sphinxgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Δημοκρατικες διαδικασιες πφφφ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Ιδιωτική πλατφόρμα. Πραγματικά το πιστεύω ότι ούτε όσοι δουλεύουν στη fb, δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί η τεχνίτη νοημοσύνη που παίρνει τις αποφάσεις για διαχείριση χρηστών, πρόταση περιεχομένων και ατόμων σε χρήστες κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Πραγματικά το πιστεύω ότι ούτε όσοι δουλεύουν στη fb, δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί η τεχνίτη νοημοσύνη που παίρνει τις αποφάσεις για διαχείριση χρηστών, πρόταση περιεχομένων και ατόμων σε χρήστες κλπ. αποκλειστικά πλάνα απο τον αλγόριθμο
myrsinivc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 το ιδιο προβλημα με το προφιλ μου στο φβ επαθα εστειλα την ταυτοτητα μου αλλα δεν ξερω πλεον τι αλλο να κανω .ΕΙΜΑΙ απλα πολυ απογοητευμενη που αντι να πιανει τους κανονικουσ παρανομους κλεινει προφιλ κανονικων ανθρωπων
gorge18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, myrsinivc είπε το ιδιο προβλημα με το προφιλ μου στο φβ επαθα εστειλα την ταυτοτητα μου αλλα δεν ξερω πλεον τι αλλο να κανω .ΕΙΜΑΙ απλα πολυ απογοητευμενη που αντι να πιανει τους κανονικουσ παρανομους κλεινει προφιλ κανονικων ανθρωπων Κατι θα ανεβασες δεν γινετε... Και μη διαβαζω περι δημοκρατικές διαδικασίες κλπ κλπ Σε ιδιωτική εταιρια τα γραφετε, συμφωνείτε με τους ορους τους οταν γινόσασταν μελη.
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Για ιστορικούς λόγους γράφω, μετά απο ένα χρόνο κ αφού δεν μπορούσαν να δουν και να κάνουν review την υπόθεση μου λόγω Covid, τελικά μου απενεργοποίησαν για πάντα τον λογαριασμό. Πραγματικά δεν αξίζει να χάνετε το χρόνο σας με το σάπιο Facebook / Instagram. Να το έχετε για την πλάκα ναι. Να αφιερώνετε χρόνο όμως και ουσία, σε καμία περίπτωση. 1
sphinxgr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σε αυτό το θέμα είχα γράψει, εδώ και 3 χρόνια για τα απαράδεκτα χάλια διαχείρισης του Facebook και την απαγόρευση έκφρασης που δεν ανήκει σε συγκεκριμένη ατζέντα. Σήμερα θυμήθηκε ο Mark Zuckerberg και τα παραδέχθηκε.... https://fb.watch/wZ0KfinFQZ/ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου από sphinxgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα