Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωλείται PS5 999ευρω που έχει δουλέψει μόνο 12ωρες για να κάνω τις παραπάνω ρυθμίσεις του άρθρου. Όχι παζάρια!

• Like 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

To είχα 3 μήνες περίπου , είχα  παίξει σχεδόν το 90% ( next-gen), χωρις games απλα σκονιζονταν το βαρεθηκα , δεν δινω  500 για να παιξω remake-η ps4 games se 60fps τα παιχνιδια που εχω τερματισει ξανα ,,,θα το ξαναπαρω σιγουρα μετα απο ενα 7 μηνο , για τωρα οχι  δεν αξιζει με τιποτα .

***πλέον υπάρχει κάθε εβδομάδα σε αποθέματα μπόλικα μην γράφετε χαζομάρες 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση του θέματος.

Επτά βασικά πράγματα που θα θέλατε να κάνετε αν αποκτούσατε ποτέ το PlayStation 5 στα όνειρα σας

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Το Remote Play χωρίς πλάκα τώρα, υπάρχει ΕΝΑΣ που να το χρησιμοποιεί? Αν ναι, ποιά ανάγκη καλύπτει? Δεν κάνω πλάκα, και στο ΧΒΟΧ υπάρχει αλλά δεν βρίσκω χρησιμότητα. 

Σε επαγγελματικά ταξίδια, έχω μόνο το χειριστήριο μαζί και παίζω από το laptop

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Το πιο βασικό απ´ όλα, είναι να το βρει κάποιος…

B23188F9-02B9-4C6F-B9C1-898426BB287C.jpeg.1304721c92fdb0c99d55a6911247cd8c.jpeg

Αντί για ''didn't buy'' βάλε ''pre-order / order'' καθώς μερικοί μερίμεναν μήνες ενώ είχαν πληρώσει :P 😕 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, insomniac01 είπε

ελαφρώς χαμηλότερη ποιότητα και ανάλυση με 60 καρέ.

Εγω παντως στο miles morales με rtx ενεργοποιημενο ετριβα τα ματακια μου και ακομα ειμαστε στην πρωτη χρονια της κονσολας, γιατι τοση χολη ;

• Like 3
Δημοσ.

Λιγο υπερβολικο εχει καταντησει το θεμα με την διαθεσιμοτητα. Συχνα πυκνα το αποθεμα ανανεωνεται στα μαγαζια. Πρεπει να ψαχνετε και λιγο , δεν θα σας ερθει ουρανοκατεβατο. 

Δημοσ.
1 hour ago, kundi said:

To είχα 3 μήνες περίπου , είχα  παίξει σχεδόν το 90% ( next-gen), χωρις games απλα σκονιζονταν το βαρεθηκα , δεν δινω  500 για να παιξω remake-η ps4 games se 60fps τα παιχνιδια που εχω τερματισει ξανα ,,,θα το ξαναπαρω σιγουρα μετα απο ενα 7 μηνο , για τωρα οχι  δεν αξιζει με τιποτα .

***πλέον υπάρχει κάθε εβδομάδα σε αποθέματα μπόλικα μην γράφετε χαζομάρες 

Άργησες να εμφανιστείς. 

Φτάσαμε 2η σελίδα! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Το Remote Play χωρίς πλάκα τώρα, υπάρχει ΕΝΑΣ που να το χρησιμοποιεί? Αν ναι, ποιά ανάγκη καλύπτει? Δεν κάνω πλάκα, και στο ΧΒΟΧ υπάρχει αλλά δεν βρίσκω χρησιμότητα. 

Στο να χτυπάει σαν feature το Switch. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...