moure Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Καλό μαγαζί το stock center,έχω αγοράσει αυτοκίνητο από εκεί παλιότερα,αλλά και εκεί θέλει προσοχη. Να σημειώσω ότι επειδή είναι στον όμιλο Βασιλάκη (όχι Σφακιανάκη) η πλειοψηφία των οχημάτων που έχει είναι της Hertz πρώην leasing αλλά και ενοικιαζόμενα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Επαναφέρω το θέμα... Το stock center δινει γραπτως εγγυηση για τα χιλιομετρα και εγγυηση γραπτως πως ειναι ατρακαριστα τα αυτοκινητα που πουλανε. Να υποθεσω πως τους πιστεύουμε ή και παλι πρεπει να ελεγθει το αυτοκινητο; Δεχονται παντως καθε ελεγχο αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα να μπεις στη διαδικασια ελεγχου με τοσες εγγυησεις που δινουν γραπτως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, iageogr είπε Επαναφέρω το θέμα... Το stock center δινει γραπτως εγγυηση για τα χιλιομετρα και εγγυηση γραπτως πως ειναι ατρακαριστα τα αυτοκινητα που πουλανε. Να υποθεσω πως τους πιστεύουμε ή και παλι πρεπει να ελεγθει το αυτοκινητο; Δεχονται παντως καθε ελεγχο αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα να μπεις στη διαδικασια ελεγχου με τοσες εγγυησεις που δινουν γραπτως.... αυτοί να πουλήσουν θέλουν,θα σου υποσχεθουν λαγούς με πετραχήλια. Κάνε εσύ τον έλεγχο σου να είσαι όσο μπορείς σίγουρος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, iageogr είπε Επαναφέρω το θέμα... Το stock center δινει γραπτως εγγυηση για τα χιλιομετρα και εγγυηση γραπτως πως ειναι ατρακαριστα τα αυτοκινητα που πουλανε. Να υποθεσω πως τους πιστεύουμε ή και παλι πρεπει να ελεγθει το αυτοκινητο; Δεχονται παντως καθε ελεγχο αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα να μπεις στη διαδικασια ελεγχου με τοσες εγγυησεις που δινουν γραπτως.... Μήπως η εγγύηση αφορά τα χλμ που μπήκε το όχημα και το ατρακαριστο σημαίνει χωρίς δομική ζημιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Morosana said: Μήπως η εγγύηση αφορά τα χλμ που μπήκε το όχημα και το ατρακαριστο σημαίνει χωρίς δομική ζημιά; Τι εννοεις μπηκε το όχημα; Αυτοι πουλανε "δικα τους" αμαξια δηλαδη κυριως leasing της hertz (ιδιος ομιλος) και εχουν το ιστορικο του αυτοκινητου. Ατρακαριστο ναι σημαινει χωρις δομικη ζημια (σασι, κολωνες), ομως σου λενε ποια κομματια εχουν βαψει (λογω γρατζουνιων για παραδειγμα) Επεξ/σία 18 Αυγούστου από iageogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Τα πάντα πουλάνε, όχι μόνο δικά τους. Λες να τους πας κάτι για ανταλλαγή και να μην το πάρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iageogr Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 46 minutes ago, Morosana said: Τα πάντα πουλάνε, όχι μόνο δικά τους. Λες να τους πας κάτι για ανταλλαγή και να μην το πάρουν; ΟΚ ... Τοτε ας περιορισω τις παραπανω απορίες μου μονο στα "δικα τους" αμαξια .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 1 hour ago, Morosana said: Τα πάντα πουλάνε, όχι μόνο δικά τους. Λες να τους πας κάτι για ανταλλαγή και να μην το πάρουν; Το δικό μας επειδή δεν είχε ενημερωμένο βιβλίο σέρβις, τα τελευταία χρόνια τα κάνουμε μόνοι, δεν το έπαιρναν για ανταλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Στις 31/12/2021 στις 10:18 ΠΜ, μπαρμπαγιωργος είπε Ξέρετε κανέναν; Ίσως αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που έχουν και μεταχειρισμένα να είναι καλύτερα; Το 2009 είχα πάρει ένα renault του 2006, βγήκε διαμάντι. Μου έδωσαν και 1-2 χρονια εξτρα εγγύηση, αναλυτική λίστα (όχι "μηχανή και σασμαν" με ότι σημαίνει αυτο...) Εγώ υπόψιν μου έχω automarin, spotwheel, autovasilopoulo, stock center κτλ Δεν εχω αποψη βεβαια. Επειδή πρόσφατα έψαχνα κι εγώ για αμάξι, θα σου έλεγα να αποφύγεις την auto marin & το Βασιλόπουλο. Spotawheel δεν είναι άσχημα και πληρώνεις ένα καπέλο στην τιμή αν και οι απόψεις διίστανται, άλλοι είναι ευχαριστημένοι & άλλοι όχι. Ο Σφακιαννάκης έχει κάποιες καλές περιπτώσεις αλλά αν θέλεις να πάει δικός σου μηχανικός να δει το αμάξι, μπορεί μόνο εκεί και μόνο καθημερινές/εργάσιμες που λογικά ο μηχανικός σου δεν θα μπορεί να αφήσει το συνεργείο. Αν πάτε Σάββατο για έλεγχο, δεν έχει ράμπα να το σηκώσει το αμάξι γιατί είναι ανοιχτή μόνο τις καθημερινές (ο λόγος που δεν ψώνισα από εκεί τελικά). Έψαχνα πολύ καιρό και έχω σχηματίσει καλή γνώμη για την Kanakis Cars στην Αργυρούπολη, τον Τσακούτη, την Carworld στην Ιερά Οδό, την auto value (αρκετά εισαγωγής και λίγο τσιμπημένες τιμές αλλά αμάξια αστέρια) και την Poutas Cars. Σε όλες αυτές όμως δεν ξέρω τι παίζει με την εγγύηση. Σε όλες πήγα συστημένος, μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα παιδιά στην Αργυρούπολη και στην CarWorld. Μακάρι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να είναι αστέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Να πω και γω την αποψη μου Αρχικά και πελατεςς καταβαζαν τα χλμ με τα εταιρικα επειδη εκαναν πολυ περισσοτερα απο αυτα που προβλέπονται στην συμφωνία οποτε κ μια εταιρία μπορει να την πατησει γι'αυτό κ πλεον κ στην καρτα ζητανε χιλιομετρα στο συστημα απο τις εταιριες leasing εφαρμόστηκε! Επισης να εχει βαψει και 1 φτερο μια πορτα κ κανα φαναρι αλλαγή δεν νομιζω να ειναι λογος να μην παρει κάποιος αυτοκίνητο Ντάξει σιδερα ειναι λιγο χαλαρότητα! Όπως κ ο εμπορος στα 10 αμαξια που θα φέρει τα 2-3 ειναι φολες τι σημαινει θα τα πεταξει? Μπορει κ ο ιδιος να την πατησε Εχω δει τα παντα λογω δουλειας και γενικα παιζουν παρα πολλα Το θέμα ειναι ο αγοραστής πόσο σφαιρικά βλεπει την αγορα που κανει Αλλιώς πας παιρνεις αντιπροσωπείας το πληρωνεις και λες έχω καινούργιο Έρχεται μετά ο αμπαλος στο τρακαρει και εχεις παλι τρακαρισμενο επισκευασμενο οχημα! Σιδερα ειναι δεν θελει κ πολυ αγχος Προσωπικα προτιμώ μοτερικα να είναι καλο το αμάξι παρά ολα τα αλλα( αν εχει γερο τρακαρισμα βέβαια το βλεπει και ενας που δεν εχει ιδιεταιρη εμπειρια επανω στα αυτοκίνητα) Καλη αγορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου On 18/08/2024 at 14:02, iageogr said: Επαναφέρω το θέμα... Το stock center δινει γραπτως εγγυηση για τα χιλιομετρα και εγγυηση γραπτως πως ειναι ατρακαριστα τα αυτοκινητα που πουλανε. Να υποθεσω πως τους πιστεύουμε ή και παλι πρεπει να ελεγθει το αυτοκινητο; Δεχονται παντως καθε ελεγχο αλλα δεν ξερω αν εχει νοημα να μπεις στη διαδικασια ελεγχου με τοσες εγγυησεις που δινουν γραπτως.... εχω ξαναγραψει οτι η συγκεκριμμενη μαντρα ξεζουμιζει τους επιδωξους πωλητες ιχ. Για παραδειγμα αν εχεις ενα ιχ που αξιζει 5000 ευρ θα σου δωσουν 1-2000 και θα σου πουν και πολλα ειναι. Για ιδιωτες γενικα βασιζονται στην αναγκη για μετρητα που εχει ο αλλος/η. Απο την αλλη πληρωνουν. Αν εισαι τωρα αγοραστης το στοκ τους ερχεται μεσα απο τον ομιλο και απο ιδιωτες οπως προεγραψα. Και εγω σιγουρα θα εκανα εναν ελεγχο τοσο για χλμ οσο και απο σασι/λαμαρινα. Επισης θα διαβαζα αν εχουν ενα εγγραφο/χαρτι τι ακριβως καλυπτει αυτη η εγγυηση. Γενικα παντως δεν εχει ακουστει κατι κακο για αυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 4 ώρες πριν, vamvakoolas είπε εχω ξαναγραψει οτι η συγκεκριμμενη μαντρα ξεζουμιζει τους επιδωξους πωλητες ιχ. Για παραδειγμα αν εχεις ενα ιχ που αξιζει 5000 ευρ θα σου δωσουν 1-2000 και θα σου πουν και πολλα ειναι. Για ιδιωτες γενικα βασιζονται στην αναγκη για μετρητα που εχει ο αλλος/η. Απο την αλλη πληρωνουν. και οταν πας σαν αγοραστης δε κοβουν ουτε ενα ευρω γιατι σου πουλαει το παπα της εγγυησης (που για να ισχυει απαιτει να το συντηρεις στην αντιπροσωπεία-εξουσιοδοτημενο, οχι σε εξειδικευμενο ή γενικό συνεργείο κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) σωστα! Ο συγκεκριμμενος μαντρας οταν πηγα να πουλησω το κατα αυτους 5000 ευρ τοτε αξιας ιχ και να παρω κατι 7000 θα μου εκοβε το αστρονομικο ποσο των 1200 ευρ. Τελικα το πουλησα σε ιδιωτη 6000 ευρ και αγορασα παλι απο ιδιωτη μετα απο ελεγχο σε επισημο συνεργειο. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τα χλμ δύσκολο να τα μάθεις, είχε πάρει το αυτί μου για εταιρικό αυτοκίνητο με leasing, κάτοχος λόγω εργασίας έκανε πολλά χιλιόμετρα και πριν περάσει κτεο το ζητάγανε για να τα γυρίσουν πίσω. Επεξ/σία 22 Αυγούστου από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Havik είπε Τα χλμ δύσκολο να τα μάθεις, είχε πάρει το αυτί μου για εταιρικό αυτοκίνητο με leasing, κάτοχος λόγω εργασίας έκανε πολλά χιλιόμετρα και πριν περάσει κτεο το ζητάγανε για να τα γυρίσουν πίσω. πονεμενη ιστορια ειναι τα χλμ... υπαρχουν κ κλεφτες canbus που μπαινουν κ δε καταλαβαινεις τιποτα, ουτε εσυ ουτε ο leaser... συνηθως βεβαια αυτο το κανουν σε αμαξια πωλητων κλπ που κανουν πολλα παραπανω χλμ απο το τυπικό/συμφωνηθεν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα