adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, fommof είπε Για αυτή την εποχή μιλαγα (πολυ συγκεκριμενα για χθες και σημερα που τσεκαρα) για το countdown, οχι γενικότερα, κατα τις 12/12 ανανεωσα και πηρα προγραμμα τελευταια φορα. Κάθε δύο τρεις μέρες ανοίγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Κάθε δύο τρεις μέρες ανοίγει. Το ξέρω, απλά το κοιταω εδω και 2 μερες γιατι ήδη με εχει πιασει πανικος με το ξήλωμα "ανθρωπινων" πακετων απο το συστημα τους. Παει στον διάτανο κάποτε ειχε και με 6.9 ευρω (εκτος countdown προφανως) αν βιαζομουν και δεν συγχρονιζομουν με καποιο countdown προγραμμα. 8.5 που ειναι το φθηνοτερο τους αυτη την στιγμή (ομιλια και data) δεν παιζει να τους το πληρωσω ποτε. Όχι σε αυτη την εταιρεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, fommof είπε Το ξέρω, απλά το κοιταω εδω και 2 μερες γιατι ήδη με εχει πιασει πανικος με το ξήλωμα "ανθρωπινων" πακετων απο το συστημα τους. Παει στον διάτανο κάποτε ειχε και με 6.9 ευρω (εκτος countdown προφανως) αν βιαζομουν και δεν συγχρονιζομουν με καποιο countdown προγραμμα. 8.5 που ειναι το φθηνοτερο τους αυτη την στιγμή (ομιλια και data) δεν παιζει να τους το πληρωσω ποτε. Όχι σε αυτη την εταιρεια. Τα εκτός countdown και προσφορών δεν αξίζουν. Απλά πρεπει να τα παρακολουθείς και να τα παίρνεις πριν λήξουν και μένεις έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, adi32 είπε Τα εκτός countdown και προσφορών δεν αξίζουν. Απλά πρεπει να τα παρακολουθείς και να τα παίρνεις πριν λήξουν και μένεις έτσι Μάλλον έχασες το σημείο που έχω αναφέρει οτι είμαι αρχαιος συνδρομητής τους, ξέρω πως παει το παραμυθι. Καποιες φορες ΔΕΝ ειμαι συγχρονισμενος με τα countdown τους οπότε κάποιες φορες για την δική μου χρηση (αντε 20 λεπτα τηλ τον μηνα και 200ΜΒ data στην χειροτερη) ΔΕΝ εχει νοημα να παιρνω καπακι προγραμμα countdown που κανει overlap με οτι προγραμμα έχω, στην πραγματικοτητα τους χαρίζω τσάμπα ημέρες ή το αντιστροφο, παιρνοντας καπακι countdown προγραμματα και κανοντας την σουμα στο τελος, εβγαινε η μια ή η άλλη με κατι προγραμματα των 6 και κατι ψιλα ευρω τα οποια με βολευαν τουλαχιστον. Γιατι ουτε ολα τα countdown προγραμματα είναι για μενα, τι να κανω μονο τα απειρα data, ή τον πολυ χρονο ομιλιας ή τα αστεια τα προγραμματα με τα SMS. ΥΓ1: πληροφοριακα, επειδή κραταω τα παντα σε excel με ημερομηνιες κοκ, για ολο το 2021, η Q μου κόστισε 71 ευρώ και δεν εμεινα ποτε χωρις data ή χρονο ομιλιας. ΥΓ2: @panoc γεια σου ρε Πάνο μάγκα και απο εδώ, Freedom σπικιν... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από fommof 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, fommof είπε Μάλλον έχασες το σημείο που έχω αναφέρει οτι είμαι αρχαιος συνδρομητής τους, ξέρω πως παει το παραμυθι. Καποιες φορες ΔΕΝ ειμαι συγχρονισμενος με τα countdown τους οπότε κάποιες φορες για την δική μου χρηση (αντε 20 λεπτα τηλ τον μηνα και 200ΜΒ data στην χειροτερη) ΔΕΝ εχει νοημα να παιρνω καπακι προγραμμα countdown που κανει overlap με οτι προγραμμα έχω, στην πραγματικοτητα τους χαρίζω τσάμπα ημέρες ή το αντιστροφο, παιρνοντας καπακι countdown προγραμματα και κανοντας την σουμα στο τελος, εβγαινε η μια ή η άλλη με κατι προγραμματα των 6 και κατι ψιλα ευρω τα οποια με βολευαν τουλαχιστον. Γιατι ουτε ολα τα countdown προγραμματα είναι για μενα, τι να κανω μονο τα απειρα data, ή τον πολυ χρονο ομιλιας ή τα αστεια τα προγραμματα με τα SMS. ΥΓ: πληροφοριακα, επειδή κραταω τα παντα σε excel με ημερομηνιες κοκ, για ολο το 2021, η Q μου στοιχησε 71 ευρώ και δεν εμεινα ποτε χωρις data ή χρονο ομιλιας. 6€ το μήνα δηλαδή. Υπάρχει κάτι φθηνότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, adi32 είπε 6€ το μήνα δηλαδή. Υπάρχει κάτι φθηνότερο? Για το 2021, οχι, οπως και για τα προηγουμενα χρονια και για αυτό ειμαι ακομα στην Q. Για απο εδώ και πέρα ρώτα με πάλι σε 1-2 μηνες, να δώ πρωτα τι θα κάνει η Wind και το παίρνουμε απο εκει. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από fommof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μπράβο πάντως στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω messenger της wind - Q . Μου έχουν λύσει όλα τα θέματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/1/2022 στις 6:04 ΜΜ, fommof είπε Το ξέρω, απλά το κοιταω εδω και 2 μερες γιατι ήδη με εχει πιασει πανικος με το ξήλωμα "ανθρωπινων" πακετων απο το συστημα τους. Παει στον διάτανο κάποτε ειχε και με 6.9 ευρω (εκτος countdown προφανως) αν βιαζομουν και δεν συγχρονιζομουν με καποιο countdown προγραμμα. 8.5 που ειναι το φθηνοτερο τους αυτη την στιγμή (ομιλια και data) δεν παιζει να τους το πληρωσω ποτε. Όχι σε αυτη την εταιρεια. Πολύ σωστός,εγώ έφυγα από τη Wind εδώ και δυο χρόνια,γύρισα με Wind One και το κινητό στο δίμηνο το έκοψα και έφυγα. Σήμα για τα μπάζα σε Θεσσαλονίκη και Κεφαλονιά. Η πιο φθηνή επιλογή πλέον είναι ο βάτραχος,απλά η Q κερδίζει στο ότι δίνει και λεπτά προς εξωτερικό με τα Q σταρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolarasbig Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Έστειλα μύνημα στο messager, μετά από 2 ώρες περίπου συνομιλίας με το ευγενέστατο Bot, (και λίγο με άνθρωπο), "Η υπηρεσία ΚΙΟΥ ΦΙ αφαιρέθηκε επιτυχώς από τη γραμμή σας και τα 1,70€ επιστράφηκαν στο χρηματικό σας υπόλοιπο." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fommof Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελεια, απο το Σαββατο έχει μπει το αιτημα μου και ακόμα SMS επιβεβαίωσης δεν έχω λάβει (λογικα σε 2 εργάσιμες, θα ενημερωσω). Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από fommof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trident2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, adi32 είπε Μπράβο πάντως στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω messenger της wind - Q . Μου έχουν λύσει όλα τα θέματα 4 ώρες πριν, nikolarasbig είπε Έστειλα μύνημα στο messager, μετά από 2 ώρες περίπου συνομιλίας με το ευγενέστατο Bot, (και λίγο με άνθρωπο), "Η υπηρεσία ΚΙΟΥ ΦΙ αφαιρέθηκε επιτυχώς από τη γραμμή σας και τα 1,70€ επιστράφηκαν στο χρηματικό σας υπόλοιπο." 4 ώρες πριν, fommof είπε Τελεια, απο το Σαββατο έχει μπει το αιτημα μου και ακόμα SMS επιβεβαίωσης δεν έχω λάβει (λογικα σε 2 εργάσιμες, θα ενημερωσω). Γειά και πάλι σε όλους ! Χαίρομαι πραγματικά πολύ που λύσατε και το δικό σας θέμα. Επίσης, ευχαριστώ όσους ανταποκρίθηκαν . Με τη σειρά μου να ενημερώσω ότι το έλυσα και το δικό μου μέσω Messenger όπου, αντί για ταυτότητα, έδωσα αριθμό ΑΦΜ και έγινε επιστροφή ποσού και κατάργηση του Q Fee. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
er_kan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Κι εγώ προχθές έβαλα 10€ και με τρόμο είδα ότι είχαν μπει γύρω στα 7 μέσα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι δε μπορούσα να ανανεώσω το πακέτο των 8,5€ που βάζω. Είδα ότι μου είχαν φάει 1,70€ για το κιου φι και με πιάσαν τα διαόλια μου. Ευτυχώς μέσω messenger είναι σχετικά άμεση η ανταπόκριση αν και εμένα μου είπαν ότι δε γίνεται να μου επιστραφεί το 1,70€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Είχα κάνει κι εγώ ανανέωση 12 ευρώ και μου μπήκαν λιγότερα αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί είχα ήδη χρήματα μέσα και δεν το έψαξα. Θα ζητήσω κι εγώ απενεργοποίηση στην επόμενη ανανέωση. Αυτό που εμφανίζεται στο app τι ακριβώς είναι;bug ή φάρσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Kανονικό πακέτο είναι για περιαγωγή σε χώρες που δεν ειναι στην ΕΕ και δεν υποχρεούνται να έχουν δωρεάν (μέχρι ενός σημείου) roaming. Πατώντας πάνω στο πακέτο λέει χώρες οπως Ανδόρρα,κούβα,σευχέλλες κτλ οπότε λογική η εκτός λογικής τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 On 08/01/2022 at 08:44, Christos84# said: Είχα κάνει κι εγώ ανανέωση 12 ευρώ και μου μπήκαν λιγότερα αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί είχα ήδη χρήματα μέσα και δεν το έψαξα. Θα ζητήσω κι εγώ απενεργοποίηση στην επόμενη ανανέωση. Αυτό που εμφανίζεται στο app τι ακριβώς είναι;bug ή φάρσα; καθολου φαρσα δυστυχως κλαψε wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα