Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ονλαιν ή το story mode εμπεριεχουν το RDR2? 

Στην ουσία θελω να παρω το single του RDR2 εμπεριέχεται σε κάποια απο τα πακετα της προσφορας; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Chrisxxx είπε

Το ονλαιν ή το story mode εμπεριεχουν το RDR2? 

Στην ουσία θελω να παρω το single του RDR2 εμπεριέχεται σε κάποια απο τα πακετα της προσφορας; 

Το κανονικό rdr 2 είναι η ιστορία. Απλά με τον παραπάνω τρόπο σου βγαίνει στο 10αρικο το παιχνίδι κανονικά έχει 20 ευρώ στο Epic με το κουπόνι. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά γιατί μέχρι να κατέβουν τα 100+ gb θέλω πολλές ώρες....μέρες...😪

Δημοσ.

122gb για την ακρίβεια.. είναι όντως πολλά τα gb για να είναι μόνο το online.  😂 

Έχουν κατέβει τα 22 προς το παρόν..

Το έχω το game στο Playstation 4 αλλά πάντα ήθελα να το πάρω και στο pc. :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, t3llis είπε

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά γιατί μέχρι να κατέβουν τα 100+ gb θέλω πολλές ώρες....μέρες...😪

Πιθανότατα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Τουλάχιστον έτσι λένε στα forum του εξωτερικού που είδα την προσφορά.

1 ώρα πριν, ChrisAce είπε

122gb για την ακρίβεια.. είναι όντως πολλά τα gb για να είναι μόνο το online.  😂 

Έχουν κατέβει τα 22 προς το παρόν..

Το έχω το game στο Playstation 4 αλλά πάντα ήθελα να το πάρω και στο pc. :)

Το είχα ήδη για Xbox One και είχα ήδη το Red Dead Online για το Epic Store. Πώς να πεις όχι για το full RDR2 για PC για 4,80;

Δημοσ.

Και για ποιο λογο το εχουν κανει αυτο; Με 10 ευρω να σου δινουν τα RDR2 μαζι με το Online; Μηπως οταν το παρουν πρεφα θα το απενεργοποιησουν; Δεν εχει λογικη.

Δημοσ.

Παιχνιδαρα.ειμαι rank 15 και το διασκεδαζω πολυ.πηρα gold τελικα για να παρω το bounty hounter role και αμα ενεργοποιησεις το two factor authentication σου δινουν 10 gold

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και για ποιο λογο το εχουν κανει αυτο; Με 10 ευρω να σου δινουν τα RDR2 μαζι με το Online; Μηπως οταν το παρουν πρεφα θα το απενεργοποιησουν; Δεν εχει λογικη.

Οι εταιρείες το κάνουν συχνά αυτό. Για παράδειγμα στο FIFA αρκετές φορές λίγους μήνες αφού κυκλοφορήσει το καινούριο σου βγάζει ειδική έκπτωση αν πας στο μενού του προηγούμενου και πας να το αγοράσεις από εκεί. Πρόσφατα είχαν κάνει και κάτι αντίστοιχο με το F1 στο Steam όπου έδιναν το F1 2021 με 10 ευρώ αν είχες στο λογαριασμό σου κάποιο από τα F1 2018, 2019 ή 2020. Υποθέτω ότι η λογική τους είναι να αγοράσουν το παιχνίδι αυτοί που ενώ γνωρίζουν προφανώς την ύπαρξη του, έχουν δείξει ότι δεν καίγονται κιόλας να το αγοράσουν, καθώς κατέχουν ήδη μια προηγούμενη έκδοση (ή στην περίπτωση του RDR2 την online έκδοση). Δε νομίζω να ανακαλέσουν κάτι. Εξάλλου η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη, δεν εμπλέκεται ούτε τρίτο σάιτ (κλειδαδικο ή μη) ούτε regional pricing, ούτε VPN. Η αγορά του story mode γίνεται με redirection στην ίδια τη Rockstar.

Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει αρκετές μέρες, τουλάχιστον από τις 20 Δεκεμβρίου. Το μόνο που αλλάξανε η Rockstar και η Epic στην προσφορά αυτές τις μέρες είναι ότι δέσανε το story mode με τον Epic Launcher. Δηλαδή μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι μόνο από το Epic Launcher και όχι από το Rockstar Launcher. Αυτό το κάνανε γιατί πολλοί πηγαίνανε στο Epic Store, αγοράζανε το Red Dead Online για 5 ευρώ, μετά αγοράζανε το story mode για 4,80 και στη συνέχεια μπορούσαν να ξεκινήσουν το RDR2 και στο Rockstar Launcher. Τότε πηγαίνανε και κάνανε refund το Red Dead Online από το Epic, και τους έμενε το ενεργοποιημένο RDR2 στο Rockstar Launcher για 4,80. Πλέον αυτό δε γίνεται.

Επεξ/σία από yannies82
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, μια ανακεφαλαίωση αν μπορεί κάποιος διότι μπερδεύτηκα λίγο με τις εκδόσεις.

Θέλω να πάρω το Red Dead Redemption 2. Αυτή τη στιγμή με το κουπόνι, η τιμή της απλής έκδοσης βγαίνει στα 20€. Αν κάνω τη διαδικασία που αναγράφετε στο πρώτο post θα πάρω και τα δύο στα ~10€, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ulb είπε

Παιδιά, μια ανακεφαλαίωση αν μπορεί κάποιος διότι μπερδεύτηκα λίγο με τις εκδόσεις.

Θέλω να πάρω το Red Dead Redemption 2. Αυτή τη στιγμή με το κουπόνι, η τιμή της απλής έκδοσης βγαίνει στα 20€. Αν κάνω τη διαδικασία που αναγράφετε στο πρώτο post θα πάρω και τα δύο στα ~10€, σωστά;

Σωστά.

Εγώ ακόμα κατεβάζω το online, μετά θα πάρω το story. 

Eλπίζω να ισχύει ακόμα αυτό που μας λέει ο ts βέβαια.

Επεξ/σία από ChrisAce
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ulb είπε

Σωστά, θα πάρεις για 10 ευρώ ότι περιέχει η απλή έκδοση, δηλαδή το online κομμάτι και το story mode. Το παιχνίδι θα λειτουργεί μόνο μέσω του Epic Launcher.

13 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Σωστά.

Εγώ ακόμα κατεβάζω το online, μετά θα πάρω το story. 

Eλπίζω να ισχύει ακόμα αυτό που μας λέει ο ts βέβαια.

Εγώ είχα ήδη εγκατεστημένο το Red Dead Online χθες που βρήκα την προσφορά. Το δοκίμασα αμέσως και δούλεψε. Πιθανότατα θα ισχύει αυτή η τιμή μέχρι 5 Ιανουαρίου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και από εμένα και χρόνια πολλά σε όλους. εγώ εχω το online κατεβασμένο από steam υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αγοράσω το story από epic με κάποιο τρόπο ?

Επεξ/σία από Frag13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία με αγορά online μέσω epic και μετά ενεργοποίηση Story mode! Το είχα και στο Ps4 πριν 3 χρόνια αλλά περίμενα πως κ πως να παίξω στο pc με πληκτρολόγιο-ποντίκι. Φοβερή τιμή για τέτοια παιχνιδάρα!! Thanks!!! Καλή πρωτοχρονιά!

Spoiler

1.jpg.a38e8a42a7f8f8f4ba05000a15246910.jpg

2.jpg.8383256934e17bbea4b482ad0345e64f.jpg

Επεξ/σία από dinosz750
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...