sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Έχει τύχει και σε άλλους? Λογικά με έκαναν report και τώρα δεν μπορώ ούτε να μπω ούτε να ζητήσω να εξεταστεί το αίτημα μου, γιατί δεν έχουν κόσμο λόγω Covid!!! " We have fewer reviewers available due to the coronavirus (COVID-19) pandemic, so we can't review this decision at this time. " Έτσι ξαφνικά δηλαδή χάθηκαν όλες οι δημοσιεύσεις μου, δεν υπάρχει διαχειριστής στις σελίδες που διαχειριζόμουν και φυσικά δεν έχω πρόσβαση σε Messenger & Instagram και το ιστορικό τους. Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ γιατι κάποιος αλγόριθμος το αποφάσισε και δεν υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας με το Facebook!
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ γιατι κάποιος αλγόριθμος το αποφάσισε και δεν υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας με το Facebook! ??????????Σαν να μην υπήρξες ποτέ;
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 12 minutes ago, sphinxgr said: Έχει τύχει και σε άλλους? Λογικά με έκαναν report και τώρα δεν μπορώ ούτε να μπω ούτε να ζητήσω να εξεταστεί το αίτημα μου, γιατί δεν έχουν κόσμο λόγω Covid!!! " We have fewer reviewers available due to the coronavirus (COVID-19) pandemic, so we can't review this decision at this time. " Έτσι ξαφνικά δηλαδή χάθηκαν όλες οι δημοσιεύσεις μου, δεν υπάρχει διαχειριστής στις σελίδες που διαχειριζόμουν και φυσικά δεν έχω πρόσβαση σε Messenger & Instagram και το ιστορικό τους. Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ γιατι κάποιος αλγόριθμος το αποφάσισε και δεν υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας με το Facebook! δεν υπαρχει κατι να κανεις περα απο το να στειλεις για να εξεταστει το αιτημα σου
sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε ??????????Σαν να μην υπήρξες ποτέ; Στο Facebook /messenger / insta προφανώς... Δεν ειμαι παιδάκι να καθορίζει την ύπαρξη μου ένα Social Media. Κάποιοι είμαστε σε διάφορα τεχνικά γκρουπς και έχουμε γράψει άπειρες τεχνικές δημοσιεύσεις που απαιτούσαν αρκετό χρόνο και όλα αυτά εχουν χαθεί. Δεν είναι ότι δεν μπαίνεις σε ενα σαπιο Social Media, είναι ότι πάει εντελώς χαμένος ο χρόνος που είχες αφιερώσει απο τη ζωή σου, και είχες ανεβάσει σε αυτο. 1 λεπτό πριν, poulinos είπε δεν υπαρχει κατι να κανεις περα απο το να στειλεις για να εξεταστει το αιτημα σου ΑΝ μπορούσα να στείλω, καλά θα ήταν!!! Το παράλογο ειναι πως δεν έχεις δικαίωμα άποψης και ένστασης. Καταδικάστηκες? Τέλος.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 17 minutes ago, sphinxgr said: Στο Facebook /messenger / insta προφανώς... Δεν ειμαι παιδάκι να καθορίζει την ύπαρξη μου ένα Social Media. Κάποιοι είμαστε σε διάφορα τεχνικά γκρουπς και έχουμε γράψει άπειρες τεχνικές δημοσιεύσεις που απαιτούσαν αρκετό χρόνο και όλα αυτά εχουν χαθεί. Δεν είναι ότι δεν μπαίνεις σε ενα σαπιο Social Media, είναι ότι πάει εντελώς χαμένος ο χρόνος που είχες αφιερώσει απο τη ζωή σου, και είχες ανεβάσει σε αυτο. ΑΝ μπορούσα να στείλω, καλά θα ήταν!!! Το παράλογο ειναι πως δεν έχεις δικαίωμα άποψης και ένστασης. Καταδικάστηκες? Τέλος. καπου θα υπαρχει καποιο email ή να στειλεις απο αλλο account.σου λεει να πας στο Help center.τωρα που θα το εχουν κρυψει το contact ειναι αλλη ιστορια.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 έχεις δοκιμάσει αυτό https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907
sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, ikorolis είπε έχεις δοκιμάσει αυτό https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907 Ναι!!! Και βγάζει αυτό : 24 λεπτά πριν, poulinos είπε καπου θα υπαρχει καποιο email ή να στειλεις απο αλλο account.σου λεει να πας στο Help center.τωρα που θα το εχουν κρυψει το contact ειναι αλλη ιστορια. Και όμως όχι. Τίποτα. Πουθενά!
lovezone Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Στις 30/12/2021 στις 4:21 ΜΜ, sphinxgr είπε Και εμενα μου ετυχε αυτο ακριβως την ιδια ημερα και φυσικα δεν δουλευει καν ο τροπος να στειλεις ταυτοτητα λογο covid δεν το δεχεται καν! Υπαρχει περιθωριο 30 ημερες κατι που δεν νομιζω να αλλαξει μεσα σε αυτες τις ημερες οποτε λογικα εχουμε χασει τον λογαριασμο μας οριστικα!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 On 30/12/2021 at 17:17, sphinxgr said: Ναι!!! Και βγάζει αυτό : Και όμως όχι. Τίποτα. Πουθενά! το εστειλε και απλα σου λεει οτι δεν μπορει να το δει καθολου ή κοινως θα υπαρχει delay? 5 minutes ago, lovezone said: Και εμενα μου ετυχε αυτο ακριβως την ιδια ημερα και φυσικα δεν δουλευει καν ο τροπος να στειλεις ταυτοτητα λογο covid δεν το δεχεται καν! Υπαρχει περιθωριο 30 ημερες κατι που δεν νομιζω να αλλαξει μεσα σε αυτες τις ημερες οποτε λογικα εχουμε χασει τον λογαριασμο μας οριστικα! χωρις να θελω να γινω κακος αλλα το fb καταντια ηταν σε απειρα πραγματα καταντια παραμενει. αυτο το μυνημα παιζει να το εχουν κανα χρονο εκει.σιγουρα μποορεις να δοκιμασεις και αφου περασουν οι 30 μερες και να τους εξηγησεις οτι παιδια this is ur fuckin message τοσο καιρο.
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, poulinos είπε το εστειλε και απλα σου λεει οτι δεν μπορει να το δει καθολου ή κοινως θα υπαρχει delay? Δεν μπαίνει καν στη διαδικασία του να σταλεί κάτι. Δεν σου δίνει δυνατότητα να κάνεις τίποτα απολύτως. Σου λεει οτι σε απενεργοποίησα, αν θες κάνε αίτημα να το δουμε αλλιώς σε 30 ημέρες διαγράφεται το profile σου. Παράλληλα όμως, δεν σου επιτρέπει να κάνεις αίτημα! 37 λεπτά πριν, lovezone είπε Και εμενα μου ετυχε αυτο ακριβως την ιδια ημερα και φυσικα δεν δουλευει καν ο τροπος να στειλεις ταυτοτητα λογο covid δεν το δεχεται καν! Υπαρχει περιθωριο 30 ημερες κατι που δεν νομιζω να αλλαξει μεσα σε αυτες τις ημερες οποτε λογικα εχουμε χασει τον λογαριασμο μας οριστικα! 29/12 και σένα?
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, sphinxgr said: Δεν μπαίνει καν στη διαδικασία του να σταλεί κάτι. Δεν σου δίνει δυνατότητα να κάνεις τίποτα απολύτως. Σου λεει οτι σε απενεργοποίησα, αν θες κάνε αίτημα να το δουμε αλλιώς σε 30 ημέρες διαγράφεται το profile σου. Παράλληλα όμως, δεν σου επιτρέπει να κάνεις αίτημα! 29/12 και σένα? https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907 δοκιμαστε αυτο plz./
filip123go Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Έτυχε στον αδερφό μου πριν από κανένα μήνα. Δεν έβγαλε άκρη.. τελικά έκανε καινούριο προφίλ.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, filip123go said: Έτυχε στον αδερφό μου πριν από κανένα μήνα. Δεν έβγαλε άκρη.. τελικά έκανε καινούριο προφίλ. deite το link απο πανω αν σας παιζει για να κανετε Report.
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, poulinos είπε https://www.facebook.com/help/contact/260749603972907 δοκιμαστε αυτο plz./
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 11 minutes ago, sphinxgr said: I GIVE up. απλα ελεος. ελπιζω καποια στιγμη να τα δουν εστω και με delay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα