Προς το περιεχόμενο

fnac και colisepat courier Γαλλια. Google Pixel 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια το παραγγειλα τελικα το Google Pixel 6 στα 649 ευρω απο το fnac οπου μιλησα στο chat και αφου με επιβεβαιωσαν πως δεν το στελνουν στην Κυπρο δυστοιχως αλλα θα το στειλουν μεσω καποιου κουριερ στην Κυπρο περισσοτερα μπορειτε να βρειτε εδω: https://www.fnac.com/livraison-colis-expat
Πως θα παραλαβουν αυτοι το πακετο μου και θα μου το στειλουν αφου τους στειλω την διενθηση προορισμου αυτου του κουριερ οπως αναγραφεται εδω για την Γαλλια:

Μάριος και το επιθετο μου

COLISEXPAT - ref.820463
10, rue Eugène Hénaff
93000 - BOBIGNY
FRANCE
Phone: 01.84.74.03.75 Mob : 06.76.40.32.22

τοτε θα με ειδοποιησουν αυτοι μεσω Email στις 5 του Ιανουαριου για το πως θελω να μου το στειλουν και θα πληρωσω φανταζομαι λογικα το τιμολογιο της αποστολης τους αρα θα μου ερθει μεσω δευτερων.
Εσεις δεν το κανατε ετσι παιδια πως παραγγειλατε το Google PIxel 6 ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα καποιος που να γνωριζει ;

Καλημερα βοηθηστε με !!!!!!!!!!!!!
Αυτοι εδω θα μεταφερουν το πακετο μου

187195483_2.PNG.c0c6019b7071ee28563da7d22cb2646c.PNG

στοο κουριερ της COLISEXPAT ?
Μπηκα να το παρακολουθησω και μου εμφανισε αυτο το λινκ το παραπανω

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.

Καλησπερα το πακετο το παρεδωσαν στην κουριερ

668259708_3333.PNG.31ac2092eb8a337a6de657c287623618.PNG

οπως δειχνει ομως δεν μου εχουν στειλει εμαιλ για το παρακατω τι θα πρεπει να κανω θα πρεπει να μιλησω με την colisespat ;

Δημοσ.

Το κατάστημα που παρηγγειλες, θα το στείλει στο Colisexpat το κινητό. Δηλαδή, στη διεύθυνση που έβαλες πιο πάνω. 

μολις το παραλάβουν, θα σου έρθει email από colisexpat ότι παρέλαβαν το δέμα σου και θα σε βάλει να επιλέξεις πως θέλεις να γίνει η αποστολή προς Ελλάδα, θα πληρώσεις μεταφορικά κλπ και θα έρθει. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, christyval2020 είπε

Το κατάστημα που παρηγγειλες, θα το στείλει στο Colisexpat το κινητό. Δηλαδή, στη διεύθυνση που έβαλες πιο πάνω. 

μολις το παραλάβουν, θα σου έρθει email από colisexpat ότι παρέλαβαν το δέμα σου και θα σε βάλει να επιλέξεις πως θέλεις να γίνει η αποστολή προς Ελλάδα, θα πληρώσεις μεταφορικά κλπ και θα έρθει. 

Καλημερα το εκανα ηδη επελεξα να ερθει με την DHL EXPRESS.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/1/2022 στις 8:27 ΠΜ, GnsP είπε

Σου ήρθε, όλα καλά;

Καλησπερα ναι μου εχει ερθει πριν μια εβδομαδα ολα μια χαρα ευτυχως. Ειναι αξιοπιστο καταστημα και προτεινετε απλος επειδη ηταν η πρωτη μου αγορα απο εκει φοβηθηκα λιγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...