Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, χρονια πολλα σε ολους και ευχομαι καλη χρονια!

Εχω την οθονη μου Dell ''U2720Q'' συνδεδεμενη με το mac mini m1 με USB-C σε USB-C και που και που ενναλασσω με (καποια αλλα καλωδια που εχω) HDMI σε HDMI η Display port σε USB-C. Tο καλωδιο USB-C σε USB-C σταματησε να λειτουργει ξαφνηκα πριν απο λιγο. Τα αλλα δουλευουν.

Ηθελα απλα να σιγουρεψω αν εχει παθει ζημια το καλωδιο η καποια θυρα απ το mac η την οθονη.

Για την οθονη και το mac εχω και ενα καλωδιο USB-C σε USB-A και βλεπω οτι δουλευει και αυτο. Αυτο υπηρχε στην συσκευασια τις οθονης και το χρησιμοποιω οχι για να περνω σημα μεταξυ οθονης και mac, αλλα μονο για δεδομενα.

Επισης δοκιμασα να συνδεσω το mac και με Display port σε USB-C και βλεπω οτι και αυτο λειτουργει. Κατα την γνωμη σας λετε να φταιει μονο το συγκεκριμενο καλωδιο USB-C σε USB-C μιας και φαινεται οτι δουλευουν οι θυρες USB-C σε οθονη και mac;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, fearless είπε

Tο καλωδιο USB-C σε USB-C σταματησε να λειτουργει ξαφνηκα πριν απο λιγο.

Συνδεσα το ιδιο καλωδιο σε MacBook φιλου και δουλεψε, το συνδεω ξανα στο δικο μου mac mini m1 και δουλευει, τι να πεις;

Μηπως φταει που ειχα και τα αλλα καλωδια (HDMI σε HDMI και Display port σε USB-C) συνδεδεμενα μαζι με το USB-C σε USB-C στην ιδια οθονη και mac και εφαγε το κολλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...