Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/12/2021 στις 5:40 ΜΜ, greenpower22 είπε

Καλησπερα κι χρονια πολλα σε ολους.
Ποια τηλεοραση ειναι καλυτερο value for money απο τις Samsung QE65Q70A, Samsung QE65Q80A, Sony 65X85J, Sony 65X90J ?
Δικαιολογειται η διαφορα 200-300 ευρω που εχουν παραπανω τα μοντελα της Sony?
Δικαιολογειτε η διαφορα 100-150 ευρω που εχουν τα ακριβοτερα μοντελα καθε εταιριας σε σχεση με το αμεσως μικροτερο? Απ'οτι καταλαβαινω η διαφορα ειναι Full Array Direct LED vs Direct Led κι η υπαρξη Local Dimming (κι τα ηχεια στη Samsung) .
Θελω να αντικαταστησω στο σαλονι μια Sony KDL50W685A του 2013. Αποσταση θεασης 2.7 μετρα. Χρηση κυριως gaming κι ταινιες ειτε απο φλασακι ειτε streaming. Πολυ λιγο καναλια. Budget 800-900 ευρω.
Πιο πολυ κλεινω προς τις Samsung κι την Q80A (εφοσον ισχυει αυτο που διαβαζω οτι στην Ευρωπη φοραει VA panel). Για τις Sony ειναι οριακα εκτος budget κι διαβαζω κι για κακη υλοποιηση VRR κι μεγαλυτερο input lag.
Επισης δεν ξερω αν αξιζει να κοιταξω καποια LG Nanocell 90 λογω οτι ειναι IPS panel αν κι τουλαχιστον για gaming ισως ειναι ελαφρως καλυτερη. Τι λετε?

Φίλε χρόνια πολλά καλή χρονιά. Είμαι πρόσφατα παθών από tv sony XH90 αγορά 01/2021 και βλάβη καμένη οθόνη στις 08/2021  το σέρβις μου είπε ότι δεν ξανά συνέβη και αναρωτιέμαι πόσες 75 ιντσών έχουν πουλήσει και έτυχε σε εμένα. 

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chriskourou είπε

Αν δε σε ενδιαφέρει το παραπάνω κόστος, η G1 είναι η καλύτερη επιλογή. 

H G1 όντως δεν έχει βάση (πωλείται χωριστά), αλλά συμπεριλαμβάνεται το wall mount στο πακέτο.

Στη θέση σου, θα περίμενα λίγο ακόμα και θα πήγαινα στις 77 ίντσες. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάνω απο 70" δεν χωράει, το πλάτος είναι 1.65. Έχω περιορισμό στον χόρο.

Επεξ/σία από Dimitris_2020
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dimitris_2020 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάνω απο 70" δεν χωράει, το πλάτος είναι 1.65. Έχω περιορισμό στον χόρο.

φιλε οταν η G εκανε 2 χιλιαρικα τοτε ναι αξιζε. σημερα στα 2400 οχι, θα πας στην С

77 ιντσες μονο αν πετυχεις καμια τρομερη προσφορα...

δες και αυτην https://www.skroutz.gr/s/27749651/Samsung-Smart-Τηλεόραση-Neo-QLED-4K-UHD-QE65QN95A-HDR-65.html

Επεξ/σία από Land-decked
Δημοσ.

θα αγοράζετε  τηλεόραση με προδιαγραφη μονο  Direct led , ( full array της sony) , τιποτα αλλο , απολυτος , 

Αλλιώς θα έχετε  πρόβλημα  με χαμηλό φωτισμό (σύννεφα άσπρα , γνωστό  clouding )

UE55AU7172 HDR 55  τηλεόραση κάτω από 500 με direct led

QLED 4K UHD QE55Q70A HDR 55".  750 euro     edge led ( με συννεφα στο πανελ 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ είμαι για 65 ίντσες ενδιάμεσα στην Q80A και την X90J,

η χρήση που θέλω να κάνω είναι για περισσότερο χρόνο ταινίες/σειρές και αγώνες μπάσκετ ποδόσφαιρο σε 4k,

και από θέμα gaming αν κάτσει μέχρι κανένα ΝΒΑ 2κ22 και Assasins Creed Valhalla στο ΧΒΟΧ, όχι κάτι ακραίο από gaming.

Ποια θα ήταν καλύτερη να κοιτάξω (ανεξαρτήτως τιμής), γιατί με έχει μπερδέψει η σύγκριση;

Επεξ/σία από gfpao13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι λογω της προσφορας που τρεχει αυτες τις ημερες στα mediamarkt. Ειμαι μεταξυ στις Sony 65X90J κι στη Samsung QE65Q95T. H Samsung βγαινει 70 ευρω παραπανω (980 vs 910 εμμεσες τιμες) . Η Samsung ειναι top tier του 2020 ενω η Sony mid tier του 2021 κι στα χαρτια η Samsung μοιαζει αρκετα καλυτερη κι value for money. Τι λετε?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, greenpower22 είπε

Επανερχομαι λογω της προσφορας που τρεχει αυτες τις ημερες στα mediamarkt. Ειμαι μεταξυ στις Sony 65X90J κι στη Samsung QE65Q95T. H Samsung βγαινει 70 ευρω παραπανω (980 vs 910 εμμεσες τιμες) . Η Samsung ειναι top tier του 2020 ενω η Sony mid tier του 2021 κι στα χαρτια η Samsung μοιαζει αρκετα καλυτερη κι value for money. Τι λετε?

Τσέκαρε πρώτα αν το panel ειναι ips της samsung αυτό θα εξηγούσε τη τόσο μεγάλη μείωση τιμης. Επίσης ειναι μοντέλο του 2021, μου μοιάζει για Q90t του 2020 με ips panel βαφτισμενο 2021. Η X90j που εχω ειναι πολυ καλή αλλά η q90t σε αυτά τα λεφτά είναι μεγάλος πειρασμός γιατί αν  εχει Ba panel δε συγκρινεται στα χαρτια τουλαχιστον με τη sony

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Shadowgylve είπε

Τσέκαρε πρώτα αν το panel ειναι ips της samsung αυτό θα εξηγούσε τη τόσο μεγάλη μείωση τιμης. Επίσης ειναι μοντέλο του 2021, μου μοιάζει για Q90t του 2020 με ips panel βαφτισμενο 2021. Η X90j που εχω ειναι πολυ καλή αλλά η q90t σε αυτά τα λεφτά είναι μεγάλος πειρασμός γιατί αν  εχει Ba panel δε συγκρινεται στα χαρτια τουλαχιστον με τη sony

AV panel εχει η 65Q95T. Ειναι μοντελο του 2020. Που ειδες οτι μπορει να εχει IPS κι οτι ειναι μοντελο του 21 ???

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greenpower22 είπε

AV panel εχει η 65Q95T. Ειναι μοντελο του 2020. Που ειδες οτι μπορει να εχει IPS κι οτι ειναι μοντελο του 21 ???

https://www.kitele.com/el/tv-samsung-qe65q95td είναι του 2021 και όντως είναι VA σύμφωνα με εδω. Με τη Samsung ειναι λίγο περίεργο αυτό με τα πάνελ και ανάλογα τη χώρα το ιδιο μοντέλο μπορεί να έχει VA η IPS 

Δημοσ.

Τώρα που είδα και εγώ την προσφορά αλλά απο Πλαίσιο που το δίνει με το πρόγραμμα ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ Άτοκα, σκέφτομαι να πάω στην Q95TD (55") από την Q80A που είχα σκοπό να πάρω. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SakisLeft είπε

Τώρα που είδα και εγώ την προσφορά αλλά απο Πλαίσιο που το δίνει με το πρόγραμμα ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ Άτοκα, σκέφτομαι να πάω στην Q95TD (55") από την Q80A που είχα σκοπό να πάρω. 

Την εχει στα mediamarkt με 30% επιστροφη απο τραπεζα Πειραιως. Ειναι καλυτερη προσφορα απο το Πλαισιο.

55 λεπτά πριν, Shadowgylve είπε

https://www.kitele.com/el/tv-samsung-qe65q95td είναι του 2021 και όντως είναι VA σύμφωνα με εδω. Με τη Samsung ειναι λίγο περίεργο αυτό με τα πάνελ και ανάλογα τη χώρα το ιδιο μοντέλο μπορεί να έχει VA η IPS 

1643389013239.png

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, greenpower22 είπε

Την εχει στα mediamarkt με 30% επιστροφη απο τραπεζα Πειραιως. Ειναι καλυτερη προσφορα απο το Πλαισιο.

1 ώρα πριν, Shadowgylve είπε

Δεν έχω Πειραιώς οπότε δεν μου λεει κάτι η επιστροφή. Με το ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ με βολεύει γιατί είναι άτοκο, χωρίς κάρτες κλπ κλπ. Λογικά και η 55" Q95T VA Panel  έχει εε ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...