scyther666 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Μεχρι της 6το πρωι ειναι η εκπτωση..αλλα δεν κτλβαινω γτ λενε 4 κατι ενω γραφει 14.99 4.99 ειναι με χρηση του κουπονιου της epic που αφαιρει 10ε. 1
agriokatsiko Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Και πάνω που ξεκίνησα να κατεβάζω μπας και μιας και θα ξενυχτήσω λόγω δουλειάς, κόπηκε το ρεύμα στη γειτονιά 😂. Δε με θέλει...
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 το πήρα και εγώ και το άρχισα αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό και όχι κάτι ιδιαίτερο στον τομέα των γραφικών όπως το διαφημίζουν..
G@rg@oun Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Ολα καλα..το καταφερα και εγω..κατεβασε σε 4ωρες 122gb
nek4d Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε το πήρα και εγώ και το άρχισα αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό και όχι κάτι ιδιαίτερο στον τομέα των γραφικών όπως το διαφημίζουν.. Τα γραφικα εξαρτωνται απο την καρτα γραφικων που εχεις και τις ρυθμισεις που βαζεις. Στο youtube μπορουσες/μπορεις να δεις τι γραφικα εχει και σε τι μηχανακια τρεχουν. 2
scyther666 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε το πήρα και εγώ και το άρχισα αλλά μου φαίνεται πολύ βαρετό και όχι κάτι ιδιαίτερο στον τομέα των γραφικών όπως το διαφημίζουν.. Η αρχικη περιοχή, απο την οποία κιόλας θες κάποιες ώρες για να φύγεις δεν είναι και οτι πιο εντυπωσιακό έχει να προσφέρει το παιχνίδι. That said, ειναι η ιδια μηχανή που χρησιμοποιεί η rockstar τα τελευταία χρόνια (gtav) οπότε... Δεν νομίζω όμως οτι φημίζεται για τα γραφικά του rdr2, όσο για το πως έχει αποδοθεί το scenery (που θα δεις αργότερα στο παιχνίδι), με το μεγάλο view distance, κλπ. 1
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Τα γραφικα του ειναι αψογα απλα θελει καποια tweak ωστε να στρωσει γιατι το ΤΑΑ το θολωνει αρκετα. Περαστε απο εδω εχω ετοιμο reshade οσοι θελετε να φερετε το παιχνιδι οπως ειναι στις πιο κατω φωτογραφιες Spoiler Και εδω Spoiler 2
prefuse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα γραφικα του ειναι αψογα απλα θελει καποια tweak ωστε να στρωσει γιατι το ΤΑΑ το θολωνει αρκετα. Περαστε απο εδω εχω ετοιμο reshade οσοι θελετε να φερετε το παιχνιδι οπως ειναι στις πιο κατω φωτογραφιες Απόκρυψη περιεχομένων Και εδω Απόκρυψη περιεχομένων ευχαριστούμε για το reshade! αλλα, ουσιαστικά ειναι σαν να βάζεις dynamic mode σε μια tv, ok σε μερικους αρέσει ο υπερκορεσμός χρωμάτων αλλα ουτε σωστός ειναι (σύμφωνα με τα πρότυπα) και αφαιρεί ολη την ατμόσφαιρα (θολούρα για κάποιους) και αίσθηση μιας παλιότερης εποχής, δηλ ειναι καλλιτεχνική απόφαση και όχι γιατί δεν μπορούσαν να τα τσιτώσουν όλα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από prefuse
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, prefuse είπε ευχαριστούμε για το reshade! αλλα, ουσιαστικά ειναι σαν να βάζεις dynamic mode σε μια tv, ok σε μερικους αρέσει ο υπερκορεσμός χρωμάτων αλλα ουτε σωστός ειναι (σύμφωνα με τα πρότυπα) και αφαιρεί ολη την ατμόσφαιρα (θολούρα για κάποιους) και αίσθηση μιας παλιότερης εποχής, δηλ ειναι καλλιτεχνική απόφαση και όχι γιατί δεν μπορούσαν να τα τσιτώσουν όλα. Δεν ειναι απλα υπερτονισμος του χρωματος το οποιο το παιχνιδι το εχει αναγκη ειναι καπως μουντο αλλα εχω βαλει και sharpening το οποιο δινει μια πιο crispy εικονα χωρις να δημιουργει artifacts σε συνδυασμο με 1/3 ΤΑΑ δινει πολυ καλο αποτελεσμα. Απο εκει και περα εννοειται οτι αρεσει στον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα απλα επειδη διαβασα πιο πανω για οχι καλα γραφικα ενω το παιχνιδι ειναι state of the art σε πολλα σημεια ειπα να βοηθησω λιγακι.
prefuse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ειναι απλα υπερτονισμος του χρωματος το οποιο το παιχνιδι το εχει αναγκη ειναι καπως μουντο αλλα εχω βαλει και sharpening το οποιο δινει μια πιο crispy εικονα χωρις να δημιουργει artifacts σε συνδυασμο με 1/3 ΤΑΑ δινει πολυ καλο αποτελεσμα. Απο εκει και περα εννοειται οτι αρεσει στον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα απλα επειδη διαβασα πιο πανω για οχι καλα γραφικα ενω το παιχνιδι ειναι state of the art σε πολλα σημεια ειπα να βοηθησω λιγακι. και πολύ καλα έκανες. ειναι οντως state of the art σε πολλά επίπεδα και τα γραφικά ειναι ισως το πιο ασήμαντο καθως το παιχνίδι εχει άλλες σημαντικότερες αρετές. Ομως διαφωνώ στο sharpening αφου οι ίδιοι οι δημιουργοί προτίμησαν μια πιο soft εικόνα που δένει περισσότερο με την εποχή και την όλη ιστορία. δημιουργεί μια αίσθηση ονείρου και μιας άλλης, παλιοτερης εποχής που ειναι και το ζητούμενο. Αρα πολυ σωστά επέλεξαν αυτό το στύλ. ο καθένας ας ρυθμίσει την οθονη/καρτα γραφικων όπως θέλει αλλα υπαρχει λόγος και οι αισθητικές αυτες επιλογές ειναι όλα αποφάσεις και όχι τυχαίες επιλογές, ειδικά τώρα που υπάρχουν τα μέσα για φωτορεαλιστική απεικόνιση. και ευτυχώς οι κατασκευαστες προωθούν το προτυπο filmaker mode στις τηλεοράσεις για οσο πιο πιστή απεικόνιση του οράματος των δημιουργών/σκηνοθετών. Μετά ας βάλει ο καθένας ότι νομίζει, αλλα ας γνωρίζει πως και γιατί επέλεξε ο δημιουργός ενα συγκεκριμένο στυλ/αισθητικη. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από prefuse 1
G@rg@oun Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μπορεί κάποιος αν ξέρει να μας πει αν έληξε η προσφορα της rockstar? Φίλος πήρε το ονλινε και προσπαθεί για το στορυ αλλά δεν το βγάζει 4.8 του το εμφανίζει με 30.
Despotas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε Μπορεί κάποιος αν ξέρει να μας πει αν έληξε η προσφορα της rockstar? Φίλος πήρε το ονλινε και προσπαθεί για το στορυ αλλά δεν το βγάζει 4.8 του το εμφανίζει με 30. Ναι γιατί έχει λήξει η προσφορά στο Rockstar store. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν ειναι απλα υπερτονισμος του χρωματος το οποιο το παιχνιδι το εχει αναγκη ειναι καπως μουντο αλλα εχω βαλει και sharpening το οποιο δινει μια πιο crispy εικονα χωρις να δημιουργει artifacts σε συνδυασμο με 1/3 ΤΑΑ δινει πολυ καλο αποτελεσμα. Απο εκει και περα εννοειται οτι αρεσει στον καθενα ειναι καθαρα υποκειμενικο το θεμα απλα επειδη διαβασα πιο πανω για οχι καλα γραφικα ενω το παιχνιδι ειναι state of the art σε πολλα σημεια ειπα να βοηθησω λιγακι. Καλά εσένα συγκεκριμένα δεν σε έχω δει και πολλές φορές να μην σε ενθουσιάζει παιχνίδι.. 😛
marksk Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μια που το αγοράσαμε, δεν κάνουμε και καμιά συμμορία τώρα
prefuse Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, marksk είπε Μια που το αγοράσαμε, δεν κάνουμε και καμιά συμμορία τώρα Εχεις μπλέξει σε σπείρα με σπουργίτια; η ομαδα μου ειναι 16 σκλιά 3 παπαγαλοι και εγω! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από prefuse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα