Προς το περιεχόμενο

Αγορα νεας τηλεορασης 65''

greenpower22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

33 λεπτά πριν, SakisLeft είπε

Δεν έχω Πειραιώς οπότε δεν μου λεει κάτι η επιστροφή. Με το ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ με βολεύει γιατί είναι άτοκο, χωρίς κάρτες κλπ κλπ. Λογικά και η 55" Q95T VA Panel  έχει εε ? 

Ναι

54.6" Samsung QE55Q95T - Specifications (displayspecifications.com)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λογικά δεν υπάρχει κάποια διαφορά απο Q95T και Q95TD.... Γιατί αυτό το μοντέλο πουλάνε τώρα με την προσφορά το Q95TD.  Είδα και μια καταχώρηση στο Πλαίσιο που έχει το μοντέλο Q95T και γράφει για εγγύηση burn in 10 χρόνων αλλά στην καταχώρηση που προωθεί τώρα Q95TD δεν λέει κάτι 

Q95T

Q95TD

3 ώρες πριν, SakisLeft είπε

Τώρα που είδα και εγώ την προσφορά αλλά απο Πλαίσιο που το δίνει με το πρόγραμμα ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ Άτοκα, σκέφτομαι να πάω στην Q95TD (55") από την Q80A που είχα σκοπό να πάρω. 

Με κλειστα ματια.. Ιδια ειναι με την περσινη Τ. Απλως εχουν ερθει απο αλλη γραμμη παραγωγης. 

7 ώρες πριν, graphist83 είπε

Με κλειστα ματια.. Ιδια ειναι με την περσινη Τ. Απλως εχουν ερθει απο αλλη γραμμη παραγωγης. 

Ελπίζω αυτή η γραμμή παραγωγής να μην έχει βάλει άλλο πάνελ :P  (Κάνα IPS πχ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα παραγγελια τελικα για τη Samsung. Ευχαριστω για τις γνωμες κι συμβουλες.

Επεξ/σία από greenpower22

16 ώρες πριν, SakisLeft είπε

Ελπίζω αυτή η γραμμή παραγωγής να μην έχει βάλει άλλο πάνελ :P  (Κάνα IPS πχ) 

Στα περσινα μοντελα Τ δεν εκαναν χρηση IPS.(PLS για ακριβεια) Ειδικα στα flagship μοντελα οπως και φετος. Μονον στις QN85 και 90. Το γιατι....... Πραγματικα κριμα..

• Like 1

Σκεφτομαι την QE65QN95A που την εριξε σημερα στα 2000 απο 2300 την προηγουμενη εβδομαδα κι με τον συνδιασμο των δυο προσφορων βγαινει εμμεσα στα 1100. Βεβαια διαβαζω για καποια θεματα με μονιμο ενεργο motion interpolation κι overscan κι καποια bugs του local dimming καθως κι με HDMI dropouts. Τι λετε αξιζει να ακυρωσω την Q95T στα 980 κι να βαλω σε παραγγελια το φετινο μοντελο? Σημερα μου εστειλε μηνυμα το mediamarkt οτι παρεδωσε την παραγγελια μου στον κουριερ...

Χθες παρέλαβα την Samsung Q95TD 55". Ήθελαν από την μεταφορική να την παραδώσουν σήμερα Σάββατο αλλά είπα όοοχι θα ρθω να την πάρω εγώ.  Έριξα τα καθίσματα, κόλλησα στο τιμόνι το κάθισμα, τελικά χώρεσε χαχα.  Λέω τόσες λεπτομέρειες ένεκα του ενθουσιασμού που είχα.  Για να μην τα πολυλογώ την έστησα.  Βάζω βάσεις, καλώδια κλπ και την ανοίγω. Λέω ουάου. Απίστευτα χρώματα και φωτεινότητα. Βρίσκει μόνη της κεραία, κανάλια, PS4 κλπ και αρχίζουν οι ρυθμίσεις... Τόση ώρα όλα αυτά γινόντουσαν σε εικόνα με μπλε χρώμα, μόλις η εικόνα πήγε σε μαύρο χρώμα το χαμόγελο έφυγε απο τα χείλη μου...   Στην κάτω πλευρά της τηλεόρασης σε 2-3 όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχει κάτι σαν σκιά (?)  Δεν ξέρω.  Πίστεψα ότι θα φύγει, ότι ήταν λόγω πρώτης χρήσης κλπ. Μετά έβαλα να δω Netflix. Υπέροχα χρώματα, υπέροχη εικόνα και ήχος. Όταν υπήρχε χρώμα ήταν τέλεια, όταν υπήρχε μαύρο το μάτι μου έπεφτε πάντα εκεί κάτω.... Τι κάνω τώρα ??? 

Υ.Γ: 1) Γενικά ενθουσιάστηκα. Με την εικόνα, με τον ήχο, με τις λειτουργίες κλπ. 

2) Τώρα που ανέβαζα τις φώτο, είδα ότι φαινόταν και στο μπλε  (όταν έβλεπα βέβαια σειρά ή κανάλια στο μπλε δεν φαινόταν τίποτα. 

272744102_644922376747046_5643821805972162113_n.png

273222093_505233934349679_2074311945207889317_n.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, greenpower22 είπε

Τελικα αλλαξα την παραγγελια κι παρελαβα σημερα την QN95A. Παρα πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης.

Καλησπέρα ποτέ εβαλες την παραγγελία? Την 55 η την 65"?

Επεξ/σία από DjAde

Λοιπον πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα. Το μονο που παρατηρησα ειναι ενα μικρο θεματακι στην αναπαραγωγη αρχειων απο τη θυρα usb. Στο manul λεει οτι υποστηριζει codec ηχοτ OPUS κι υποτιτλων vobsub. Ενα αρχειο που εβαλα με ηχο OPUS δεν επαιζε ο ηχος. Δυο αρχεια που ειχαν πολλαπλους υποτιτλους srt/vobsub, οταν επελεγα vobsub εδειχνε μια γραμμη διαλογου κι μετα δεν ξαναεμφανιζονταν. Αν αλλαζα σε srt κι μετα παλι πισω σε vobsub γινοταν παλι το ιδιο. Εμφανιζονταν μονο για μια γραμμη. Λαθος του manual σχετικα με τα codecs που υποστηριζει ή bug? Ξερει κανεις?

Στις 5/2/2022 στις 8:39 ΠΜ, SakisLeft είπε

Χθες παρέλαβα την Samsung Q95TD 55". Ήθελαν από την μεταφορική να την παραδώσουν σήμερα Σάββατο αλλά είπα όοοχι θα ρθω να την πάρω εγώ.  Έριξα τα καθίσματα, κόλλησα στο τιμόνι το κάθισμα, τελικά χώρεσε χαχα.  Λέω τόσες λεπτομέρειες ένεκα του ενθουσιασμού που είχα.  Για να μην τα πολυλογώ την έστησα.  Βάζω βάσεις, καλώδια κλπ και την ανοίγω. Λέω ουάου. Απίστευτα χρώματα και φωτεινότητα. Βρίσκει μόνη της κεραία, κανάλια, PS4 κλπ και αρχίζουν οι ρυθμίσεις... Τόση ώρα όλα αυτά γινόντουσαν σε εικόνα με μπλε χρώμα, μόλις η εικόνα πήγε σε μαύρο χρώμα το χαμόγελο έφυγε απο τα χείλη μου...   Στην κάτω πλευρά της τηλεόρασης σε 2-3 όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχει κάτι σαν σκιά (?)  Δεν ξέρω.  Πίστεψα ότι θα φύγει, ότι ήταν λόγω πρώτης χρήσης κλπ. Μετά έβαλα να δω Netflix. Υπέροχα χρώματα, υπέροχη εικόνα και ήχος. Όταν υπήρχε χρώμα ήταν τέλεια, όταν υπήρχε μαύρο το μάτι μου έπεφτε πάντα εκεί κάτω.... Τι κάνω τώρα ??? 

Υ.Γ: 1) Γενικά ενθουσιάστηκα. Με την εικόνα, με τον ήχο, με τις λειτουργίες κλπ. 

2) Τώρα που ανέβαζα τις φώτο, είδα ότι φαινόταν και στο μπλε  (όταν έβλεπα βέβαια σειρά ή κανάλια στο μπλε δεν φαινόταν τίποτα. 

272744102_644922376747046_5643821805972162113_n.png

273222093_505233934349679_2074311945207889317_n.png

Δυο περιπτωσεις,ή απλα ετυχες στην πολυ σπανια περιπτωση lightbleed σε VA panel ή το μοντελο TD ειναι με PLS panel και απλα εχεις την κλασσικη αρρωστια τον ips panel.

Κανε ενα check με τον σειριακο να δεις με τι panel εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/2/2022 στις 1:52 ΜΜ, Drake27 είπε

Δυο περιπτωσεις,ή απλα ετυχες στην πολυ σπανια περιπτωση lightbleed σε VA panel ή το μοντελο TD ειναι με PLS panel και απλα εχεις την κλασσικη αρρωστια τον ips panel.

Κανε ενα check με τον σειριακο να δεις με τι panel εχει.

Όλοι λένε ότι είναι με VA panel. (https://www.kitele.com/el/tv-samsung-qe55q95td) (https://devicehd.com/tv/el/product/samsung-qe55q95td/)  Δυστυχώς δεν την έχω σπίτι. Την έχει ο τεχνικός για να την στείλει πίσω. Τώρα περιμένω καινούργια. Πήρα έγκριση αντικατάστασης. 

Επεξ/σία από SakisLeft

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...