Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, profile είπε

Καλύτερα ναι. Εντω μεταξύ βάλε μόνο το πολύμπριζο σε μια άλλη μπρίζα να δεις ανάβει η γείωση. Μπορεί να έχει θέμα η συγκεκριμένη μπρίζα. Όπως και να χει καλύτερα να το δει ηλεκτρολόγος. 

Το δοκίμασα σε όλες τις πρίζες και κάνει το ίδιο, δοκίμασα και ένα άλλο μικρό που έχω και δείχνει να λειτουργεί κανονικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, normajean είπε

δοκίμασα και ένα άλλο μικρό που έχω και δείχνει να λειτουργεί κανονικά.

Ίδιο πολύπριζο; Τι ενδείξεις έχει;

Η τηλεόραση τι φις έχει; Διπολικό ή το χοντρό το σούκο;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, profile είπε

Καλύτερα ναι. Εντω μεταξύ βάλε μόνο το πολύμπριζο σε μια άλλη μπρίζα να δεις ανάβει η γείωση. Μπορεί να έχει θέμα η συγκεκριμένη μπρίζα. Όπως και να χει καλύτερα να το δει ηλεκτρολόγος. 

Το δοκίμασα και κάνει το ίδιο, πάντως ένα μικρό πολύπριζο που έχω ανάβει κανονικά η ένδειξη, μήπως έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πολύπριζο γιατί η αλήθεια είναι ότι το έχω και από το 2014.

41 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Η τηλεόραση μας άφησε εποχή το μικρό πολύπριζο δείχνει power με κόκκινο φωτάκι και protected με πράσινο και λειτουργεί κανονικά 

45 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Η τηλεόραση έχει το ίδιο καλώδιο που έχει και το PlayStation το μικρό με τις 2 υποδοχές 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, normajean είπε

Η τηλεόραση έχει το ίδιο καλώδιο που έχει και το PlayStation το μικρό με τις 2 υποδοχές 

Άρα, δουλεύει δεν δουλεύει η γείωση (στο πολύπριζο) δεν έχει σημασία, αφού το βύσμα της τηλεόρασης δεν συνδέεται με τη γείωση. Ίσως ήταν η ώρα της. Τι να πω;... Μπορεί και να προκάλεσε και ζημιά στο πολύπριζο. Πάντως, για παν ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να έρθει κάποιος ηλεκτρολόγος να κάνει ένα έλεγχο στο σπίτι και να αλλαχθεί και το πολύπριζο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Άρα, δουλεύει δεν δουλεύει η γείωση (στο πολύπριζο) δεν έχει σημασία, αφού το βύσμα της τηλεόρασης δεν συνδέεται με τη γείωση. Ίσως ήταν η ώρα της. Τι να πω;... Μπορεί και να προκάλεσε και ζημιά στο πολύπριζο. Πάντως, για παν ενδεχόμενο, καλό θα ήταν να έρθει κάποιος ηλεκτρολόγος να κάνει ένα έλεγχο στο σπίτι και να αλλαχθεί και το πολύπριζο.

Για αρχη θα βαλω αλλο πολυπριζο και αν δω οτι τα λαμπακια δεν ειναι σωστα θα φερω ηλεκτρολογο, παντως θεμα γενικα δεν εχω στο σπιτι με τα ρευματα, οπως και να χει ευριστω πολυ για τις συμβουλες ! καλη χρονια να εχουμε ολοι παιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...