Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε κανονικά από Epic (αφού κάνεις link το account σου μέσω rockstar social club/ rockstar launcher - θέλει λογαριασμό & εκεί). Έπαιξα λίγο το story στην αρχή, όλα κομπλέ (θέλει και τους 2 launchers epic/rockstar).
RDR 2 & online με 4,80+4,99€ είναι μια χαρά. Το όλο (κάπως) χρονοβόρο είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις τα 122gb και δε βλέπω ο epic launcher να έχει κόφτη (όπως το steam), οπότε σου τραβάει όλο το εύρος. 
Τέλος, έχω I7-7700k με gtx1050ti 4gb και 16gb Ram και το τρέχει μια χαρά σε medium settings (1080p).
Ευχαριστώ :)

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το κατέβασα κανονικά και μέσα από το online αγόρασα το story mode για 4,80€.Πραγματικά από τις καλύτερες προσφορές ever! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά επειδή θέλω να διορθώσω κάποια στοιχεία στο pc έτσι ώστε να τρέχει το παιχνίδι πιο καλά. Κατ'αρχήν η εγκατάσταση του έχει γίνει σε εξωτερικό σκληρό usb 3.0 Toshiba λόγω έλλειψης χώρου στον ssd της υπογραφής μου μιας και είναι μικρός και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Σκέφτομαι να προσθέσω έναν SSD NVMe για να έχω γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης λογικά θα βοηθήσει έτσι δεν είναι;;; Και το δεύτερο που σκέφτομαι είναι να προσθέσω άλλα 8GB RAM για να γίνουν 16GB στο σύνολο. Απλά επειδή έχω δύο dimmakia dual channel πρέπει να προσθέσω πάλι dual channel ή μπορώ να πάρω ένα dimmaki των 8gb και να το εγκαταστήσω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, geodevil είπε

Ενεργοποιήθηκε κανονικά από Epic (αφού κάνεις link το account σου μέσω rockstar social club/ rockstar launcher - θέλει λογαριασμό & εκεί). Έπαιξα λίγο το story στην αρχή, όλα κομπλέ (θέλει και τους 2 launchers epic/rockstar).
RDR 2 & online με 4,80+4,99€ είναι μια χαρά. Το όλο (κάπως) χρονοβόρο είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις τα 122gb και δε βλέπω ο epic launcher να έχει κόφτη (όπως το steam), οπότε σου τραβάει όλο το εύρος. 
Τέλος, έχω I7-7700k με gtx1050ti 4gb και 16gb Ram και το τρέχει μια χαρά σε medium settings (1080p).
Ευχαριστώ :)

Επειδή έβαλα φίλο μου με οπτική ίνα να το κατεβάσει, (του έδωσα τους κωδικούς μου από epic), πρέπει να κάνω και account στη rockstar social club/ rockstar μέσω κάποιου launcher ή μπορώ να κάνω και από την ιστοσελίδα της rockstar? Και θέλει 2 account 1) rockstar club, 2) rockstar? 

Το ρωτάω γιατί προσπαθώ να το κάνω όσο πιο εύκολο για να μην τον χώσω να κάνει πολλά βήματα. εγώ δεν θα εχω πρόσβαση σε launcher καθώς η εγκατάσταση θα γίνει στον υπολογιστή του. 

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φτιάχνεις account εδώ:

https://socialclub.rockstargames.com/

Έπειτα κατεβάζεις τον Rockstar Launcher από την ίδια σελίδα πάνω δεξιά, install και περνάς τα στοιχεία σου.

Αφού κατέβει το παιχνίδι στον Epic client, το ξεκινάς και σου ζητάει να συνδέσεις τα στοιχεία σου με τη Rockstar. Το κάνεις.

Χρειάζονται και οι 2 launcher για να παίξεις.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, marsele είπε

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι το κατέβασα κανονικά και μέσα από το online αγόρασα το story mode για 4,80€.Πραγματικά από τις καλύτερες προσφορές ever! Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά επειδή θέλω να διορθώσω κάποια στοιχεία στο pc έτσι ώστε να τρέχει το παιχνίδι πιο καλά. Κατ'αρχήν η εγκατάσταση του έχει γίνει σε εξωτερικό σκληρό usb 3.0 Toshiba λόγω έλλειψης χώρου στον ssd της υπογραφής μου μιας και είναι μικρός και δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος. Σκέφτομαι να προσθέσω έναν SSD NVMe για να έχω γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης λογικά θα βοηθήσει έτσι δεν είναι;;; Και το δεύτερο που σκέφτομαι είναι να προσθέσω άλλα 8GB RAM για να γίνουν 16GB στο σύνολο. Απλά επειδή έχω δύο dimmakia dual channel πρέπει να προσθέσω πάλι dual channel ή μπορώ να πάρω ένα dimmaki των 8gb και να το εγκαταστήσω;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Πάρε έναν NVMe παρακάτω και θα είσαι ΟΚ. Για μνήμη dual channel παίρνεις καλύτερα ένα καινούργιο σετ 2x8GB αφού τώρα έχεις 2x4GB.

https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=WD+Blue+SN570

Επεξ/σία από Despotas
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Despotas είπε

Φτιάχνεις account εδώ:

https://socialclub.rockstargames.com/

Έπειτα κατεβάζεις τον Rockstar Launcher από την ίδια σελίδα πάνω δεξιά, install και περνάς τα στοιχεία σου.

Αφού κατέβει το παιχνίδι στον Epic client, το ξεκινάς και σου ζητάει να συνδέσεις τα στοιχεία σου με τη Rockstar. Το κάνεις.

Χρειάζονται και οι 2 launcher για να παίξεις.

Μόνο με Rockstar δε δουλεύει;

Δημοσ.
Στις 3/1/2022 στις 4:23 ΜΜ, Despotas είπε

Λογικά ναι. Στο Epic store λήγει 6/1 ενώ στο Rockstar store 5/1 όπως αναφέρει:

https://store.rockstargames.com/en/holiday-sale

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το τσίμπησα χθες 😉

Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον op yannies82 που μας άνοιξε τα μάτια και μας καθοδήγησε τέλεια και ένα μπράβο για την ανακάλυψη του 👏👏

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Th3Beh0ldeR είπε

Done! Ισχύει ακόμα και από ότι φαίνεται για τις επόμενες λίγες ώρες.

Ευχαριστώ τον TS!

Εμενα μου γραφει 14.99 to red dead online. γιατι?

Δημοσ.

Να μην το προσπαθήσω καν έτσι; λογικά δε θα προλάβω να αγοράσω το story. Το online μόνο του αξίζει; (όχι ότι προλαβαίνω να ασχοληθώ γενικά αυτήν την περίοδο, αλλά έστω να το έχω για όταν...)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, agriokatsiko είπε

Να μην το προσπαθήσω καν έτσι; λογικά δε θα προλάβω να αγοράσω το story. Το online μόνο του αξίζει; (όχι ότι προλαβαίνω να ασχοληθώ γενικά αυτήν την περίοδο, αλλά έστω να το έχω για όταν...)

Μεχρι της 6το πρωι ειναι η εκπτωση..αλλα δεν κτλβαινω γτ λενε 4 κατι ενω γραφει 14.99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...