Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σκέφτομαι για esim σε iPhone, δουλεύουν απροβλημάτιστα και οι δυο sim; ευχαριστώ
taslikos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ναι δεν έχω ακούσει/συναντήσει ποτέ πρόβλημα. Να ξέρεις πως σε περίπτωση ρεσετ του κινητού χάνεις την καρτα όμως και πρέπει να ξαναπάς στον πάροχο να δωσεις 10€ για επανέκδοση νέου κωδικού για σκανάρισμα..
modesto Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις… και εγώ έχω Cosmote esim και Vodafone φυσική Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από modesto
zourman1981 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 19 ώρες πριν, taslikos είπε Ναι δεν έχω ακούσει/συναντήσει ποτέ πρόβλημα. Να ξέρεις πως σε περίπτωση ρεσετ του κινητού χάνεις την καρτα όμως και πρέπει να ξαναπάς στον πάροχο να δωσεις 10€ για επανέκδοση νέου κωδικού για σκανάρισμα.. Το οποίο είναι ευθύνη των παροχών και όχι της apple και Samsung να είχες με esim πάλι τα ίδια θα ζητάνε δηλαδή...
taslikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, zourman1981 είπε Το οποίο είναι ευθύνη των παροχών και όχι της apple και Samsung να είχες με esim πάλι τα ίδια θα ζητάνε δηλαδή... Πολύ σωστά! Ίσως μελλοντικά να βρεθούν τίποτα hacks να κρατάς σαν backup την σιμ αλλά μέχρι τότε θα υπάρχει αυτό το αρνητικό. Πάντως πολλές εταιρίες κινητής στο εξωτερικό δεν χρεώνουν καν για esim μιας και δεν έχει υλικό κόστος αλλά εκδίδεται εξολοκλήρου ηλεκτρονικά. Με τόσο κέρδος που έχουν ήδη στα πακέτα εδώ θέλουν και το 10αρικο…
icsd08063 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 31/12/2021 στις 2:56 ΜΜ, taslikos είπε Ναι δεν έχω ακούσει/συναντήσει ποτέ πρόβλημα. Να ξέρεις πως σε περίπτωση ρεσετ του κινητού χάνεις την καρτα όμως και πρέπει να ξαναπάς στον πάροχο να δωσεις 10€ για επανέκδοση νέου κωδικού για σκανάρισμα.. Μία διευκρίνηση επάνω σε αυτό για να γνωρίζουν όλοι: Η κάρτα δεν χάνεται αν επιλέξεις την σωστή επιλογή. Όταν κάνεις reset το κινητό, σου δίνει επιλογή να κρατήσεις το existing data plan (δλδ. την e-sim) ή να την διαγράψεις. Αν επιλέξεις να την διαγράψεις, τότε πρέπει να απευθυνθείς ξανά στον πάροχο σου για νέα e-sim. Αν επιλέξεις να την κρατήσεις, ξαναστήνεις το κινητό και η e-sim είναι εκεί και παίζει κανονικότατα. Τουλάχιστον αυτή είναι η συμπεριφορά στο 13Pro. 5
Mp@mp1s Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στις 31/12/2021 στις 12:45 ΜΜ, hiphone2020 είπε Καλησπέρα σκέφτομαι για esim σε iPhone, δουλεύουν απροβλημάτιστα και οι δυο sim; ευχαριστώ Δουλεύουν χωρίς πρόβλημα όπως είπαν και οι υπόλοιποι . Σχετικά με τη χρέωση εγώ έχω esim vodafone Ιταλική η οποία μου έδωσε και το qr code. Οπότε όταν κάνω reset ή αλλάζω τηλέφωνο μπορώ να την ενεργοποιήσω ξανά χωρίς καμία απολύτως χρέωση 1
spyrossss Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Στο site της Vodafone γράφει το εξής Η eSIM έχει κόστος ενεργοποίησης 9,90€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Ο κωδικός QR είναι επαναχρησιμοποιούμενος, δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις και να απεγκαταστήσεις το eSIM προφίλ σου σε διαφορετικές συμβατές συσκευές, όσες φορές θέλεις, χωρίς επιπλέον κόστος. Στην κοσμοτε ισχύει ακριβώς το αντίθετο…. 1
Mp@mp1s Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, spyrossss είπε Στο site της Vodafone γράφει το εξής Η eSIM έχει κόστος ενεργοποίησης 9,90€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Ο κωδικός QR είναι επαναχρησιμοποιούμενος, δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις και να απεγκαταστήσεις το eSIM προφίλ σου σε διαφορετικές συμβατές συσκευές, όσες φορές θέλεις, χωρίς επιπλέον κόστος. Στην κοσμοτε ισχύει ακριβώς το αντίθετο…. Αρκεί να αφαιρέσεις/διαγράψεις το data plan απ την παλιά συσκεύη , τουλάχιστον έτσι λειτουργεί η Ιταλικά esim
kmass Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μία χαρά δουλεύει είχα σε iPhone 12 eSIM cosmote και φυσική wind. Απροβλημάτιστα και 5g full
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Επανέρχομαι για την esim, κανένα πρόβλημα με έχει βολέψει και μου είπαν κ από voda ότι πιάνει κ καλύτερο σήμα η esim...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα