SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Το fb ειναι τραγικο στο θεμα support. Απλα δεν εχουν αφησει κανενα περιθωριο επικοινωνιας, και πιστευω οτι και στα απλα bans, botακια ξανα βλεπουν το request. @sphinxgr αλλο ομως μου κανει εντυπωση. Μιας και ειμαι σε αρκετα meme/dark humor private groups, και με πιανουν τα Bots, παω, ας πουμε συχνα, για 30ημερο banακι Μου κανει εντυπωση να νομιζεις οτι εφαγες Ban. Αν ισχυει αυτο, θα πρεπει να εκανες κατι πολυ ακραιο και ισως σε αυτα να μην αφηνουν περιθωρια. Στο help center σου βγαζει το παραπανω μηνυμα?
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το fb ειναι τραγικο στο θεμα support. Απλα δεν εχουν αφησει κανενα περιθωριο επικοινωνιας, και πιστευω οτι και στα απλα bans, botακια ξανα βλεπουν το request. @sphinxgr αλλο ομως μου κανει εντυπωση. Μιας και ειμαι σε αρκετα meme/dark humor private groups, και με πιανουν τα Bots, παω, ας πουμε συχνα, για 30ημερο banακι Μου κανει εντυπωση να νομιζεις οτι εφαγες Ban. Αν ισχυει αυτο, θα πρεπει να εκανες κατι πολυ ακραιο και ισως σε αυτα να μην αφηνουν περιθωρια. Στο help center σου βγαζει το παραπανω μηνυμα? Όπου και αν πάω το ίδιο μήνυμα βγάζει. Δεν έκανα κάτι ακραίο. Θεωρώ ότι έτρεξαν κάποια ρουτίνα που έβλεπε τη γενικότερη κίνηση σου και αποφάσιζε να σε banαρει ή όχι, βάσει δεικτών βαρύτητας.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Όπου και αν πάω το ίδιο μήνυμα βγάζει. Δεν έκανα κάτι ακραίο. Θεωρώ ότι έτρεξαν κάποια ρουτίνα που έβλεπε τη γενικότερη κίνηση σου και αποφάσιζε να σε banαρει ή όχι, βάσει δεικτών βαρύτητας. Ειχες γενικα παραβασεις στο προφιλ σου? Καπως ετσι ειναι σε εμενα
Klausx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) [email protected] – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο Email για να ρωτήσετε σχετικά με την ανάκτηση απενεργοποιημένων λογαριασμών, την ανάκτηση παραβιασμένων λογαριασμών, την επαναφορά κωδικού πρόσβασης, τη λήψη κωδικού για επαναφορά και τα προβλήματα με τη σελίδα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια ειδική φόρμα εάν ο προσωπικός λογαριασμός σας στο Facebook είχε απενεργοποιηθεί. [email protected] – Χρησιμοποιήστε το συγκεκριμένο Email για να ρωτήσετε σχετικά με ένσταση εάν το περιεχόμενό σας έχει αποκλειστεί ή εάν ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε αναστολή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φόρμα για να ζητήσετε επανεξέταση του προσωπικού σας λογαριασμού Facebook. [email protected] – Αυτό είναι ένα βασικό email υποστήριξης και θα πρέπει να είστε πολύ, πολύ λεπτομερείς σχετικά με το πρόβλημά σας εάν το χρησιμοποιήσετε. Ο σκοπός εδώ είναι να το προσέξει η υποστήριξη, να το ερευνήσει και να σας δώσει μια αποτελεσματική λύση. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από Klausx
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ειχες γενικα παραβασεις στο προφιλ σου? Καπως ετσι ειναι σε εμενα Καμία απολύτως παράβαση. Ήταν απολύτως προβλεπόμενο και προσεγμένο και μόνο με γνωστούς φίλους και κανέναν τυχαίο. Αυτό μου τη σπάει. Αν ήταν μουφα ή σάπιο, οκ θα έφτιαχνα άλλο. Επίσης ήμουν μοναδικός διαχειριστής σε κάποια group και τώρα είναι ορφανά και πάνε χαμένα. Ούτε εγκρίσεις μελών μπορούν να γίνουν, ούτε κάτι αλλο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2022 από sphinxgr
lovezone Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, sphinxgr είπε Όπου και αν πάω το ίδιο μήνυμα βγάζει. Δεν έκανα κάτι ακραίο. Θεωρώ ότι έτρεξαν κάποια ρουτίνα που έβλεπε τη γενικότερη κίνηση σου και αποφάσιζε να σε banαρει ή όχι, βάσει δεικτών βαρύτητας. Και σε εμενα το ιδιο μηνυμα σε ολες τις φορμες πιστευω οτι εχουν επιλεξει να μην απαντανε σε τετοιες καταστασεις! Η ημερομηνια ηταν η ιδια και σε εμενα χωρις προειδοποιησεις και μαλιστα ειχα να ποσταρω πολυ καιρο οποτε νομιζω οτι ειναι καποιο bot αυτοματο! Τα περισσοτερα γινονται αυτοματα και πλεον δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να επανελθει γιατι θα περασουν οι 30 ημερες και λογικα το ιδιο το bot θα απενεργοποιησει ολοκληρο τον λογαριασμο αυτοματα!
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, lovezone είπε Και σε εμενα το ιδιο μηνυμα σε ολες τις φορμες πιστευω οτι εχουν επιλεξει να μην απαντανε σε τετοιες καταστασεις! Η ημερομηνια ηταν η ιδια και σε εμενα χωρις προειδοποιησεις και μαλιστα ειχα να ποσταρω πολυ καιρο οποτε νομιζω οτι ειναι καποιο bot αυτοματο! Τα περισσοτερα γινονται αυτοματα και πλεον δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να επανελθει γιατι θα περασουν οι 30 ημερες και λογικα το ιδιο το bot θα απενεργοποιησει ολοκληρο τον λογαριασμο αυτοματα! Άλλοι έχουν πάρει το λογαριασμό τους πίσω, μετά απο πολλούς μήνες. Εγω προσωπικά δεν θα μπω σύντομα στη διαδικασία νέου προφιλ. Ειναι γελοίο και πραγματικά έχω αρχίσει να το απεχθάνομαι σαν πλατφόρμα το FB μετά απο αυτο.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 30 minutes ago, sphinxgr said: Άλλοι έχουν πάρει το λογαριασμό τους πίσω, μετά απο πολλούς μήνες. Εγω προσωπικά δεν θα μπω σύντομα στη διαδικασία νέου προφιλ. Ειναι γελοίο και πραγματικά έχω αρχίσει να το απεχθάνομαι σαν πλατφόρμα το FB μετά απο αυτο. το κακο ειναι οτι τοσα χρονια δεν αλλαξε.σαν να προσπαθεις να φτιαξεις ενα αμαξι του 1900 18 hours ago, SabotazNic said: Το fb ειναι τραγικο στο θεμα support. Απλα δεν εχουν αφησει κανενα περιθωριο επικοινωνιας, και πιστευω οτι και στα απλα bans, botακια ξανα βλεπουν το request. @sphinxgr αλλο ομως μου κανει εντυπωση. Μιας και ειμαι σε αρκετα meme/dark humor private groups, και με πιανουν τα Bots, παω, ας πουμε συχνα, για 30ημερο banακι Μου κανει εντυπωση να νομιζεις οτι εφαγες Ban. Αν ισχυει αυτο, θα πρεπει να εκανες κατι πολυ ακραιο και ισως σε αυτα να μην αφηνουν περιθωρια. Στο help center σου βγαζει το παραπανω μηνυμα? δυστυχως εχει γιγαντωθει πολυ και πολλα αχρηστα πραγματα μεσα. μια μιξη 800 πραγματων σε ενα site.οποτε δεν με παραξενευει ολο αυτο.
HateMe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 16 ώρες πριν, sphinxgr είπε Επίσης ήμουν μοναδικός διαχειριστής σε κάποια group και τώρα είναι ορφανά και πάνε χαμένα. Ούτε εγκρίσεις μελών μπορούν να γίνουν, ούτε κάτι αλλο. Δεν θέλω να φανταστώ τι γκρουπάκια είναι. Μάλλον από εκεί την έφαγες. Γενικά όταν κάνουν report ποστς από κάποιο γκρουπ, την πληρώνει πάντα ο creator του γκρουπ. Γι'αυτό σε πολλά γκρουπ θα δεις το γνωστό "μην κάνετε reports, στείλτε σε εμάς για να δούμε την περίπτωση μπλα μπλα μπλα"
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, HateMe είπε Δεν θέλω να φανταστώ τι γκρουπάκια είναι. Μάλλον από εκεί την έφαγες. Γενικά όταν κάνουν report ποστς από κάποιο γκρουπ, την πληρώνει πάντα ο creator του γκρουπ. Γι'αυτό σε πολλά γκρουπ θα δεις το γνωστό "μην κάνετε reports, στείλτε σε εμάς για να δούμε την περίπτωση μπλα μπλα μπλα" Φυσιολογικά groups ήταν. Σχολείο / Στρατός / Περιοχή Εξοχικού κλπ με χιλιάδες μέλη. Ήταν groups 10 ετών+ Δεν ήταν κάτι τρομερό και φοβερό για να κριθεί αρνητικά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από sphinxgr
HateMe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Φυσιολογικά groups ήταν. Σχολείο / Στρατός / Περιοχή Εξοχικού κλπ με χιλιάδες μέλη. Ήταν groups 10 ετών+ Δεν ήταν κάτι τρομερό και φοβερό για να κριθεί αρνητικά. Ότι και να ήταν, όταν έχεις χιλιάδες μέλη, όλο και κάποιος θα κάνει την μαλακία και θα σχολιάσει κάτι που δεν πρέπει, θα έφαγε τα report του και θα την πλήρωσες εσύ. 1
lovezone Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μετα απο καιρο να γραψω οτι ακομα συνεχιζει το ιδιο συστημα να μην σε αφηνει να στειλεις ταυτοτητα λογο κορονοιου με κανεναν τροπο και εστειλα και αναλυτικο μηνυμα με ταυτοτητα στο mail που αναφερατε εδω και 20 μερες και οπως ειναι φυσικο δεν υπαρχει καμια απαντηση! Το παραξενο ειναι οτι εκανα ενα δευτερο λογαριασμο και ανεβαζωντας φωτογραφιες καποια στιγμη με κλειδωσε για παρομοιο λογαριασμο σε σχεση με το προηγουμενο το μπλοκαρισμενο μου ζητησε να πω οτι ο προηγουμενος λογαριασμος δεν ηταν δικος μου. Αναγκαστηκα μονο ετσι θα προχωρουσε η διαδικασια για να εχω τον δευτερο λογαριασμο και αμεσως μετα μου ζητησε ταυτοτητα για τον δευτερο λογαριασμο και την ειδαν και μου ξεκλειδωσαν τον δευτερο λογαριασμο μεσα σε 10 λεπτα! Οποτε αυτο που πιστευω ειναι οτι επιτηδες ειναι ετσι το συστημα ωστε οι κλεισμενοι λογαριασμοι να μην σου επιτρεπει να τους παρεις πισω και να μην αποδειχθει οτι ηταν λαθος του facebook!!
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, lovezone είπε Μετα απο καιρο να γραψω οτι ακομα συνεχιζει το ιδιο συστημα να μην σε αφηνει να στειλεις ταυτοτητα λογο κορονοιου με κανεναν τροπο και εστειλα και αναλυτικο μηνυμα με ταυτοτητα στο mail που αναφερατε εδω και 20 μερες και οπως ειναι φυσικο δεν υπαρχει καμια απαντηση! Το παραξενο ειναι οτι εκανα ενα δευτερο λογαριασμο και ανεβαζωντας φωτογραφιες καποια στιγμη με κλειδωσε για παρομοιο λογαριασμο σε σχεση με το προηγουμενο το μπλοκαρισμενο μου ζητησε να πω οτι ο προηγουμενος λογαριασμος δεν ηταν δικος μου. Αναγκαστηκα μονο ετσι θα προχωρουσε η διαδικασια για να εχω τον δευτερο λογαριασμο και αμεσως μετα μου ζητησε ταυτοτητα για τον δευτερο λογαριασμο και την ειδαν και μου ξεκλειδωσαν τον δευτερο λογαριασμο μεσα σε 10 λεπτα! Οποτε αυτο που πιστευω ειναι οτι επιτηδες ειναι ετσι το συστημα ωστε οι κλεισμενοι λογαριασμοι να μην σου επιτρεπει να τους παρεις πισω και να μην αποδειχθει οτι ηταν λαθος του facebook!! Τα ίδια ακριβώς και σε μένα. Ότι ακριβώς γράφεις. *προφανώς έφτιαξες νέο λογαριασμό με το ίδιο κινητό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα