Προς το περιεχόμενο

DVD backup των PS2 παιχνιδιων....

DjChrisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello everybody....

Εχει παιξει κανεις με την παραπανω διαδικασια....?

Να γινω πιο σαφης...

Επειδη αρχισα να ασχολουμε τον τελευταιο καιρο και με αυτην την διαδικασια και εχω πολλα και διαφορα με τα "backup" δισκακια των αυθεντικων παιχνιδιων....

Εχω γραψει σε Princo (με την σταμπα), και αλλα τα παιζει και αλλα οχι...

Ειτε αυτα on the fly, ειτε image απο το Nero, ειτε image απο το UltraISO...

Παντα σε -R δισκακια...

Τις προαλλες δοκιμασα Ri-Disc.....αποτυχια....δεν τα διαβαζει καθολου...

Χθες, δοκιμες με Traxdata & Thats Write.... Τα Traxdata μια απ' τα ιδια με τα Princo... Πιο αξιοπιστα βεβαια γιατι επαιζε πιο πολλα αλλα μερικα οχι... Τα Thats Write καπουτ...

To Playstation ενος φιλου που εγιναν οι δοκιμες ειναι περσινο και τον τελευταιο καιρο τσιπαρισμενο με Messiah αλλα ακριβως πιο μοντελο/version δεν ξερω....

Εχει μπει κανεις σ' αυτην διαδικασια που να 'χει επιτυχια αγγιζοντας το 100%......ειτε απο δισκακια ειτε απο τσιπαρισμα....

Αν ναι, ας γραψει καποιος να βοηθησει την κατασταση γιατι τα εξοδα με τα καμμενα/μη συμβατα δισκακια ανεβαινουν απελπιστικα....

(ΥΓ: Να προσθεσω οτι οι εγγραφες εχουν γινει με Sony DRU-500, Teac DVW 55G-A και το καινουριο μου χθεσινο Plextor DVW 712 που τα σπαει....! :D )

Thanks που με διαβασατε....

Δημοσ.

file me tayo yaden xwris logo epanw 100% epitixia.

to pragramma gia baskup paixnidia apo dvd me recordmax now.

gia backup apo cd me alcohol 120%

to ps2 sou einai tsiparismeno?.

Δημοσ.

Κι άλλο post για αυτό το θέμα; Ψάξε και λίγο στο forum, ένα search δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Τέλος πάντον, τα πιό καλά αντίγραφα απ'οτι ξέρω, τα κάνει το Alcohol 120% (έχει επιλογή για PS2 όταν αντιγράφεις)

Δεν έχω PS2, αλλά ένα δισκάκι που έγραψα για έναν φίλο του έπαιξε μιά χαρά.

Περιττό να σου θυμίσω ότι επιτρέπονται τα αντίγραφα ασφαλείας για δισκάκια που έχιες αγοράσει, ή αν σου έχει χαλάσει το αυθεντικό πριν κάνεις το αντίγραφο, μπορείς να δανειστείς από κάποιον άλλο ή να ζητήσεις από τον κατασκευαστή του παιχνιδιού να σου το αλλάξει (σε χρεώνει το πολύ τα έξοδα αποστολής)

Δημοσ.
Κι άλλο post για αυτό το θέμα; Ψάξε και λίγο στο forum' date=' ένα search δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

[/quote']

4 σελιδες εψαξα και δεν βρηκα κατι γι' αυτο, γι' αυτο και εκανα νεο topic....

Anyway, thanks παντως για τα υπολοιπα...

Δημοσ.

Απλά χρειάζονται πολύ χαμηλές ταχύτητες και ακριβά ή μέτρια media.

Εγώ έχω γράψει με iso από dvddecrypter χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Με τα Princo δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τα αντιγραφικά που χρησιμοποιώ είναι το Alcohol 120%, το GameJack ή το DVDXCOPY. Έχω γράψει πάνω από 50 Princo DVD -R με επιτυχία 100% (είχα και αποτυχίες αλλά από εξωτερικούς παράγοντες π.χ. διακοπή ρεύματος, χαλασμένο πρωτότυπο κ.λ.π)

Έχω γράψει επίσης Τhat's (TAIYO YUDEN) DVD-R & DVD+R!!! δοκιμαστικά 2-3 δούλεψαν όμως μιά χαρά.

Δημοσ.

Αρα....τι να πω....?

Τοτε θα φταιει το μηχανημα του αλλουνου που δεν μπορει να τα διαβασει...

Χθες δοκιμασα να τα γραψω με Alcohol 120% αλλα δεν του τα παιζε... 2 games και τα 2 δυο σε Princo...

Επι τας ευκαιριας τι τσιπακι προτεινεται για PS2 που να τα διαβαζει ολα....?

Γιατι σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω κι εγω ενα για μερικους τιτλους που δεν βγαινουν σε pc... :)

Δημοσ.

to dvdr sou exei bitsetting??? an nai den kaneis ena kopo na tous allakseis booktype se dvdrom mpas kai to soseis??? ;) :) den exo idea apo PS2 backup apla epeidi exo akousei apo poly kosmo na ginontai tetoies mlkies me diskakia eipa mipos... ;) :)

Δημοσ.

Τελικα κατεληξα σε Traxdata δισκακια -R για το PS2....

Παιζουν καλυτερα σε σχεση με τα Princo (για τα φορτωματα αναφερομαι...), αλλά άλλα τα διαβαζει και άλλα οχι...

Πρεπει να τα δοκιμασω και σε άλλα PS2....

Ασυμβατοτητες πιστευω.....που τις πληρωνουμε....επι χρημανση και ταλαιπωριας.... :(

Δημοσ.

Εξαρτάται και τι modchip έχεις... για τις καινούργιες κονσόλες(v9,v10) οι οποίες λιγες ζουν μετά το chipαρισμα...Εγώ έχω το matrix σε καινούργια κονσόλα(Αφου μου χάλασε η πρώτη με το messiah και αφου έχω δει και τα χάλια απο τα άλλα modchips) διάλεξα matrix.Ότι και αν βάλω(Traxdata, That's Write,Princo κ.α τα φορτώνει αμέσως και γρήγορα. Σπάνια red screen with error...Εκτός απο τα dvd( τα καλύτερα για μένα είναι Verbatim Traxdata και Sony και Ritek πάντα dvd-r)παίζει ρόλο και η ταχύτητα. Δες εδώ για να καταλάβεις γιατι τα Princo είναι μάπα πραγματικά και τα άλλα είναι καλα.

http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=17309

Δημοσ.

koita to laser tou PS2 einai ligo oti na nai se sxesi px. me ta DVDRom pou exoume sta PC mas..

Kales poiotites na kunigas, an kai ta Ridisc pos ginetai na min ta paizei den ksero, den exo akousei pote kati kako... Ego afta xrisimopoio kai eimai 100% kalimenos! :)

(NERO dvd copy on the fly)

Δημοσ.

Προσοαθω να κανω image ενα παιχνιδι του ps2 στο σκληρο αλλα συμβαινει το εξης προβλημα: Το παιχνιδι παιζει μια χαρα στο ps2 αλλα οταν το βαζω να το διαβασει με το DVD Recorder το dvd ου το διχνει αδειο και δεν γινεται να κανω image. Στο dvd rom ενως φιλου το διχνει γραμενω (φαινονται ολα τα αρχεια).Και στο δικο του DVD Recorder παλι το διχνει αδειο. Αν βαλω αλλο παιχνιδι και στο DVD Recorder και στο dvd rom το διχνει γραμενω.

Δημοσ.

DVD Decrypter. To καλύτερο.

Απλά πρέπει στην αρχή να κάνεις το παιχνίδι image (read iso) και μετά βάζεις δισκάκι (write iso). Έχω γράψει πολλά παιχνίδια και παίζουν όλα.

Να ξέρεις ότι είμαι πολύ ψείρας αφού ελέγχω το δισκάκι για την πιστότητα των δεδομένων με το cd check. Αν το τέστ με το cd check στεφθεί με επιτυχία τότε το δισκάκι θα παίζει σίγουρα αφού τα παιχνίδια του PS2 δεν έχουν κάποιο κλείδωμα.

Ακόμη τα πρίνκο είναι τα πιο συμβατά δισκάκια σύμφωνα με προσωπική εμπειρία και σύμφωνα με το http://www.dvdrhelp.com

Απλώς έχεις κουράσει το laser του playstation με φτηνοδισκάκια οπότε πρέπει να ανέβεις σε ποιότητα dvd-r.

Τα καλύτερα είναι τα taiyo yuden. (That's, Professional, Plextor DVD-r media).

Εγώ έχω παλιότερο ps2 οπότε εσύ κρίνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...