Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλα! εχω ενα πολύπριζο ασφαλείας με 6 slots 10 ημέρες πρίν μου κάηκε μια led ταινια που είχα και σημερα το πρωι στο ιδιο ακριβως slot μου εκαψε την τηλεώραση (ηταν 7 χρονια βεβαια) επιησης στις υπολοιπες υποδοχες εχω 2 ρουτερ pc ηχεια και monitor και λειτουργουν ολα κανονικα χωρίς θεμα. μπορεί καποιος να ξέρει τι μπορει να εχει συμβει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Το ακριβές μοντέλο. Αν ήταν από το Wish των 3ε λογικό μου ακούγεται να τα καίει όλα.

apc πολυπριζο το ειχα παρει 20 ευρω εχει και θυρες για καλωδιο τηλεφωνου, δλδ υπαρχει περιπτωση να φταιει μονο το ενα σλοτ? γιατι τοσα χρονια δεν ειχα θεμα , 7 χρονια λειτουργουσε κανονικα η Tv εκει τωρα 10 μερες γινανε ολα μαζι!

https://www.apc.com/shop/gr/en/products/APC-Home-Office-SurgeArrest-6-outlets-with-Phone-Coax-Protection-230V-Germany/P-PH6VT3-GR

αυτο ακριβως ειναι το πολυπριζο

Επεξ/σία από normajean
Δημοσ.

Ωραία!

Μήπως αυτές τις μέρες είχε κακοκαιρία; Αν ναι, τρεμόπαιζε το ρεύμα ή έγινε διακοπή ρεύματος; 

Πάνω το πολύπριζο έχει κάποια ενδεικτικά led λειτουργίας. Δουλεύουν κανονικά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειχε γινει καμια διακοπη ρευματος, ενδειξεις led δεν εχει αλλα ολα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικα, pc, ηχεια, monitor και δυο ρπυτερ που εχω. αν ειχε θεμα το πολυπριζο δεν θα εκανε το ιδιο και με τα υπολοιπα?

Επεξ/σία από normajean
Δημοσ.

Ασχετο απο το πολυπριζο ειναι το θεμα σου. Αν ανοιξεις ενα πολυπριζο μεσα θα καταλαβεις οτι ειναι αδυνατον να σου καψει το οτιδηποτε ενα πολυπριζο. Ειδικα "το ενα σλοτ".

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, 3DJIN είπε

εχει led αυτο το πολυμπριζο,δες αν λειτουργουν

Λειτουργεί το ένα από τα δύο δεν ανάβει αυτό που λέει οκ 

Δημοσ.

Έχω το ίδιο αλλά με 8 slots. Έχει τρια ενδεικτικά led.  1.The Protection Indicator is marked 220-240V~ 10 A MAX (πρέπει να ανάβει πράσινο). 2.Grounding OK Indicator(πρέπει να ανάβει πράσινο). 3.Overload indicator (δεν πρέπει να αναβει). Για ρίξτα μια ματια.

3 λεπτά πριν, normajean είπε

δεν ανάβει αυτό που λέει οκ 

Μάλλον έχεις θέμα με την γειωση

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, profile είπε

Έχω το ίδιο αλλά με 8 slots. Έχει τρια ενδεικτικά led.  1.The Protection Indicator is marked 220-240V~ 10 A MAX (πρέπει να ανάβει πράσινο). 2.Grounding OK Indicator(πρέπει να ανάβει πράσινο). 3.Overload indicator (δεν πρέπει να αναβει). Για ρίξτα μια ματια.

Μάλλον έχεις θέμα με την γειωση

Οπότε πάω για καινούριο? 

Δημοσ.

If the Grounding OK Indicator
does not illuminate, there is a problem with the building wiring. Employ a qualified and licensed electrician to correct the problem. Υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτρολογικη εγκατάσταση και πρέπει να το δει ηλεκτρολογος.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, profile είπε

If the Grounding OK Indicator
does not illuminate, there is a problem with the building wiring. Employ a qualified and licensed electrician to correct the problem. Υπάρχει πρόβλημα με την ηλεκτρολογικη εγκατάσταση και πρέπει να το δει ηλεκτρολογος.

Οπότε να τα βγάλω όλα από τη πρίζα και να περιμένω ηλεκτρολόγο? 

Δημοσ.

Καλύτερα ναι. Εντω μεταξύ βάλε μόνο το πολύμπριζο σε μια άλλη μπρίζα να δεις ανάβει η γείωση. Μπορεί να έχει θέμα η συγκεκριμένη μπρίζα. Όπως και να χει καλύτερα να το δει ηλεκτρολόγος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...