ReBeLoS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 οποτε καλο ειναι να ειναι ενεργο για οποια συσκευη το υποστηριζει μιας και τις υπολοιπες δεν τις επηρεαζει καπου αρνητικα 1
ribo7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/1/2022 στις 11:12 ΠΜ, ReBeLoS είπε οποτε καλο ειναι να ειναι ενεργο για οποια συσκευη το υποστηριζει μιας και τις υπολοιπες δεν τις επηρεαζει καπου αρνητικα Δεν έχω τεχνική άποψη, αλλά μου δημιουργήθηκε απορία.. Αν η δέσμη "μαζεύει" το σήμα προς συσκευές που το υποστηρίζουν, μήπως ο υπόλοιπος χώρος (εκτός δέσμης) έχει αδύνατο σήμα? Και άρα αν μια συσκευή που δεν το υποστηρίζει βρεθεί σε αυτό το χώρο να λαμβάνει χαμηλής ισχύς σήμα? Ίσως να λέω βλακείες, πρέπει να δω πως δουλεύει το beamforming. Ίσως και να είναι ψιλά γράμματα, να μην έχει τρελές διαφορές. Πάντως και εγώ με τα M4 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σπίτι 2 πατωμάτων (εσωτερική σκάλα). Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από ribo7
sifario1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Μια ερωτηση να κανω προτεινεται να αγορασει καποιος ενα deco m4 και να το βαλει απευθειας στο ρουτερ ετσι ωστε να εχει καλυτερη διαχειριση συσκευων γονικο ελεγχο και καλυτερο σημα και το ρουτερ της εταιριας να μεινει μονο για τηλεφωνια? 1
ReBeLoS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ribo7 είπε Δεν έχω τεχνική άποψη, αλλά μου δημιουργήθηκε απορία.. Αν η δέσμη "μαζεύει" το σήμα προς συσκευές που το υποστηρίζουν, μήπως ο υπόλοιπος χώρος (εκτός δέσμης) έχει αδύνατο σήμα? Και άρα αν μια συσκευή που δεν το υποστηρίζει βρεθεί σε αυτό το χώρο να λαμβάνει χαμηλής ισχύς σήμα? Ίσως να λέω βλακείες, πρέπει να δω πως δουλεύει το beamforming. Ίσως και να είναι ψιλά γράμματα, να μην έχει τρελές διαφορές. Πάντως και εγώ με τα M4 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σπίτι 2 πατωμάτων (εσωτερική σκάλα). Το beamforming δινει κατευθυντικα το σημα μονο σε οποια συσκευη το υποστηριζει. Στις υπολοιπες αποσο διαβαζω δεν αλλαζει κατι συνεχιζουν να λειτουργουν οπως πριν. 4 λεπτά πριν, sifario1 είπε Μια ερωτηση να κανω προτεινεται να αγορασει καποιος ενα deco m4 και να το βαλει απευθειας στο ρουτερ ετσι ωστε να εχει καλυτερη διαχειριση συσκευων γονικο ελεγχο και καλυτερο σημα και το ρουτερ της εταιριας να μεινει μονο για τηλεφωνια? αν οπως στην περιπτωση μου σε ενδιαφερει η καλυτερη εμβελεια και τα παραπανω καλουδια που εχει και δεν τα εχει ο ρουτερ σου γιατι οχι. Ασε που μπορεις και να το χτισεις σιγα σιγα αγοραζοντας στο μελλον και παραπανω deco. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από ReBeLoS 1
vdanasto Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, sifario1 είπε Μια ερωτηση να κανω προτεινεται να αγορασει καποιος ενα deco m4 και να το βαλει απευθειας στο ρουτερ ετσι ωστε να εχει καλυτερη διαχειριση συσκευων γονικο ελεγχο και καλυτερο σημα και το ρουτερ της εταιριας να μεινει μονο για τηλεφωνια? Αυτή είναι η κύρια λειτουργία του! 1
polisv Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Η Cosmodata έβαλε την τριάδα Deco 119€ για όποιον ενδιαφέρεται ( μάλλον προσφορά για Σ/Κ).
hurin Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το κατάστημα Γερμανός στην Κηφισιά τα έχει στα 78€ για όσους έχουν Wind One 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα