Προς το περιεχόμενο

Tempered glass Google pixel 6 / 6pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά με υγεία.

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει τζαμακι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί με το SPIGEN που έβαλα δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα. Έκανα και χειροκίνητη αναβάθμιση του λογισμικού που διορθώνει υποτίθεται τα προβλήματα του αισθητήρα. Δυστυχώς πάλι τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλεις οπωσδήποτε tempered glass με full glue και πραγματικό Tempered Glass (και όχι κάτι πλαστικούρες που τις λένε temp glass!). Οχι με κόλλα μόνο στις άκρες.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά σε Whitestone Dome Glass. Πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να βάλεις (αλλά λιγάκι ακριβό).

Το έχω σε Samsung Galaxy S20 Plus & S21 Ultra και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Επεξ/σία από alexisgt
Δημοσ.

Επειδή δεν θα βρεις(από Ελλάδα)Whitestone Dome Glass ή T - Max για το συγκεκριμένο μοντέλο δες καλύτερα αυτήν εδώ https://mythiki.gr/hofi-uv-glass-9h-full-cover-tempered-glass-liquid-dispersion-tech-google-pixel-6-pro-mt53967?skr_prm=WyI3ZjQxZTU3Yy04OWRmLTQ0MzktODI3MS1lYjQzMWRlMmRlYjQiLDE2NDA5Njg3OTk4MDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.
19 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Θέλεις οπωσδήποτε tempered glass με full glue και πραγματικό Tempered Glass (και όχι κάτι πλαστικούρες που τις λένε temp glass!). Οχι με κόλλα μόνο στις άκρες.

Η Spigen που περιγράφω είναι full glue και τζάμι και όμως δε δουλεύει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, periskon είπε

Η Spigen που περιγράφω είναι full glue και τζάμι και όμως δε δουλεύει.

Είναι περίεργο αυτό. Το πρόβλημα σε untrasonic fingerprint είναι ότι πρέπει να μην υπάρχει κανένα κενό ανάμεσα στο δάχτυλο και τον αισθητήρα. Και ελάχιστα να μην έχει κολλήσει καλά το τζαμακι δεν διαβαζει σωστά.

Λογικά αυτά με τα liquid να λειτουργούν πιο σωστά.

Αλήθεια έχουν σωστά στρογγυλεμενες γωνίες?

Μεγάλο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια να βρω σωστό τζαμακι με πραγματικό temp glass με ικανό πάχος 0.33mm, full face, full glue και σωστά στρογγυλεμενες γωνίες για τα κινητά μου άσχετα μοντέλου.

Δυστυχως οι περισσότερες 2.5D/3D και πάλι έχουν γωνίες και δεν είναι σωστά στρογγυλεμενες με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό χρήσης να σπάνε στις γωνίες και να κόβουν τα δάχτυλα και φυσικά μετά από λίγο καιρό ραγιζουν χωρίς πτώση.

Απο πλαστικούρα που ονοματιζεται ως temp glass άλλο τίποτε.

Και οτιδήποτε κατω από 0,3mm απλά άχρηστο.

Τρελά δύσκολο να βρεις σωστό τζαμακι πχια!!! Πεταμένα λεφτά από εδώ και εκεί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2022 στις 10:34 ΠΜ, SeNNinhA είπε

Είναι περίεργο αυτό. Το πρόβλημα σε untrasonic fingerprint είναι ότι πρέπει να μην υπάρχει κανένα κενό ανάμεσα στο δάχτυλο και τον αισθητήρα. Και ελάχιστα να μην έχει κολλήσει καλά το τζαμακι δεν διαβαζει σωστά.

Λογικά αυτά με τα liquid να λειτουργούν πιο σωστά.

Αλήθεια έχουν σωστά στρογγυλεμενες γωνίες?

Μεγάλο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια να βρω σωστό τζαμακι με πραγματικό temp glass με ικανό πάχος 0.33mm, full face, full glue και σωστά στρογγυλεμενες γωνίες για τα κινητά μου άσχετα μοντέλου.

Δυστυχως οι περισσότερες 2.5D/3D και πάλι έχουν γωνίες και δεν είναι σωστά στρογγυλεμενες με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό χρήσης να σπάνε στις γωνίες και να κόβουν τα δάχτυλα και φυσικά μετά από λίγο καιρό ραγιζουν χωρίς πτώση.

Απο πλαστικούρα που ονοματιζεται ως temp glass άλλο τίποτε.

Και οτιδήποτε κατω από 0,3mm απλά άχρηστο.

Τρελά δύσκολο να βρεις σωστό τζαμακι πχια!!! Πεταμένα λεφτά από εδώ και εκεί.

Εγώ πήρα από AliExpress matte tempered glass και έρχεται με ένα ειδικό υγρό που το περνάς στις γωνιές και δεν είναι πλέον "άσπρες" από όσο είδα και στα κανονικά tempered glass το έχει. Θέλει λίγο υπομονή μέχρι να έρθει αλλά αξίζει.

Επεξ/σία από Annasp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...