Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΑTHLON

killer55555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα χτες εναν athlon xp 2000(palomino),με msi ms-6380 μητρικη,via k7260 pro kai 256 ram pc2100.Μπαινω στο bios και παω στο hardware monitor setup και αλλαζω το cpu fsb/pci overclocking κατα μια φορα.Παταω save and exit setup.Μετα απο αυτο το λαμπακι της οθονης δεν αναβει και υστερα απο 5 με 10 δ. ακουγεται ενας ηχος απο τη μητρικη σαν σειρηνα.Τον εκλεισα αμεσως και οταν τον ξαναανοιξα μου εκανε παλι το ιδιο.Tι φταιει?Εκαψα τιποτα?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις κάψει τίποτα, δοκίμασε ένα reset του bios, ή με το jumper ή ανοίγοντας το pc χωρίς μπαταρία.

Δημοσ.

Μια φορά που μου είχε καεί ο επεξεργαστής, δεν έκανε κανένα ήχο, οπότε νομίζω η σειρήνα που ακούς σημαίνει ότι τουλάχιστον κάτι λειτουργεί.

Για να δείς τι φταίει (αν δεν έχει διορθωθεί με την λύση που προτείνει ο tzoulis, κοίτα εδώ ( http://www.computerhope.com/beep.htm ) για να δεις τα Beep Code της μητρικής σου (ο ήχος που κάνει αντιστοιχεί σε κωδικό προβλήματος)

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, δοκίμασε να τον ανάψεις κρατώντας πατημένο το Insert στο πληκτρολόγιο. Αν δεν δουλέψει, ξανακάντο αφού προηγουμένως έχεις βγάλει την πρίζα για μερικά λεπτά...

Επίσης, καλό θα ήταν να αναφέρεις ακριβώς το όνομα της ρύθμισης που πείραξες, καθώς και την τιμή που της έδωσες για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Το ότι η μητρική σου κάνει ήχους, σημαίνει τουλάχιστον ότι δεν είναι "νεκρή". Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έκαψες τίποτα...

Δημοσ.

Marcos_Aurilius το pc αναβει αλλα δεν παιρνει σημα η οθονη.Το τι πειραξα το εχω αναφερει στο post μου,αλλα δεν θυμαμαι τι τιμη εβαλα.Παντως ειμαι σιγουρος οτι πειραξα μια φορα το +.Anyway πιστευω οτι θα λυθει με clear cmos.Eυχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.
Marcos_Aurilius το pc αναβει αλλα δεν παιρνει σημα η οθονη...

Δεν είπα το αντίθετο, απλα με το Ιns ακυρώνεται το όποιο o/cing και bootάρει με stock speeds (στα περισσότερα Bios τουλ.)...

cpu fsb/pci overclocking

Αυτό είναι το όνομα της ρυθμισης που άλλαξες? Περίεργο όνομα έχει... :D

Και ναι, το πιο πιθανο είναι πως με clear θα λυθεί το πρόβλημά σου. Απλά, δοκίμασε το Ins μπας και δεν χρειαστεί ούτε αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...