yannies82 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Frag13 είπε Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά σε όλους. εγώ εχω το online κατεβασμένο από steam υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αγοράσω το story από epic με κάποιο τρόπο ? Καλησπέρα φίλε. Δε γνωρίζω να σου πω αλλά εφόσον το έχεις κατεβασμένο το online για Steam μπορείς να δοκιμάσεις να το ξεκινήσεις και να δοκιμάσεις να αγοράσεις από το menu το story mode αν σου δίνει την επιλογή για να δεις τι τιμή βγάζει. 1
@ngelos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις συνειδητοποίησα ότι πρώτη φορά με ευχαρίστησε η EPIC για παιχνίδι που όντως πλήρωσα!! 😳 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από @ngelos
Silenzio Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά δε μπορώ να το αγοράσω, είτε με paypal είτε με κάρτα, ζητάει zip code και μου βγάζει σφάλμα, τι zip code βάζουμε ??? τελικά ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος usa (λέει κάθε 6 μήνες αλλάζει αυτό) Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από Silenzio
Frag13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, yannies82 είπε Καλησπέρα φίλε. Δε γνωρίζω να σου πω αλλά εφόσον το έχεις κατεβασμένο το online για Steam μπορείς να δοκιμάσεις να το ξεκινήσεις και να δοκιμάσεις να αγοράσεις από το menu το story mode αν σου δίνει την επιλογή για να δεις τι τιμή βγάζει. Το έκανα αλλα μου βγάζει 30+€ 🙁 τ.π. ευχαριστώ για την απάντηση
carolosjk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ TS! Για 9.80 το παιχνιδάκι μαζί με το online είναι κλέψιμο! Καλή χρονιά να έχουμε!
Despotas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, MaXmaD είπε δεν εχει και resume το epic.... 😔 Τι εννοείς, μια χαρά resume κάνει ο launcher. Πήρα και εγώ τη προσφορά μια χαρά. 122GB πρέπει να κατεβάσετε! Ευχαριστώ TS και Καλή Χρονιά σε όλους!!
Witcher1st Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Μπορουμε οταν κατεβασουμε το Story Mode, να σβησουμε το Online για να αποδεσμευσουμε καποια GB ή ειναι απαραιτητο να υπαρχει; Επισης επιδρα το Online με καποιο τροπο στο Story mode;
ChrisAce Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Εγώ δυστυχώς έχω μείνει με.. το online στο χέρι, το οποίο δεν μπορώ να το κάνω να τρέξει με τίποτα. Το έχω κατεβάσει 2 φορές στο ίδιο pc έχω κάνει verify 3-4 φορές αλλά δεν θέλει να τρέξει, και τώρα το έχω βάλει να κατέβει και στου γιού μου μήπως τρέξει από εκεί το online για να μπορέσω να πάρω το story. Το τρέχω από το epic client ανοίγει κανονικά τον rockstar client o οποίος λέει loading στην αρχή και μετά από λίγη ώρα λέει running(το game και καλά).. 😂 αλλά το game δεν ανοίγει ποτέ. Έκλεισα fw/av, πέρασα drvs, ξανακατέβασα clients αλλά τίποτα. Το GTAV πάντως τρέχει μια χαρά μέσα από epic client και rockstar client. Το RDR2 δεν θέλει. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από ChrisAce 1
MaXmaD Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Despotas είπε Τι εννοείς, μια χαρά resume κάνει ο launcher. Πήρα και εγώ τη προσφορά μια χαρά. 122GB πρέπει να κατεβάσετε! Ευχαριστώ TS και Καλή Χρονιά σε όλους!! αμα κατεβασω 20 γιγα σήμερα, κλεισω το pc και αύριο συνεχισω, θα ξεκινησει απ εκει που σταματησε?
dinosz750 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε αμα κατεβασω 20 γιγα σήμερα, κλεισω το pc και αύριο συνεχισω, θα ξεκινησει απ εκει που σταματησε? Ναι το δοκίμασα τώρα με άλλο παιχνίδι. Απλά όταν πατήσεις Resume μην τρομάξεις στην αρχή αν σου λέει 0 από 122GB, μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα σου δείχνει το υπόλοιπο δλδ 0 από 102GB που θέλει να κατεβάσει. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2022 από dinosz750 1
dennis_7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ChrisAce είπε Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Εγώ δυστυχώς έχω μείνει με.. το online στο χέρι, το οποίο δεν μπορώ να το κάνω να τρέξει με τίποτα. Το έχω κατεβάσει 2 φορές στο ίδιο pc έχω κάνει verify 3-4 φορές αλλά δεν θέλει να τρέξει, και τώρα το έχω βάλει να κατέβει και στου γιού μου μήπως τρέξει από εκεί το online για να μπορέσω να πάρω το story. Το τρέχω από το epic client ανοίγει κανονικά τον rockstar client o οποίος λέει loading στην αρχή και μετά από λίγη ώρα λέει running(το game και καλά).. 😂 αλλά το game δεν ανοίγει ποτέ. Έκλεισα fw/av, πέρασα drvs, ξανακατέβασα clients αλλά τίποτα. Το GTAV πάντως τρέχει μια χαρά μέσα από epic client και rockstar client. Το RDR2 δεν θέλει. Αν δεν τα καταφέρεις στην χειρότερη κάνεις ένα refund
ChrisAce Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, dennis_7 είπε Αν δεν τα καταφέρεις στην χειρότερη κάνεις ένα refund Εχμ ήταν ενεργοποιημένη και η onboard intel gpu χωρίς να θυμάμαι πότε την είχα κάνει enable ή γιατί ήταν enable!!(μάλλον κάτι θα δοκίμαζα και την είχα ξεχάσει) και όταν την έκανα disable έτρεξε κατευθείαν.. Πήρα και το story κανονικά. Thx ts.
Despotas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Witcher1st είπε Μπορουμε οταν κατεβασουμε το Story Mode, να σβησουμε το Online για να αποδεσμευσουμε καποια GB ή ειναι απαραιτητο να υπαρχει; Επισης επιδρα το Online με καποιο τροπο στο Story mode; Όχι, είναι όλα μαζί. Όσο για τη σχέση Online και Story δες εδώ: https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Dead_Online
tsagod Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Πόσα κουπόνια των 10 ευρώ μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας λογαριασμός? Το ρωτάω γιατί ήδη έχω εξαργύρωσης ένα που πήρα πριν καμιά βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα