gozzila100 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους.. Συνηθιζα να βαζω το λαπτοπ μου σε Sleep mode για να το ανοιγω ευκολοτερα καθως ειναι συνδεδεμενος μες οθονη πληκτρολογιο και ποντικι. Πατουσα ενα κουμπι και ανοιγε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα! Ξαφνηκα χωρις να κανω καμια αλλαγη στις ρυθμισεις, παταω να μπει σε sleep mode, σβηνει η οθονη, μου βγαζει μνμ Power Saving αλλα το λαπτοπ ποντικι και πληκτρολογιο συνεχιζουν και δουλευουν. Ξερετε τι μπορει να πηγαινει λαθος? το ψαξα στο ιντερνετ αλλα οι λυσεις που ειδα δε δουλευουν (αλλαγη πλανου ενεργειας κτλ) Υ.Γ. Αν κανω επανεκινηση και το βαλω σε sleep mode πριν μπω στον user γινεται μια χαρα η διαδικασια! Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από gozzila100
Apollonian Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Εγώ όταν είχα το ίδιο πρόβλημα, αυτό που έκανα όταν έβαζα sleep mode ήταν να πηγαίνω στο power management και στο USB Root Hub να κάνω un-check την επιλογή να επιτρέπω στον υπολογιστή να απενεργοποιεί την/τις συσκευή/ες για εξοικονόμηση, κι αμέσως με μία επανεκκίνηση λυνόταν το θέμα. Μία άλλη υποψία είναι τα Windows Update να προσπαθούν να κάνουν software update και να μπλοκάρουν με αυτόν τον τρόπο την λειτουργία τους. Σε αυτήν την περίπτωση πηγαίνεις στο Σύστημα και στις ρυθμίσεις συστήματος για προχωρημένους, μετά στο Υλικό, ύστερα Ρυθμίσεις εγκατάστασης συσκευής και επιλέγεις το Όχι. 😉
gozzila100 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 δεν δουλεψε τπτ απο αυτα... εχω παρατηρησει παντως πως κανει πολλα κουλα τελευται.. τυπου 100% CPU με ανοιχτο το crome μονο κτλ... Νομιζω θα δοκιμασω ενα φορματ και ο θεος βοηθος..
Apollonian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, gozzila100 είπε δεν δουλεψε τπτ απο αυτα... εχω παρατηρησει παντως πως κανει πολλα κουλα τελευται.. τυπου 100% CPU με ανοιχτο το crome μονο κτλ... Νομιζω θα δοκιμασω ενα φορματ και ο θεος βοηθος.. Πήγαινέ το σε έναν ειδικό να σου κάνει ένα ολοκληρωμένο inspection το λάπτοπ μήπως υπάρχει κάποιο πιο σοβαρό πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα