pRonOoBGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια, καλες γιορτες να εχουμε, εμας τα φετινα Χριστουγεννα το δωρακι μας ηταν ο κοβιντ. Βγηκα θετικος σε μοριακο τεστ στις 27/12. Περιμενω να με παρει ακομα τηλεφωνο ο ΕΟΔΥ, και καραντινα σπιτιιι. Το ερωτημα μου εμενα ειναι, εχει περασει καποιος ξανα αυτη τη φαση ενω εργαζεται; Η δουλεια μου δεν μπορει να γινει απο το σπιτι, οποτε βγαινω σε αναρρωτικη αδεια. Ποια διαδικασια χρειαζεται να ακολουθησω; Απο το gov βεβαιωση νοσης μου εμφανιζει το μηνυμα "Δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από τον τελευταίο θετικό διαγνωστικό έλεγχο.". Υποθετω μολις ληξει η καραντινα μου, θα πρεπει να παω σε παθολογο ωστε να μου γραψει τις ημερες που ελειψα και μετα να το καταθεσω στο ΙΚΑ αυτο το χαρτι μαζι με κατι αλλο(;). Γενικα δεν βγαζω ακρη και στο ιντερνετ οποτε εχω χασει λιγο τον μπουσουλα. Καλες γιορτες να χουμε ολοι και λιγοτερη κακη χρονια να μας βρει!
d_gkal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί δε μιλάς με το λογιστήριο ώστε να σε κατευθύνουν; Περαστικά σου. Τώρα η καραντίνα έγινε 5 ημερες, σωστα; Αν ναι ουτε θα καταλάβεις πως θα περάσουν. 1
pRonOoBGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Το λογιστηριο μου ειπε οτι πρεπει να μιλησω με τον γιατρο μου. Που ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να μιλησω με τον ΕΟΔΥ πρωτα, που ο εοδυ ειδικα αυτες τις μερες δεν υπαρχει περιπτωση να με παρουν, ουτε να καταφερω να σταυρωσω γραμμη. Ευχαριστω πολυ! Η οδηγια σε μενα ειναι 10, αλλα νομιζω οτι πλεον εχει γινει 5. 1
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τους φτάνει αυτό https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 https://eudcc.gov.gr/start/ Pdf για μέρες απομόνωσης Επικαιροποίηση οδηγιών απομόνωσης-καραντίνας κρουσμάτων COVID-19 και επαφών τους – 29.12.2021 Spoiler Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από kage 1
dimitris21gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μια από τα ίδια και εγώ φέτος, από Τρίτη σε καραντίνα. Ισχύει αυτό για τις 5 μέρες εφόσον δεν έχεις πυρετό και ήπια συμπτώματα. Αν και η δουλειά μου μπορεί να γίνει και από το σπίτι από ότι μου είπαν για να επιστρέψω γραφείο δεν αρκεί να λήξει μόνο η καραντίνα αλλά πρέπει να βγει και αρνητικό τεστ (δε μου διευκρινίστηκε όμως τι τύπου - rapid/pcr, ελπίζω όχι pcr γιατί θα πρέπει να σκάσω άλλο ένα 60αρι). Δε ξέρω αν είναι γενική οδηγία αυτό ή όχι αλλά είπα να το αναφέρω.
Hiddenite Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, άρα λοιπόν ισχύουν οι 5 ημέρες τόσο για τα κρούσματα όσο και για τις στενές επαφές. Την έκτη ημέρα λοιπόν πρέπει να προηγηθεί rapid τέστ απ'όλους πριν επιστρέψουν στην καθημερινότητα; Και κάτι άλλο ας πούμε ότι ένας βγαίνει θετικός με pcr την 1η του μηνός. Κάθεται την προβλεπόμενη καραντίνα- απομόνωση. Οπότε θεωρητικά την 11η βγαίνει. Το πιστοποιητικό όμως εκδίδεται, βάσει της ιστοσελίδας, μετά από 30 ημέρες από το πρώτο pcr.Άρα βάσει του παραδείγματός μου στις 30. Απο τις 12 του μήνα έως ότου εκδοθεί το πιστοποιητικό πρέπει να κάνει rapid test για την δουλειά του; Και αν αυτά βγαίνουν θετικά όπως ακούγεται ότι γίνεται για αρκετό καιρό μετά την μόλυνση τί γίνεται; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από Hiddenite 1
pRonOoBGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, kage είπε Τους φτάνει αυτό https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 Pdf για μέρες απομόνωσης Απόκρυψη περιεχομένων Οταν παω να το εκτυπωσω μου βγαζει το μηνυμα "Δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από τον τελευταίο θετικό διαγνωστικό έλεγχο." Αυτη ειναι η απορια μου, οτι πρεπει να περιμενω 30 μερες για να παω να κανω αιτηση;;
Hiddenite Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, kage είπε Τους φτάνει αυτό https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 Pdf για μέρες απομόνωσης Απόκρυψη περιεχομένων Το pdf με τις νέες χθεσινές οδηγίες πού το βρήκες φίλε μου; 1 λεπτό πριν, pRonOoBGR είπε Οταν παω να το εκτυπωσω μου βγαζει το μηνυμα "Δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από τον τελευταίο θετικό διαγνωστικό έλεγχο." Αυτη ειναι η απορια μου, οτι πρεπει να περιμενω 30 μερες για να παω να κανω αιτηση;; Η λογική συνέχεια των πραγμάτων λέει ότι θα σε καλύπτει η βεβαίωση από το διαγνωστικό κέντρο με το θετικό αποτέλεσμα. Αλλά αν δεν δω κάτι απο κάπου επίσημα δεν το αποδέχομαι. Πολλοί γνωστοί μου έβγαιναν θετικοί ένα μήνα μετά την νόσηση.
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/ Στις κατηγορίες Οδηγίες για κοινό + επαγγέλματιες υγείας κτλ.. @pRonOoBGR https://eudcc.gov.gr/start/ δεν έχω ιδέα τελικα ..δες 2η 3η επιλογη Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από kage 1
Hiddenite Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, kage είπε https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/ Στις κατηγορίες Οδηγίες για κοινό + επαγγέλματιες υγείας κτλ..@pRonOoBGR Σ' ωραίος!!!! Τώρα μάλιστα!!!!
winawer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Στις 30/12/2021 στις 6:03 ΜΜ, pRonOoBGR είπε Καλησπερα παιδια, καλες γιορτες να εχουμε, εμας τα φετινα Χριστουγεννα το δωρακι μας ηταν ο κοβιντ. Βγηκα θετικος σε μοριακο τεστ στις 27/12. Περιμενω να με παρει ακομα τηλεφωνο ο ΕΟΔΥ, και καραντινα σπιτιιι. Το ερωτημα μου εμενα ειναι, εχει περασει καποιος ξανα αυτη τη φαση ενω εργαζεται; Η δουλεια μου δεν μπορει να γινει απο το σπιτι, οποτε βγαινω σε αναρρωτικη αδεια. Ποια διαδικασια χρειαζεται να ακολουθησω; Απο το gov βεβαιωση νοσης μου εμφανιζει το μηνυμα "Δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από τον τελευταίο θετικό διαγνωστικό έλεγχο.". Υποθετω μολις ληξει η καραντινα μου, θα πρεπει να παω σε παθολογο ωστε να μου γραψει τις ημερες που ελειψα και μετα να το καταθεσω στο ΙΚΑ αυτο το χαρτι μαζι με κατι αλλο(;). Γενικα δεν βγαζω ακρη και στο ιντερνετ οποτε εχω χασει λιγο τον μπουσουλα. Καλες γιορτες να χουμε ολοι και λιγοτερη κακη χρονια να μας βρει! Εχω την εντυπωση οτι δεν βγαινεις σε αναρρωτικη οσο νοσεις. Αναρρωτικη θα παρεις αφου ξεμπερδεψεις και εφοσον σου γραψει ο γιατρος σου τη σχετικη αδεια αν βεβαια το χρειαζεσαι.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2021 στις 11:44 ΜΜ, winawer είπε Εχω την εντυπωση οτι δεν βγαινεις σε αναρρωτικη οσο νοσεις. Αναρρωτικη θα παρεις αφου ξεμπερδεψεις και εφοσον σου γραψει ο γιατρος σου τη σχετικη αδεια αν βεβαια το χρειαζεσαι. 1 απο εμάς βγήκε θετικός και τον έβγαλαν κατευθείαν σε αναρρωτική, πιθανότητα θα πληρωθεί, όπως και κάποιοι άλλοι. Είναι δυνατόν να ήταν εδώ και να κολλούσαμε και οι υπόλοιποι; Κανονικά αφού είχε πυρετό απο το βράδυ, δεν θα έπρεπε να ερχόταν καν το πρωί για βάρδια, αλλά μας ενημέρωσε τελευταία στιγμή αργά το βράδυ και ήταν δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης. Ανέβασε πυρετό και δεν κατάφερε καν να βγάλει το 8ωρο, τον αντικατέστησαν οι άλλοι 2 στις 4 ώρες με 12ωρα γιατί ζαλιζόταν κλπ.Αν ήταν εμβολιασμένος, μπορεί να μην είχε τόσο ενοχλητικά συμπτώματα, πάντως θα έβγαινε θετικός στο 2ο rapid test της εβδομάδας.Αντί για rapid, έκανε κατευθείαν μοριακό (PCR) και το έστειλε στην εταιρεία για να τον δηλώσει θετικό και να βγεί και η αναρρωτική. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
kostasbm Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Περαστικά σας παίδες......προσοχή οσοι μένετε με άλλους........ενημερωθείτε πριν κάνετε οτιδηποτε Καλή Χρόνια....καλύτερη από την περσινή
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει κάποια επίσημη και σαφής οδηγία για το πόσες μέρες πρέπει να κάτσει καραντίνα κάποιος θετικός? Φίλη που νόσησε ελαφρά πριν ένα μήνα της είχαν πει 10 μέρες. Κάτι είχα δει ότι θα το κάνουν 5 μέρες μόνο για τους ασυμπτωματικούς όμως
dionisis1925 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 https://www.iefimerida.gr/ellada/eody-nees-odigies-karantina-kroysmaton-kai-epafon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα