thelos257 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα σας παιδια το παραγγειλα τελικα το Google Pixel 6 στα 649 ευρω απο το fnac οπου μιλησα στο chat και αφου με επιβεβαιωσαν πως δεν το στελνουν στην Κυπρο δυστοιχως αλλα θα το στειλουν μεσω καποιου κουριερ στην Κυπρο περισσοτερα μπορειτε να βρειτε εδω: https://www.fnac.com/livraison-colis-expat Πως θα παραλαβουν αυτοι το πακετο μου και θα μου το στειλουν αφου τους στειλω την διενθηση προορισμου αυτου του κουριερ οπως αναγραφεται εδω για την Γαλλια: Μάριος και το επιθετο μου COLISEXPAT - ref.820463 10, rue Eugène Hénaff 93000 - BOBIGNY FRANCE Phone: 01.84.74.03.75 Mob : 06.76.40.32.22 τοτε θα με ειδοποιησουν αυτοι μεσω Email στις 5 του Ιανουαριου για το πως θελω να μου το στειλουν και θα πληρωσω φανταζομαι λογικα το τιμολογιο της αποστολης τους αρα θα μου ερθει μεσω δευτερων. Εσεις δεν το κανατε ετσι παιδια πως παραγγειλατε το Google PIxel 6 ;
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα καποιος που να γνωριζει ; Καλημερα βοηθηστε με !!!!!!!!!!!!! Αυτοι εδω θα μεταφερουν το πακετο μου στοο κουριερ της COLISEXPAT ? Μπηκα να το παρακολουθησω και μου εμφανισε αυτο το λινκ το παραπανω Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2021 από thelos257
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα το πακετο το παρεδωσαν στην κουριερ οπως δειχνει ομως δεν μου εχουν στειλει εμαιλ για το παρακατω τι θα πρεπει να κανω θα πρεπει να μιλησω με την colisespat ;
christyval2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Το κατάστημα που παρηγγειλες, θα το στείλει στο Colisexpat το κινητό. Δηλαδή, στη διεύθυνση που έβαλες πιο πάνω. μολις το παραλάβουν, θα σου έρθει email από colisexpat ότι παρέλαβαν το δέμα σου και θα σε βάλει να επιλέξεις πως θέλεις να γίνει η αποστολή προς Ελλάδα, θα πληρώσεις μεταφορικά κλπ και θα έρθει. 1
thelos257 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, christyval2020 είπε Το κατάστημα που παρηγγειλες, θα το στείλει στο Colisexpat το κινητό. Δηλαδή, στη διεύθυνση που έβαλες πιο πάνω. μολις το παραλάβουν, θα σου έρθει email από colisexpat ότι παρέλαβαν το δέμα σου και θα σε βάλει να επιλέξεις πως θέλεις να γίνει η αποστολή προς Ελλάδα, θα πληρώσεις μεταφορικά κλπ και θα έρθει. Καλημερα το εκανα ηδη επελεξα να ερθει με την DHL EXPRESS.
thelos257 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 8:27 ΠΜ, GnsP είπε Σου ήρθε, όλα καλά; Καλησπερα ναι μου εχει ερθει πριν μια εβδομαδα ολα μια χαρα ευτυχως. Ειναι αξιοπιστο καταστημα και προτεινετε απλος επειδη ηταν η πρωτη μου αγορα απο εκει φοβηθηκα λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα