Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος; Από τη μύτη παίρνουν δείγμα όπως στο rapid; ή παίρνουν αίμα; 

Σε πόση ώρα βγαίνει το αποτέλεσμα; ένα εργαστήριο μου είπε σε 2 ώρες και ένα άλλο την επόμενη μέρα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ευρωπαϊκό ή το κινέζικο; 

Πέρα από την πλάκα, είναι από την μύτη, αλλά σχετικά βαθιά (ανάλογα το χέρι, μπορεί να δακρύσεις). Σε κάποια εργαστήρια παίρνουν δείγμα και από το στόμα. 

Ο χρόνος του αποτελέσματος διαφέρει γιατί κάποια κέντρα κάνουν μόνο δειγματοληψία και στέλνουν αλλού (1-2 φορές την μέρα), ενώ αυτά που κάνουν τον έλεγχο, τον κάνουν όσο εργάζεται το προσωπικό.

Επίσης, οι χρόνοι που σου είπαν είναι σχετικοί, γιατί μπορεί να είσαι το τελευταίο δείγμα στην σειρά (άρα στον μέγιστο χρόνο αναμονής), μπορεί και όχι (άρα ελάχιστος). 

Επεξ/σία από csontheline
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα pcr που έχω κάνει εγώ ήταν από τη μύτη και ένιωσα ότι έφτασαν στον εγκέφαλο. :lol:

Συνήθως βγαίνουν την ίδια ημέρα, ειδικά αν το κάνεις πρωί. Τώρα με το χαμό που γίνεται δεν γνωρίζω χρόνους.

Δημοσ.

Το ΙΚΑ πάντως δεν έχει αποθέματα, γι αυτό έβγαλαν ανακοίνωση πως όσοι είναι εμβολιασμένοι και θετικοί με rapid, να μη κάνουν pcr. Βέβαια χωρίς pcr πώς θα παίρνουνε πιστοποιητικό νόσησης; Θα πηγαίνουμε να πληρώνουμε ιδιωτικό εργαστήριο; Η θα βγαίνει πιστοποιητικό νόσησης με rapid;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το ΙΚΑ πάντως δεν έχει αποθέματα, γι αυτό έβγαλαν ανακοίνωση πως όσοι είναι εμβολιασμένοι και θετικοί με rapid, να μη κάνουν pcr. Βέβαια χωρίς pcr πώς θα παίρνουνε πιστοποιητικό νόσησης; Θα πηγαίνουμε να πληρώνουμε ιδιωτικό εργαστήριο; Η θα βγαίνει πιστοποιητικό νόσησης με rapid;

Φανταζομαι το προβλημα τους ειναι οι ανεμβολιαστοι που εκαναν κουτσουκελες για να γλυτωσουν τους περιορισμους με ψευτικο πιστοποιητικο νοσησης απο ραπιντ.Τους εμβολιασμενους λογικα δεν τους φοβουνται για κατι τετοιο, οποτε και για αυτο τους δινεται πιστοποιητικο ακομα και με ραπιντ.

Δημοσ.
1 hour ago, IoannisSM said:

Έχει κάνει κάποιος; Από τη μύτη παίρνουν δείγμα όπως στο rapid; ή παίρνουν αίμα; 

Σε πόση ώρα βγαίνει το αποτέλεσμα; ένα εργαστήριο μου είπε σε 2 ώρες και ένα άλλο την επόμενη μέρα! 

εμενα ειχαν παρει μονο απο φαρυγγα.μερικες ωρες μετα πηρα αποτελεσμα αλλα ειναι σχετικο παντα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Shadows είπε

Φανταζομαι το προβλημα τους ειναι οι ανεμβολιαστοι που εκαναν κουτσουκελες για να γλυτωσουν τους περιορισμους με ψευτικο πιστοποιητικο νοσησης απο ραπιντ.Τους εμβολιασμενους λογικα δεν τους φοβουνται για κατι τετοιο, οποτε και για αυτο τους δινεται πιστοποιητικο ακομα και με ραπιντ.

Δεν δίνουν πιστοποιητικό με ραπιντ. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Δεν δίνουν πιστοποιητικό με ραπιντ. 

Το ξέρω, αλλά από χτες έχουν βγει στα media 3 διαφορετικοί κυβερνητικοί εκπρόσωποι, υποστηρίζοντας άλλα πράγματα... χάθηκε η μπάλα.

1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Ο εμβολιασμενος τι να το κάνει το πιστοποιητικό;

1 ώρα πριν, jimwalker είπε

το χρειαζεται πχ αν ειναι να κανει τριτη δοση να την καθυστερησει,αφου νοσησε..

Αυτό ακριβώς. Κι είναι τραγικό ότι το IKA έχει ξεμείνει από τεστ. Δηλαδή αναγκάζεται ο κόσμος είτε να σκάσει 60 ευρώ για PCR ώστε να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης για 3 μήνες, είτε να αναγκαστεί να κάνει 3η δόση ενώ έχει νοσήσει. Διαφορετικά θα πληρώνει rapid test για να πάει για δουλειά, ψώνια κλπ.

Αν το ΙΚΑ έχει ξεμείνει από τεστ, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για τον κόσμο να διεκδικήσει το κόστος; Να πάρει δηλαδή τα λεφτά απ'το ΙΚΑ σαν παροχές;

Δημοσ.

To δείγμα το παίρνουν με τον ίδιο τρόπο είτε σε pcr είτε σε rapid.

Ta rapid τα σταμάτησαν απο το να παίρνεις πιστοποιητικό ανάρρωσης γιατι παρα πολλά ήταν ψευτικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...