Προς το περιεχόμενο

Marvel's Guardians of the Galaxy [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Πέτρος είπε

Τόσα χρόνια τα qte είναι "πάτα όταν το βλέπεις μια/επαναλαμβανόμενα"...είναι εντελώς χαζό αυτό σκηνικό με τον κύκλο.

Αρκετά παιχνίδια το έχουν το QTE με τον κύκλο/timing.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Τί να σε πω...γενικά το αποφεύγω το άθλημα όπου/όπως μπορώ.

Καλά ναι, δεν σε κατηγορώ. Κι εμένα μου φαίνονται "κάπως" τα QTEs, ειδικά αν θέλει mashing.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τελείωσα. Πολύ ωραίο παιχνίδι, φανταστικοί διάλογοι, εντυπωσιακά γραφικά και εφέ, μουσικά κομμάτια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις ταινίες της Marvel, εξαίρετο voice over,  ικανοποιητική και κυρίως ενδιαφέρουσα ιστορία, έχει μια δική του κατεύθυνση.

Μου έκαναν εντύπωση οι χαρακτήρες, το animation και κυρίως αυτό του προσώπου και των εκφράσεων, αν είχαν κάνει καλύτερη δουλειά και στα μαλλιά θα έλεγα ότι θα πλησίαζαν αρκετά τις γιαπωνέζικες παραγωγές, που σε αυτό τον τομέα κάνουν θαύματα.

Ο κόσμος του παιχνιδιού πανέμορφος, δεν υπήρχε περιοχή που να μη μου άρεσε, κάποιες μάλιστα είχαν αποδοθεί θαυμάσια και με πολλές λεπτομέρειες είτε στο διάστημα είτε σε πόλεις, διαστημόπλοια, κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους. Απίστευτη δουλειά από την Eidos Montreal.

Το ίδιο ισχύει και για τα bosses. Πολύ ωραίες μάχες, πολύ καλοσχεδιασμένοι εχθροί και αρκετή διάρκεια ώστε να μη νιώθεις ότι έχεις να κάνεις με boss που βρίσκεται εκεί απλά για να βρίσκεται.

Τα κολπάκια με τα endings έξυπνα. Ο χειρισμός σε πολύ καλό επίπεδο, τα combos και οι ικανότητες των ηρώων κάνουν τις μάχες διασκέδαση. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι στο δυσκολότερο επίπεδο και πόσο προσθέτει αυτό στη συνολική αίσθηση αλλά στο "normal" ήταν βατές και σχετικά εύκολες.

Φυσικά το στοιχείο της πρόκλησης δε λείπει ακόμη και σε αυτή τη ρύθμιση, καθώς χρειάζεται στρατηγική και σωστή χρήση των δεξιοτήτων του Peter Quill αλλά και της ομάδας για να τα καταφέρεις.

Το παιχνίδι περιέχει αρκετά έως πολλά cutscenes που σε συνδυασμό με την άριστη σκηνοθεσία προσθέτουν πολύ στο οπτικοακουστικό θέαμα που προσπαθεί να παραδώσει.

Συνολικά ένα εξαιρετικός τίτλος, άνετος, σχετικά σύντομος σε διάρκεια, με πολλή πλάκα και γέλιο αλλά και συναισθηματικά δυνατές στιγμές, χωρίς να πολυσοβαρεύει. Συνολικά μια πολύ καλή παραγωγή που όμως κάποιες στιγμές έδινε την εντύπωση ότι δεν είναι ολοκληρωμένη.

Σε κάποιο από τα τελευταία boss fight, κόλλησε το Boss δύο φορές και αρκετοί διάλογοι δεν ακούγονταν ή κόβονταν στη μέση. Ελπίζω να ήταν δικό μου θέμα αυτό και όχι του παιχνιδιού γιατί αφήνει μια αρνητική εντύπωση.

Ελπίζουμε σε δεύτερο μέρος.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω σε όλα. Το τελείωσα και εγώ πρόσφατα. Πάνω απ' όλα είναι διασκεδαστικό. 20 ευχάριστες ώρες.

Πέρα από τα γραφικά, μουσική, voice cast και διάλογοι πραγματικά δίνουν ρέστα.

Το έπαιξα με gamepad γιατί έχει πολλά κουμπιά για mouse-kb κατά τη γνώμη μου.

Δεν είχα θέμα με το boss fight όπως αναφέρεις. Προσωπικά βρήκα αρνητικό κάπως το Huddle γιατί ένιωθα πως με έκοβε την ώρα της μάχης. Κατά τα άλλα όμως είναι μια εξαιρετική παραγωγή και εύχομαι να βλέπουμε αντίστοιχα παιχνίδια πιο συχνά στο μέλλον.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 3
Δημοσ.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση. Κόλλησε το boss και δεν προχωρούσε στην επόμενη φάση του τη μία φορά και τη δεύτερη μετά από φόρτωση του last checkpoint απλά κόλλησε. Βέβαια αυτό συνέβη σε πεντάωρο session και με restart του παιχνιδιού έφτιαξε, φαντάζομαι κάπου εκεί κάτι που δεν έχουν υπολογίσει δεν πήγε καλά.

Με τους διαλόγους είχες θέμα να μην ακούγονται ή να κόβονται ή μήπως είναι θέμα ρύθμισης spartial audio;

Δημοσ.

Ουτε εγω ειχα καποια θεμα στον ηχο. Γενικα εξαιρετικα αρτιο παιχνιδι λιγο στην αρχη ειναι σφουγγαρια οι εχθροι απο εκει και περα μολις ανεβαινουμε περνουμε skills κτλ και οι μαχες γινονται απολαυστικες. Και τα γραφικα τερμα underrated δειχνει μαγικο με ray tracing και παρα πολυ καθαρα textures. Για την ιστορια τα εχουμε πει αποτυπωνει στο 100% τις ταινιες και την αγαπη  το χιουμορ και ολο το background των βασικων χαρακτηρων μας. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο εγώ το βρήκα βαρετό; δεν κατάφερε να με κρατήσει πάνω από 45 λεπτά, αλλά μου άρεσε η μουσικη{εννοείται) 👹👹

Επεξ/σία από seithan
  • Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για την ιστορια τα εχουμε πει αποτυπωνει στο 100% τις ταινιες και την αγαπη  το χιουμορ και ολο το background των βασικων χαρακτηρων μας. 

Κάνει γενικά μια ωραία μίξη ταινιών και comics.

9 λεπτά πριν, seithan είπε

Μόνο εγώ το βρήκα βαρετό; δεμ κατάφερε να με κρατήσει πάνω από 45 λεπτά, αλλά μου άρεσε η μουσικη{εννοείται) 👹👹

Ε, γούστα είναι αυτά, αν δεν σε κράτησε, με το ζόρι να σε βάλουμε να το παίξεις; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...