένα άλλο ίδιο που είναι με ενσωματωμένη ασφάλεια; Δηλαδή τι μου προσφέρει το ρελέ με ενσωματωμένη ασφάλεια; Επίσης τι είναι ο ασφαλειοαποζεύκτης και γιατί τον χρειαζόμαστε ΑΝ τον χρειαζόμαστε; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα