Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας,

προσπαθώ να βρω ένα καλό καλώδιο φόρτισης που να αντέχει στο χρόνο.

έχω πάρει της samsung αλλά φθείρεται εύκολα επειδή δεν έχει γωνία το βύσμα.

Είχα πάρει μια άλλη μάρκα που λέγεται baseus και για κάποιο λόγο γράφουν πολλά θετικά review online.

Η συγκεκριμένη μάρκα όσο γρήγορα φορτίζει, τόσο γρήγορα εκφορτίζει μετά την αποσύνδεση του βύσματος, σε δοκιμή που έκανα στο samsung μου.

Δεν με νοιάζει ο χρόνος φόρτισης αλλά η ποιότητα του πλαστικού του καλωδίου,

αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο.

αυτό έχω τώρα: https://www.skroutz.gr/s/13175726/Samsung-Regular-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Μαύρο-1-5m-EP-DG930IBEGWW.html?from=catspan

Επεξ/σία από areinsomnia
Δημοσ.

Χρονια πολλα, και η αλλαγη μπαταριας ειναι στο προγραμμα ωστοσο το καλωδιο εχει προβλημα. Δεν κανει καλη επαφη και δεν φορτιζει καθολου. Ψαχνω ενα ανθεκτικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, areinsomnia είπε

Δεν κανει καλη επαφη και δεν φορτιζει καθολου. Ψαχνω ενα ανθεκτικο.

Χρόνια πολλά.

Έχεις δει αν φταίει και η θύρα usb?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, areinsomnia είπε

Χρονια πολλα, και η αλλαγη μπαταριας ειναι στο προγραμμα ωστοσο το καλωδιο εχει προβλημα. Δεν κανει καλη επαφη και δεν φορτιζει καθολου. Ψαχνω ενα ανθεκτικο.

Άκου... Το να φορτίζει γρήγορα και να εκφορτιζει επίσης γρήγορα ,είναι θέμα μπαταρίας και μόνο. Από τα 4500mah πχ της μπαταρίας σου έχουν απομείνει μόνο τα 1200mah πχ (ενδεικτικές τιμές). Γι'αυτό φορτίζει και εκφορτιζει γρήγορα... Καμία σχέση με καλώδια., Αυτά δεν έχουν να κάνουν με αργή ή γρήγορη φόρτιση εκφορτιση

...... Και αν δεν κάνει σωστή επαφή ,κοίτα και την usb που λέει ο gate παραπάνω... Τώρα το είδα .. Μάλλον θες Και πλακέτα φόρτισης... Ποιο κινητό μιλάμε;;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το καλώδιο δεν είναι καλό ή έχει φθαρεί, μπορεί να συμβεί να φορτίζει πιο αργά ή και καθόλου. Πιο γρήγορα όμως,  αυτό δεν γίνεται! Και μετα, το ποσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία, προφανώς και δεν έχει καμμια σχέση με το καλώδιο (ή τον φορτιστη) που έκανες τη φόρτιση! Άρα, σωστά σου είπαν ότι ο πρώτος υποπτος για αυτα που λες είναι η μπαταρία σου. Και μετά και τα υπόλοιπα που σου είπαν.

Ξανά, το καλώδιο αν δεν είναι καλό ή χάλασε, το μόνο που θα γίνει είναι να φορτίζει αργά ή καθόλου. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει αν τσακίζει κάπου, ειδικά κοντά στο βύσμα. Εγώ αγοράζω από amazon όποια μου φαίνονται πιο καλα/χοντρά/με καλό περιτύλιγμα ειδικά κοντά στο βύσμα. Μου έχει συμβεί με τον καιρό κάποια να φθείρονται και να χαλάνε. Απλώς αγοράζω καινούργια.

Τα τελευταία που πήρα είναι αυτα: https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08J7G9S1F/ref=ppx_yo_mob_b_track_package_o1_img?ie=UTF8&psc=1

Καλά μου φαινονται προς το παρόν.  

Καλή χρονιά σε όλους!

Επεξ/σία από sattack
  • Like 1
Δημοσ.

Καλή χρονιά,

η μπαταρία όπως τη βλέπω στο accubattery έχει design capacity 3100 mah και estimated capacity 2378 mah και Battery health 77%.

Δεν έχει πρόβλημα η πλακέτα είναι θέμα καλωδίου, επειδή όταν αλλάζω καλώδιο με καινούργιο δεν κάνει διακοπές τροφοδοσίας.

Αυτό συμβαίνει επειδή το καλώδιο δεν έχει γωνία και διπλώνει 90 μοίρες όταν κρατάω το κινητό όρθιο ενώ είμαι καθισμένος.

Η θύρα usb είναι ΟΚ, διπλώνει στην άλλη άκρη που είναι το usb c βύσμα.

Από τις πολλές δίπλες χαλάει το καλώδιο.

Το κινητό είναι samsung s10e.

Προτείνετε μου και να το πάω κάπου να μου αλλάξουν την μπαταρία με γνήσια αν γίνεται.

ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, areinsomnia είπε

Καλή χρονιά,

η μπαταρία όπως τη βλέπω στο accubattery έχει design capacity 3100 mah και estimated capacity 2378 mah και Battery health 77%.

Δεν έχει πρόβλημα η πλακέτα είναι θέμα καλωδίου, επειδή όταν αλλάζω καλώδιο με καινούργιο δεν κάνει διακοπές τροφοδοσίας.

Αυτό συμβαίνει επειδή το καλώδιο δεν έχει γωνία και διπλώνει 90 μοίρες όταν κρατάω το κινητό όρθιο ενώ είμαι καθισμένος.

Η θύρα usb είναι ΟΚ, διπλώνει στην άλλη άκρη που είναι το usb c βύσμα.

Από τις πολλές δίπλες χαλάει το καλώδιο.

Το κινητό είναι samsung s10e.

Προτείνετε μου και να το πάω κάπου να μου αλλάξουν την μπαταρία με γνήσια αν γίνεται.

ευχαριστώ.

Καλημέρα χρόνια πολλά.

Στην Smartc που είναι και επίσημο service κάνει 40€ η μπαταρία.

https://smartecservice.gr/mobile-repair-prices/

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...