Προς το περιεχόμενο

Facebook - Your account has been disabled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, czarjuly είπε

Δημοκρατικες διαδικασιες πφφφ

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Ιδιωτική πλατφόρμα.

Πραγματικά το πιστεύω ότι ούτε όσοι δουλεύουν στη fb, δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί η τεχνίτη νοημοσύνη που παίρνει τις αποφάσεις για διαχείριση χρηστών, πρόταση περιεχομένων και ατόμων σε χρήστες κλπ. 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Πραγματικά το πιστεύω ότι ούτε όσοι δουλεύουν στη fb, δεν έχουν ιδέα πως λειτουργεί η τεχνίτη νοημοσύνη που παίρνει τις αποφάσεις για διαχείριση χρηστών, πρόταση περιεχομένων και ατόμων σε χρήστες κλπ. 

αποκλειστικά πλάνα απο τον αλγόριθμο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

το ιδιο προβλημα με το προφιλ μου στο φβ επαθα εστειλα την ταυτοτητα μου αλλα δεν ξερω πλεον τι αλλο να κανω .ΕΙΜΑΙ απλα πολυ απογοητευμενη  που αντι να πιανει τους κανονικουσ παρανομους κλεινει προφιλ κανονικων ανθρωπων 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, myrsinivc είπε

το ιδιο προβλημα με το προφιλ μου στο φβ επαθα εστειλα την ταυτοτητα μου αλλα δεν ξερω πλεον τι αλλο να κανω .ΕΙΜΑΙ απλα πολυ απογοητευμενη  που αντι να πιανει τους κανονικουσ παρανομους κλεινει προφιλ κανονικων ανθρωπων 

Κατι θα ανεβασες δεν γινετε...

Και μη διαβαζω περι δημοκρατικές διαδικασίες κλπ κλπ Σε ιδιωτική εταιρια τα γραφετε, συμφωνείτε με τους ορους τους οταν γινόσασταν μελη.

Δημοσ.

Για ιστορικούς λόγους γράφω, μετά απο ένα χρόνο κ αφού δεν μπορούσαν να δουν και να κάνουν review την υπόθεση μου λόγω Covid, τελικά μου απενεργοποίησαν για πάντα τον λογαριασμό. Πραγματικά δεν αξίζει να χάνετε το χρόνο σας με το σάπιο Facebook / Instagram. Να το έχετε για την πλάκα ναι. Να αφιερώνετε χρόνο όμως και ουσία, σε καμία περίπτωση. 

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό το θέμα είχα γράψει, εδώ και 3 χρόνια για τα απαράδεκτα χάλια διαχείρισης του Facebook και την απαγόρευση έκφρασης που δεν ανήκει σε συγκεκριμένη ατζέντα. 

Σήμερα θυμήθηκε ο Mark Zuckerberg και τα παραδέχθηκε....

https://fb.watch/wZ0KfinFQZ/

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...